Napsat recenzi

Sirocco beach - Tunisko

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 532x
Recenze se líbila: 416 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Věděli jsme předem, že nemůžeme čekat luxus, ale přesto jsme byli poměrně nemile překvapeni. Dle mého subjektivního pohledu bylo vše podprůměrné. Jedná se o dovolenou pro naprosto nenáročné klienty.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Hotel je velmi starý, není dostatečně udržovaný. Co mě osobně velmi zarazilo po příchodu na pokoj bylo to, že nebyly převlečené postele! Nebo alespoň to na mě tak působilo... Polštáře plné cizích vlasů. Klimatizace funguje velmi sporadicky - v pokojích vedro na padnutí i přesto, že jsme měli nastaveno na minimální teplotu! Na nefunkční klimatizaci upozorňovali i všichni ostatní. Na WC nefunguje odsávání, špinavé prkýnko nesedí na míse. Při úvodní schůzce s delegátkou ostatní turisté řešili nedostatky na pokojích: netekla voda ve sprše, nemohli se po příjezdu vůbec osprchovat. Nebo tekla pouze studená voda. Úklid probíhal denně, ale ručníky nebyly vyměněné za celý pobyt ani jednou. Pokud to mám objektivně srovnat s jinými 3* hotely, kde jsem měla možnost být ubytovaná, pak právě tento byl "nejhorší".

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Každý den pořád dokola to stejné a omezený výběr. Každý den naprosto identické snídaně, které ale byly chutné (bagety, vejce, jogurty, marmeláda, sladké pečivo, káva, čaj), obědy a večeře pořád to stejné - rýže, občas kousky kuřecího masa s kostí, které ve finále ani nezbylo na opozdilce. Občas menší pečené ryby, které ale byly úplně plné ostrých malých kostí - vůbec se to nedalo jíst. Dále saláty a pečená zelenina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Animační programy jsme nevyužívali, ale věřím tomu, že byly super. Vodní pólo, aerobik, šipky, večerní programy. Personál - obsluha vynikající.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž OK. Nemám připomínek.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Co se týká okolí hotelu - velmi nebezpečné jít po kachličkách bez bot! Občas trčí z podlahy hřebík, občas chybí kus kachličky (velmi staré a zašlé kachličky na podlaze). Slunečníky a lehátka u bazénu tragedie. Neřadím se mezi náročné klienty, ale co mě šokovalo a velmi nemile překvapilo bylo to, že matrace na lehátkách byly velmi špinavé. Hned první den od nich špinavý ručník. Nezanechalo to nejen u mě dobrý dojem.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Vzhledem k tomu, že jsme dovolenou kupovali na super last minute o 40% levněji, tak mi to nebylo až tak líto. V případě, že bych měla platit plnou cenu, tak opravdu nevím. pravděpodobně bych byla opravdu velmi naštvaná...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání