Napsat recenzi

Riadh Meninx - NESPOKOJENOST

Recenze hotelu Meninx Hotel *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za nás to byla nejhorší dovolená a Riadh Meninx byl nejhorší hotel, ve jsme kdy byli. Fotografie cestovních kanceláří rozhodně neodpovídají realitě. Na fotkách nové pokoje, ve skutečnosti staré, což byl ale nejmenší problém. Chybně je zde uváděné, že se jedná o hotel přímo na pláži.. hotel leží přibližně 300 metrů od pláže. Ta je jinak v celku hezká, pár bobků od velbloudů tam bylo, ale nic hrozného, moře s trochou řas, ale i přesto pláž hodnotíme jako nejhezčí část hotelu. Pokud rádi trávíte čas v bazénu, tak na ten zde zapomeňte! Je absolutně bez šance, abyste u něj našli volné lehátko, protože převážná většina hostů si na nich nechává osušky i přes noc a hotelový personál tento problém nijak neřeší. Vrcholem ale bylo to, když ráno v bazénu DOSLOVA plavaly lidské výkaly!!! Na což musel být personál upozorněn, bez upozornění by tam nejspíše plavaly do teď :) Trvalo 45 minut, než je vylovili a mezitím nechali obyvatele hotelu, aby se v něm dále z vesela koupali. Další příšernost se týkala nápojů. Měli jsme zaplacený all inclusive, ale jediná možnost, jak získat pitnou vodu, byla z barelů a ty se v celém hotelu nacházely pouze dva. Další možnost byla u baru, kde vám rovněž sladké nápoje, typu coca cola, fanta atd. nalévali do kelímků, které měli 150 ml. Tedy jste se moc nenapili :)

Strava byla další katastrofa. Snídaně každý den stejné, neočekávejte slaninu, párečky nebo fazole, ale jinak se to dalo. Obědy a večeře hrůza, měli jste na výběr z cca 2 příloh (brambory, rýže), dále smíchané zeleniny, většinou mrkev s hráškem a maximálně dvou druhů masa, z čehož jeden druh byly játra. Maso nejspíše nevaří, protože ho absolutně neumí, kuře vysušené, vepřové tuhé, jako žvýkačka. Takže tento hotel je skvělá odtučňovací kůra, zajisté zhubnete :)

Co se týče servisu v restauraci, všímali si nás zde pouze první den, přišli, zeptali se, co chceme k pití, nalili, přinesli. Poté, co zjistili, že jim nebudeme dávat dýška bokem, tak obsluhovat přestali a pití jsme si chodili nalévat sami. Museli jsme chodit na jidlo hned mezi prvními, protože jinak se stávalo, že na stolech nebyly příbory a my tedy jedli rukou :) že by po každém utřeli stoly, než se sem přijde najíst někdo další se také říct nedá.

Na pokoji nefunkční fén.

Většina míst, která jsou uváděná jako součást hotelu jsou v hotelu Meninx, který je vedle. My jsme si zakoupili služby, které mají být v hotelu Riadh Meninx, tudíž jsme nechápali, že bychom měli chodit do vedlejšího hotelu, který má ještě ke všemu o hvězdičku méně. Veškeré animace probíhaly ve vedlejším hotelu, bazén se skluzavkami byl ve vedlejším hotelu, bar na pláži byl ve vedlejším hotelu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje neodpovídaly fotografiím, ale ušlo to. Byly čisté, klimatizace funkční. Postrádali jsme lednici, na bateriích byl vodní kámen a nefungoval fén na vlasy.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Katastrofa pro dva dospělý, tudíž děti se zde nemají šanci najist.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Wifi nefunkční, personál si vás nevšímal. Jediné proč dáváme dvě hvězdičky je díky animátorům, kteří byli fajn.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Celkově jsme spokojení, pozvolný vstup, moře teplé, pláž hezká. Občas v moři plavaly řasy, ale nebylo to nic hrozného.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Byli jsme mimo hotel jen jednou za nákupy. Všude špína, výkaly. Nic na procházky.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Nejhorší hotel a nejhorší dovolená. Na Djerbu se už rozhodně nikdy nevrátíme a tento hotel výrazně nedoporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání