Napsat recenzi

Není to žádný terno

Recenze hotelu Skanes Serail & Aquapark Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 1 184x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • typická snídaně typická snídaně
  • pláž pláž
  • bazén a hotel bazén a hotel
  • pláž pláž
  • jídelna jídelna
  • pohled z pokoje pohled z pokoje

Čekali jsme od 4*hotelu, trochu víc

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel je krásný, velký, pokoje jsou čisté, světlé s velkými balkony. Výhled buď na moře s bazénem nebo na frekventovanou 3 prodovou silnici, železniční trat a odletovou dráhu letiště Monastir, a solná jezírka mezi tím. Hluk ale v pokojích byl snesitelný V jezírkách se rodí stovky much, které vám budou otravovat pobyt, a to všude. Jak pravila naše dcera po návratu domů: "jéé já jsem odehnala mouchu, a ona se nevrátila".To se vám v tomto hotelu nepodaří.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

První dva dny spokojenost. Pak už to bylo slabší. Stále to samé.Co se nesní jeden den najdete druhý den v polévce v salátech apod. 2-3 druhy masitých jídel však byly každý den.Jinak hodně zeleniny ale ne moc ochucené. Z ovoce hrušky, blumy, melouny, jabka.

Nicméně nějaký prášek na rozbouřený žaludek doporučujeme, nám pomohl Kynedryl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Animační program byl každý den, personál celkem ochotný až na barmany u bazénu. Když nedáte dinár, tak vám budou ředit alkohol vodou. Bazén byl super, čistý, každý den kontrolovaný. Internet za poplatek 1hod.=5 dinárů a ne vždy funkční. Úklid každý den, s tím že ručníky vám vemou ráno v 9 a odpoledne ve 4 vrátí čisté. Jednou jsme se nedočkali vůbec. Toaleták si musíte občas někde ukrást.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž je skutečně velmi blízko, přímo u zahrady hotelu, je docela malá, ale v říjnu bylo lehátek dostatek. Jsou zdarma, ale za matraci chtějí 2 dináry na den.Pláž je plná vyplavených rostlin, které však každý den uklízejí na nedalekou skládku. Moře je mělké do vzdálenosti cca 50 m, pak už jsou bojky a hustý porost trávy a vodních řas. Hloubka moře max 1m. Vlny žádné. V moři plave občas kdeco, od odpadků, části oděvů až po PET lahve.

Každé ráno, když přijdete na pláž musíte odehnat otravné prodejce kdečeho, než pochopí, že dnes opravdu nic nekoupíte.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Jednoduše řečeno: NIC. Z jedné strany skládka, z druhé neudržovaná pláž plná odpadků. Pak již zmiňovaná silnice, kde je stanoviště velmi dotěrných taxikářů, ale i zastávka autobusu, který jezdí zhruba každých 20 min. do Monastiru nebo do Sousse. V okolí se žádné obchody nenachází, žádné nehledejte. Dojdete max. na vlakovou zastávku. Vlaku tu říkají METRO.Jezdí ze Sousse přes Monastir až do Mahdie. Takže jediná možnost si něco koupit (kromě dvou předražených malých krámků v hotelu) je někam vyjet. Do nejbližšího Monastiru je to 6 km.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pokud chce někdo ležet celou dovolenou u bazénu, poslouchat hlasitou hudbu, popíjet ředěný alkohol a slabé (studené) pivo a zvedat se pouze na jídlo, tak super dovolená. Pro nás ostatní to není úplně ono.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání