Napsat recenzi

!!!!!! NEDOPORUČUJI !!!!!

Recenze hotelu Eden Club Skanes Hotel *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 299x
Recenze se líbila: 355 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

personál se už chová jako ty Rusáci co jsou v Hotelu ( byli jsme tam 10 Čechu cca. 8 Němců na přes 500 Rusáku...dobytek ve stáji se chová lepe .... pro jídlo se pomalu mlátí,nalité po celí den hlučné do rána !!! olizují lžíce od majonézi / kečupu a dává zpět do mísi...H N U S !!!!!!! Jinak počasí krásné,pláž čistá,když se tam šlo v čas tak lehátka byli..jinak marné,necháte tam ručníky tak vám je hodí po písku a obsadí vaše lehátka!!! Zmrzlina...nebo ovoce nečekejte..nic..nic ani pro dětí!!! Po prvé v tomhle Hotelu...a naposled,dle místních je to skoro všude na pevnině a dokonce i na DJERBE !!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Bylo čisté...uklizečka dala čerstvé ručníky jak se ji chtělo ( strčil jsem při příjezdu na recepci 10EUR do pasu a dostali jsme pokoj k našemu uspokojení.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

HNUS.....HNUS.....dál nemam co dodat!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Možná že ta ochota byla...ale tak jak se ty šmejdové ( Rusáci) tam chovali tak to chápu!!

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

čisté a každí den po ránu uklízeli.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

nic moc...2-3 obchody cca.500m

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

KATASTROFA , pozor od E****T**** (má letadlo pronajaté)nedostanete v letadlu občerstvení a pití zadarmo ( bagety byli vyprodané a za plechovku Coca dáte Kč.50.- !!! Z Monastiru neletíte rovnou zpět do Prahy..ne..ne...ale hezky nejdříve na Djerbu tam vystoupit nastrčí vás do autobusu ( v něm jsme byli asi 20min. dusno/ horko!!!) a poté zase do transferu do čekárny ...to byl zážitek !!! a za necelou h. zase nastoupit !!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 49 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

simona: rusti obcane - 14. 6. 2016 10:02

musim souhlasit. tez jsme byli v tunisu. rusaci jsou opravdu naliti od rana do vecera, opravdu zvirata ve staji se chovaji lepe. doufam ze tunis bude toto resit. . jinak ztrati evropskou klientelu reagovat

Ella: Rusové - 5. 9. 2016 14:28

Prosím vás, to si děláte legraci? Tunisani by tak akorát měli řešišit ten svinčík, prasečí chlívek, hygienu a řádné stravování. Místní občané v hotelu, tak to je lahúdka nade vše. Já se těm Rusúm nedivím, žrádlo mizerné, všude špína, žádné nádobí, špinavé použité kelímky, tak to múže každý přežít akorát tak, že je od rána do večera v lihu. A kdyby tam nebyli Rusové, tak nedostanete k jídlu vúbec nic nebo leda oschlou bagetu. reagovat

ridínka: Re: Rusové - 5. 9. 2016 15:05

Legraci???!!! ,ten nepořádek tam dělají Rusaci...proč tam asi nejsou talíře??,protože Rus vezme 3-4 talíře naplní je na vrchol....atd. Nemam co dodat. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání