Napsat recenzi

Dovolená na úrovni

Recenze hotelu Skanes Serail & Aquapark Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 1 319x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Na úvod pár dodatků k pánovy "stěžovateli"co tu píše přede mnou.Byl jsem tam ve stejný termín a jsem rád,že jsem se s tím ubulencem neseznámil.Ještě by mi svými ksichty otravoval náladu.Kdo netuší,že jede do severní Afriky ať do Tuniska nejezdí.Já tam byl podruhé a pokaždé v poho.Prostě při výběru užívám mozek a vím co od dovolené očekávám.Zlaté kliky,sterilní prostředí,lanýže a korálový útes nenajdede tam,kde prostě nejsou.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel pěkný,čistý.Pokoje čisté,denní úklid,výměna ručníků,toaletní papír-vše jak má být.Stačilo dát na začátku usměvavé paní uklízečce 10TDN a měli jsme luxusní servis,včetně polštářů navíc,které nám přinesla úplně sama :-))

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídla dostatek po celý den,rozmanitost a čerstvost na dostatečné úrovni.Úplně v poho.A že co zbylo zpracovali do jiného jídla??Jestli si pan chytrý myslí,že jinde ve světě to dělají jinak,pak je *** a na velkém omylu.Bar u bazénu v poho,číšník umí obligátní "hezký český" a kluci kmitali jak se patří.Hlavní bar trochu slabší,ale já tam moc nechodil,jel jsem totiž k moři a ne vysedávat v restauraci a hospodě jako pán co to hodnotí přede mnou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Co jsme potřebovali,to jsme měli,žádný problém.Služby??Pokud očekáváte úsměvy ala lev salónů,či mis World,tak tam nebudou,protože tam jsou Afričané-chování úslužné,všichni pozdraví a co potřebujete udělají.Pokud spěcháte stačí nějaký ten obulus-pro pana chytrého,drobné-mimochodem běžný zvyk.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Já si na rozdíl od pana chytrého přečetl recenze,koukl na fotky a věděl k jakému moři jedu.Lže.moře i pláž jsou čisté,denně hrabané,ochranka,která okamžitě zažene nějaké otravnější prodejce-ale ti prostě ke koloritu Tuniska patří.Nic co by vás obtěžovalo.Hloubka moře u bojky-ta je tam proto,aby vás nepřeválcoval skůtr,nebo člun-je minimálně 1,7m.Možná se pan chytrý bál dojít tak daleko a válel se na mělčině.Hotelový bazén velký,čistý,dostatek lehátek,prostě super.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Já nevím co k tomu říci,je to pobytový(u moře) druh dovolené,kdo chce obdivovat lesy a vilové čtvrti a podnikat vycházky do města -měl si vybrat Šumavu,nebo Prahu.Nechápu.Okolí-v poho,no stres.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

My byli se vším spokojeni,doporučuji vřele všem,nezklame vás to,jen si uvědom te,že jedete do Tuniska a tak to berte.Příště pojedu klidně zase.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vladimír Sácký: Dovolená na úrovni - 13. 5. 2014 9:59

Jsem vděen za takovou recenzi. V Tunisu jsem byl sedumkrát. Psát o nepořádku kolem hotelu? Ti chytří co nechodí u nás do přírody když ještě není nikde tráva,tak by sedli na pr... Jo zeleň přikryje nejen odpadky,ale i plasty které se rozkládají v púdě stovky let. V Africe,by to museli zahrabávat do písku aby bylo uklizeno. Prostě odpadové hospodářství je celosvětový problém. A je úžasný pohled na naše chodníky zaplivané od žvýkaček a nedopalky od cigaret. Mimochodem,kde se berou nedopalky v písku na pláži,když tam leží jen turisti. A pokud někdo očekává za cca tisíc kč na den,včetně ubytování,letenky a poplatků něco víc,tak ať jde do našich hotelů cca za 600 za noc a někde dostane i snídani. A nevím co jedí doma,když si můžou na dovči vybrat každý den z tolika jídel. Vždyť si na talíř nemusí dávat pět či více druhů najednou. Doma taky máte každý den tolik zeleniny a zákusků? Krasné dny všem a hezkou dovolenou kdekoliv. A chovejte se jako lidi. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání