Napsat recenzi

Děsná dovolená!!

Recenze hotelu Eden Club Skanes Hotel *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 333x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel mohu srovnat s hotelem Club Le President, který jsem navštívila v červnu, je to jak se říká nebe a dudy!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Navštívila jsem Tunisko snad již po desáté, ale co toto bylo za hrůzu,to jsem ještě nezažila! Já vím, že jsme zvyklí dávat bakšís,ale na recepci si o bakšíš tak drze řekl, až nás to zarazilo!Chceš pěkný pokoj,tak musíš něco dát!I přesto, že jsme úplatek dali,tak tak děsněj pokoj,jsme ještě nikdy neviděli, malinkej, zatuchlej,špína,no jako v kobce, tak jsme ho odmítli a dostali jsem trochu lepší.Příště raději,ano dám bakšiš,ale nejdřív mi ukaž pokoj,za co vlastně mám dávat bakšíš, i když mi to připadá sprostý,když máme zájezd zaplacený!!

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava nic moc, bez chuti a zápachu, kuchař zřejmě vůbec nezná sůl a dobré koření, zákusky na jedno brdo, přeslazené, a bohužel jen hrozny a scvrklá jablka. Jen snídaně byly dobré,tam se dalo vybrat,ale obědy a večeře hnus!!A ještě se divím, že nikdo nenapsal,co je tam much,ale všude, nestačíte se u jídla ošívat, vše polezené muchami, ze zoufalství jsme všude na talířky dávali ubrousky,no něco hroznýho!!Ani si člověk v klidu u ničeho neposedí,samé muchy!!!To jsem nikde neviděla ani nezažila!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Jelikož jsme byli s dětma, tak byl výborný tobogan, bazény čisté, animátoři se snažili,pokud člověk měl náladu,tak sportovní vyžití bylo bezvadné.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

No, tak to bylo hrozný, ale za to nikdo nemůže,to je příroda, moře sice teplé,ale strašně moc malých medůz,nedalo se tam vůbec koupat,však bylo moře pořád prázdné.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu hrozný, odpadky,špína, a dost daleko nákupní malé středisko, prostě žádná promenáda.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Do tohoto hotelu bych už nikdy nejela,tento hotel bych doporučila jen svému úhlavnímu nepříteli a dokonce poprvé jsme se s rodinou těšili domů!!!! Vybrala jsem tento hotel na základě kladných recenzí,které teď nechápu,příště raději recenze nebudu vůbec číst.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 49 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání