Napsat recenzi

Perfektní dovolená

Recenze hotelu Soviva Resort (ex Palmyra Aquapark Kantaoui) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 370x
Recenze se líbila: 266 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazén bazén
  • pláž pláž
  • pláž-sezení u baru pláž-sezení u baru

Byli jsme poprvé,vždy jsme jezdili do Itálie a nejsme nároční.V tomto hotelu jsme očekávali dle recenzí cokoliv.Podle reálu -velmi ochotný personál od uklizečky až po manažera.Pokud se k nim chováte slušně máte luxus.Dcera slavila narozeniny a manažeři na naší prosbu o zkrášlení stolu v jídelně nakonec udělali i dort se svíčkou a kuchaři s číšniky zazpívali u stolu,vše dle nich v ceně all inclusive.Voda na pokoj je vždy po 22hod. a vyzvednutí u baru.Míchané alko koktejly opravdu udělají již od 10 až do půlnoci.Pokoje uklizené,pokud něco chcete a nestihnete uklizečku,stačí nahlásit na recepci.Jídla hromady něco stejně a přidávají další.Ovoce,zelenina,maso,ryby,pečivo,brambory.Vždy jsme nevěděli co si vzít a ochutnat dřív.Odpolední svačina pizza,my spokojení,ale česká rodinka co tam byla s námi si začala moc vymýšlet nebo spíše prudit a když na číšníka voláte jako,že za bakšiš by dal cokoliv nečekejte reakci a že Vás obslouží.Jsou to lidé,kteří si vydělávají a když vidí nervalé chování,tak se nedivte.Pláž menší a neuklizená,ale dá se do moře v pohodě vstoupit.Co by jste čekali,když se tam turisti chtějí vozit na koních a velbloudech.Ale bar čistý a služby fajn,kdykoliv jsme došli,hned přiběhl plavčík,nanosil lehátka stolek pod slunečník.Pití také zdarma do kelímku,nealko,pivo i víno.Na bazénu klid a vždy volné místo opět koktejly.Počítat s tím,že Tunisané jsou sví a mají jinou kulturu,ale pokud jste v pohodě,jsou schopni Vám dovolenou zpříjemnit o to víc.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj s přistýlkou-letiště +postel.Byli jsme ubytování dál za recepcí,takže klid,výtah občas zazlobil,ale do 2 patra se v pohodě došlo po schodech,balkon do zahrady.Veliká skříň,stůl,mini lednička,všude koberce.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Velká výkrmna-zeleninové saláty,ovoce,grilovaná zelenina,maso,sýry,salámy,těstoviny,polévka.Prostě vše,jak pro masaře,vegetariány,tak i vegany.Luxusní byl servis s dorty a zákusky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

bazén,veliká skluzavka,tobogán.Pro prťata bazének s hřibem,večer animace.My využili i dopolední jízdu na velbloudech s občerstvením.Jinak zahrady,minigolf,kulečníkové stoly,aqua gym.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

teplota vody bazén a moře bez problémů.Moře je cca 400m od hotelu.Na pláži neuklizeno,chodí tam s koňmi a velbloudy.V moři počítejte trávou pokryté dno.Ale dalo se,hlavně všude jsou vojáci i policie se samopaly.Když jsme pozdravili arabsky s úsměvem odpověděli.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

hotel čistý ,v okolí pár obchodů a rychlo občerstvení.Dá se levně nakoupit jak textil,tak kosmetika,ovoce,sladkosti.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

za ty peníze luxus,to co jsme zaplatili,jsme za 2 dny projedli a propili-Moraváci.Tunisané jsou úžasní a veselí lidé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 97 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání