Napsat recenzi

Blue Star Sirocco Beach

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 329x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší dovolená v životě nejezděte tam.Letěli jsme z Brna termín - 1.8.- 8.8.2014 Celá rodina byla velmi zklamaná.Náročná cesta z letiště trvala nám 3hodiny prostě šílené katastrofa,Já měla sebou manžela,syna a dceru Karolinu.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Neteče vám voda na pokoji odlupující se smalt na vaně,utržená klika od pokoje.Postele špinavé nepovlečené prostěradla.Samá špína okolo upatlané zrcala a ktomu na pokoji se objevili šváby.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Špatná nejhorší hnusná přímo dostanete jen pouze rýži,ryby zkažené smradlavé chcíplé...dále mleté kuličky v pikantní štávě z mrtvol ble ble....ani prase nejedlo....voda jen v barelu,kola,fanta,šumák bubák.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Animátoři jsou doslova šašci každéj den hráli jen pro malé děti,takže naše velké děti byli zklamaní zábava stála za velké houby.Jinak se snažili jen provokovat moji dceru Karolinu otravní hajz***i..nemám slov

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž je Super čistá nejlepší pozor velké vlny jsou tam až 3 metry takže určitě pro malé děti nevhodná dovolená!!!!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Jsou tam lepší holeli takže máme vybráno například:Les princes doporučujeme tam nas pustili na prohlídku vynikající stravy a pokojí bazén skvělé.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Katastrofa doporučuji majiteli holetu rychle změnit stravu k lepšímu.Prosíme pana majitele at hlavně změní kuchaře a nebo obětuje více peněz za kvalitní stravu tohle co jste nám předvedli se proboha svatého nedá jíst.Nikdy více fůj

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání