Napsat recenzi

Prvni den katastrofu vystridala druhy den deprese...

Recenze hotelu Hotel Palais Des Iles **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 385x
Recenze se líbila: 236 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 1

Do hotelu jsme prijeli transferem z letiste cca ve 13:30 hod. Behem jizdy busem uvodni slovo mistniho delegata v Cj; cca 20-30 minut. Po prijezdu na hotel nasledovala dalsi schuzka s delegatem asi cca na hodinu (prislo nam to jako cilene protahovani). Od 15 hodin jsme byli nuceni cca 3,5 hodiny cekat na recepci. Duvod? Nemeli pro nas pokoje, ikdyz jsme od delegata obrdzeli vouchery na ubytovani. Prvni den tedy ztrata casu cekanim na recepci, co bude. S detmi!!!

Puvodne nas chteli dat do sklepa! Po 3,5 hod. najednou pokoje byly. Pokoj jsme si museli sami najit dlouhymi chodbami skoro po tme. V pokoji balkon, ze ktereho clovek koukal na budovu a trubky, ktere vydavaly neustaly zvuk/to je na dovolene zly sen. Trezor nefunkcni. Katastrofu vystridala rano kruta deprese ze vseho uz, kdyz clovek stoupl na podlahu a tam vsude 3 cm vody. O pokoj vedle praskla pod umyvadlem trubka. Voda byla vsude, jak v podpalubi Titaniku. Vsechny veci mokre, zustaly v tasce a ta na zemi. Od te doby jsem chtela z teto hruzy pryc, na jiny hotel. Protoze za 40 000,- Kc pro 3 osoby si dovolenou u more predstavuji jinak.

Kdysi hotel vedl zkuseny majitel a obchodnik, proto ziskal ****, cimz se pysni i na zdech hotelu u recepce, info stare x let. Dnes je pan po smrti a jeho manzelka (zubarka) vedeni hotelu absolutne nezvlada a hotel speje k zaniku, neb se reklamuje jedna zadost za druhou.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Obcas netekla voda/nesla elektrika. Vsude ponuro/tmavo. Hodnotim * az **, urcite dnes hotel nema puvodni **** z roku 2012.

Klimatizace na pokoji nefunkcni, vsude horko.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Meli jsme zaplaceny All inclusive. Odpovidalo realne plne penzi. Vecne rozbita masina na kavu (nebo skryte setrili?), mokre i stale spinave talire, chybely pribory, vecne fronty k jidlu. Strava ne hodna gastronomii. U bazenu a plaze nefungovalo/nebylo v provozu nic; vsude pusto, jak pred uzavrenim resortu. Odpoledni svacina na pridel? Lide, co zustali v tomto hotelu z naseho zajezdu se chodili cca po 3-4 dnech najist po okoli. Pribory pak i jen utirali do ubrousku po predchozich lidech...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Nefunkcni trezor, spina na verejnych mistech, o recepcnich no comment, nefunkcni klimatizace...vse stare.

Vnitrni bazen vypusteny.

Tobogany pusteny jen 2 hod. dopoledne + 2 hodiny odpoledne (malo vody v hotelu pry...).

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Malo lehatek (i tech rozbitych), cesta od hotelu daleka asi 600 m, rozhodne ne 200 m, jak se inzeruje. More uz je priroda; to jedine bylo OK. U more rozbite sprchy, netekouci voda. Vse z gastronomie zavrene.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Nic/pusto

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Druhy den po prijezdu a vode v pokoji jsme uz x rodin uderili na delegata, at nam najde jine ubytovani na urovni nami zaplacene. Prestehovali jsme se tedy do nedalekeho Hari clubu, kde konecne zacala dovolena, jak ma byt, se sluzbami/gastronomii/all inclusive/cistotou/ personalem/programem. Vsichni reklamujeme nuceny doplatek 7 Eur dosp., 3,5 Eur dite/den + ztratu jednoho dne v Palais des iles.

Opravdu jsem prvni dva dny zadrzovala ze vseho plac. Naprosta beznadej.

Nejezdete sem, budete zklamani. Nic v inzeratu neodpovida realite.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 60 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Daniel: Predpotopni hotel - 29. 7. 2018 22:26

Teď jsme se vrátili a opravdu jsme nevěřili svým očím co dokáže cestovka nabízet již několik let komentáře opravdu nelzou cca jsme dali navíc aby jsme se mohli najíst než se tlačit na jídlo které stálo za pět a ještě si hledat talíře a příbory . Hlavně opravdu nic pro rodiče s dětmi tobogany fungujou jak kdy. Nedoporučuji!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání