Napsat recenzi

Hezka dovolena

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 273x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moc se nam zde libilo,kdyz jsme prijeli,plaz byla krasna a more ciste.Asi po trech dnech byla bourka a bohuzel se vyplavilo neskutecne mnozstvi chaluh a ras,s nimiz bohuzel nikdo nic nedelal.Velkou vyhodou byl bazen,ktery jsme max.vyuzili.Co se tyka jidla,opravdu se toci to same stale dokola,tak to ale bohuzel chodi v teto zemi..takze kdo je narocnej,nejezdete a zaplatte si dovolenou radsi jinde,at nemate zkazenou dovolenou..kdyz jsme poprve vesli do pokoje,mela jsem chut utect a sama sebe se ptala,co zde vlastne delam..ale muzu rict,ze animatori me utvrdili v tom,ze jsme vybrali dobre,v pokoji clovek opravdu jen prespi,tak jsem to prijala,jak to je.Velke plus patri personalu a animatorum,kteri vse usmevy zprijemnili..

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje obycejne,jen postele a nocni stolky,vse obouchane.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Porad dokola,ale vzdy si clovek vybral,z ovoce jen meloun,coz je skoda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Je zde co delat,personal prijemny a vstricny..animatori vse vynahradi..smejete se cely den,hraly se sipky,vodni polo,pro nas zensky,ktery se chteji huntovat i na dovci byla gymnastika,zumba,aquaaerobic atd.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Ciste,pote se vyplavili rasy a chaluhy,tak jsme byli u bazenu.Ale dalo se popojit kousek jinam a dalo se koupat i v mori.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okoli spinave,mate pocit,ze tam ziji prasata a ne lidi.Hned vedle hotelu vlevo je bazar,kde vam vymeni penize stejne jako v bance,pan mluvi dobre cesky a je moc prijemny.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Nam se tady libilo,ale je fakt,ze nejsme narocni.Pokud je nekdo zvykly jezdit do luxusu,tak prosim nejezdete,at nejste zklamani...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání