Napsat recenzi

Perfektní dovolená, doporučuji

Recenze hotelu Eden Club Skanes Hotel *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 486x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Eden Club jsme si vybrali až jako záložní, když nám minulá cestovka napsala, že námi vybraný hotel je již zaplněný. Měli jsme trochu obavy, ale nakonec jsem si skoro jist, že jsme na tom vydělali. V hotelu se o nás starali pěkně, bylo tam čisto, prostě velmi, velmi pěkná dovolená.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje byly čisté a upravené. Jediné co pobyt kazilo byly oblaka much a komárů, které neustále otravovaly, ale za to rozhodně není možné nikoho vinit - přijeli jsme v období, kdy mouchy v Tunisku řádí, takže se s tím muselo počítat.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Tady si opravdu nemáme na co stěžovat. Jídla bylo hodně, bylo různorodé a velmi dobré. Často si v recenzích lidé stěžují, že se jídla opakovala. Musím přiznat, že i tady se opakovala, ale i přesto jsem neměl problém dát si každý den něco jiného a vždy jsme si dokázali vybrat - a to i moje přítelkyně, která má potravinovou alergii a spoustu věcí nemůže jíst.

Velký bonus je, že v tomto hotelu dávají balenou vodu -a ne po skleničkách, ale po lahvích, a kolik potřebujete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál byl perfektní, ochotný, téměř jsme neměli problém že by někde něco nešlo. Číšníci nám zdobili stůl pro romantickou večeři, pokojské se staraly o pokoj a nebyl problém měnit ručníky... prostě všichni dělali to co se od nich čekalo nebo i víc, a vždy s úsměvem.

Jediné, co trošičku sráží hodnocení je, že všechno bylo striktně časově rozdělené. Nemám na mysli časy jídla, ale když jsme si chtěli půjčit plážovou osušku ve třičtvrtě na deset, tak to nešlo - až od deseti. Také nebylo možné cokoliv si půjčit před devátou, takže když člověk vstal brzo, neměl co dělat.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře bylo nádherně průzračné a i v tuto roční dobu teplé, ale bohužel pro mě bylo mělké. Je to rozhodně skvělé pro rodiny s dětmi, ale jinak se musíte brodit pěkných pár metrů, abyste se dostali někam, kde můžete plavat bez obavy, že si odřete břicho o dno.

Pláž byla horší. Tunisko je celkově země nepořádníků, a v písku na pláži se schovávalo dost bordelu. Hotel sice každý den odklízel největší bordel, ale k pořádnému uklizení to nestačilo.

Bonusovou hvězdičku ovšem dává fakt, že pláž a moře byly hned za hotelem, pohodově přístupné, a pod dozorem - nechali jsme si na lehátku věci bez obavy, že by zmizely.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu bylo čistší než Tunisko mimo turistická centra, ale i tady by bylo co vylepšit. V blízkém okolí je možno najít jen nákupní centrum. Hned u hotelu se dá ovšem sehnat taxi nebo autobus, který vás zaveze do Sousse nebo Monastiru, kde už se něco k prohlížení najde.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Vždy je co vylepšit, ale myslím, že jakékoliv vylepšení této dovolené by bylo neúměrné finančním nákladům. Myslím, že za danou cenu jsme získali velmi dobré ubytování a skvělé zážitky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání