Napsat recenzi

Hotel na větrné hůrce!!!!

Recenze hotelu Meninx Hotel *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 026x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 2
  • 200 m od hotelu je již Afrika. 200 m od hotelu je již Afrika.
  • Bazen Bazen
  • Naše kamarádka malá Laura, která pije ještě z láhve Naše kamarádka malá Laura, která pije ještě z láhve
  • Hotel je stavěný do upravených dvorů s vegetací a keramikou. Hotel je stavěný do upravených dvorů s vegetací a keramikou.
  • Kroko farma Kroko farma
  • Ořezávání palem mezi ""ještěrkama"" Ořezávání palem mezi ""ještěrkama""
  • Velbloud tahající vodu ve skanzenu Velbloud tahající vodu ve skanzenu
  • Písek, palmy - to je Djerba Písek, palmy - to je Djerba
  • ulice s částí komunikace, kde žije honorace. ulice s částí komunikace, kde žije honorace.
  • Kolonáda 100 metrů od hotelu. Kolonáda 100 metrů od hotelu.
  • Vstup na kolonádu - zákaz vstupu koním a velbloudům Vstup na kolonádu - zákaz vstupu koním a velbloudům
  • Na kolonádě Na kolonádě
  • Kolonáda - dětský klub hotelu Palace des illes Kolonáda - dětský klub hotelu Palace des illes
  • Zahrada hotelu Meninx Zahrada hotelu Meninx
  • Kolonáda Kolonáda
  • Mimo měst asfalt nenajdete ani v lepších čtvrtích. Mimo měst asfalt nenajdete ani v lepších čtvrtích.
  • Djerba kousek od hotelu Djerba kousek od hotelu
  • Pár set metrů od hotelu je již malá Sahara Pár set metrů od hotelu je již malá Sahara
  • Zahrada hotelu s minigolfem Zahrada hotelu s minigolfem
  • Všudypřítomné koráby pouště - i na pláži Všudypřítomné koráby pouště - i na pláži
  • Zelený hotel Meninx Zelený hotel Meninx
  • Krásné sídlo uprostřed zahrady jak z orientálních pohádek Krásné sídlo uprostřed zahrady jak z orientálních pohádek
  • A tady u silnice skončily větve z té rajské zahrady. Necelých 20 metrů a z orientální pohádky jste zpět v Africe. A tady u silnice skončily větve z té rajské zahrady. Necelých 20 metrů a z orientální pohádky jste zpět v Africe.
  • Další fotka, tentokrát těsně u plotu té pohádkové rezidence - vítejte v Africe Další fotka, tentokrát těsně u plotu té pohádkové rezidence - vítejte v Africe

Pěkný udržovaný hotel, možnost pěkných večerních procházek, jen kdo nemá rád studený vítr vanoucí snad 24 hodin denně, má smůlu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování dobré, pokoje klimatizované, uklizečka - jednička, každý pokoj má terásku, jen bacha jsou tam komáři, ovšem repelent po vyvětrání a je klid. Komáři jsou pouze vevnitř, venku díky věčnému ""vánku"" neotravují.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava výborná není co dodat, snad jen na Tunis menší výběr sladkostí a ovoce. Bohužel pokud nejedete s Neckermannem a nemáte zelený náramek, připravte se na to, že pití u oběda a večeře si zajišťujete sami. Kromě servilních číšníků, nikdo nedělá mezi hosty žádný rozdíl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V areálu je pěkný krytý bazen, bazen s tobogánem a skluzavkama, termální bazen, velký venkovní bazen, dětský klub s českou animátorkou, různé animační programy, večerní program, dětské disko, u obědů a večeří různé grilovačky, opékání, smažení, personál v normě, o bakšiš si sice neřeknou, ale potěší je a jsou vděční.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je pěkná, uklízená, prodejce drží ochranka v přijatelné vzdálenosti, bohužel studený vítr, ale to možná měl jen náš turnus a mnohým to ani nevadilo, ovšem dalo se být u bazenu a na pláž si zaskočit.

Avizovaný plážový bar neexistuje, pouze u jakéhosi skladiště pro plavčíky byl barel s vodou, nechlazenou, ale k bazenovému baru to není ani sto metrů, takže to nevadilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí je spousta rozestavěných, nebo rekonstruovaných hotelů. Ti kdo píší, že se nedá kam jít na procházku se pletou, buď se dá jít od kruháče mírně vlevo a můžete jít po pěkné cestě s chodníky kolem hotelů, klidně i několik kilometrů.

Nebo padesát metrů za branou hotelu, do leva je zamčená brána pro auta, protože je to kolonáda pro pěší a jsou tam na boku průchody, hned pod značkou zakaz koním a velbloudům. Za průchodem je krásná asi kilometrová kolonáda mezi hotely a pláží, s kurty, palmama, kaktusy, lavičkama a pod.

Jedno bych doporučil, je to Parc Djerba Explore, jeďte sami, hned ráno v devět, je to pět km, jedna cesta 3 TD i s bakšišem za celý taxík a v klidu si prohlédnete všechno - skanzen i s ukázkama tradičních řemesel a činností, muzeum historie a kroko farmu, ti co jeli s cestovkou platili jednou tolik, dvě hodiny se sváželi a rozváželi, stihli jen farmu na níž bylo dalších 30 zájezdů a odpoledne protože vítr fouká jen u moře zažili Saharu, protože Djerba je písek, písek, palmy, nějaký ten kaktus a zas písek.

Kdo se nebojí může si zajít mezi domy a farmy, každý vás pozdraví a poznáte bohatství i chudobu severní Afriky, luxus i hrozný nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Nebýt toho větru (což je možná jen můj problém) tak se sem vrátím, jako mnozí, kteří sem jezdí už několik let po sobě i dvakrát ročně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: zelený náramek :) - 16. 7. 2013 17:13

jen dodám .. jela jsem s CK Blue Style a měla jsem objednaný all inclusive a zelený náramek jsem dostala... péče od personálu byla úžasná ... klidný a čistý hotel, plný výborného jídla... PS: na mě tam také více foukalo :) i když, má to i výhodu....necítila jsem horko od opalujícího sluníčka... reagovat

Karel Zálešák: zelený náramek - 16. 7. 2013 19:05

Já nemyslím ten žluto zelený, ty jsme měli všichni od BS a ostatních cestovek. Já myslím tem tmavo zelený, ten měli jen Neckermann a jeho sesterská CK Thomas Cook. V tom odstínu zelené byl velký rozdíl, asi jak mezi naší výbornou animátorkou Krystýnou a jejich animátorem Kalimerem!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání