Napsat recenzi

Tak padesát na padesát.....

Recenze hotelu Eldorador Aladin **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 542x
Recenze se líbila: 402 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 12
  • vrchní bazén vrchní bazén
  • spodní bazén spodní bazén
  • bungalov bungalov
  • ubytování ubytování
  • ubytování ubytování
  • all inclusive all inclusive
  • před hotelem před hotelem
  • u pláže u pláže
  • pláž po úklidu pláž po úklidu
  • bar na pláži bar na pláži
  • bar na pláži bar na pláži
  • bar na pláži bar na pláži
  • cesta na pláž cesta na pláž
  • bungalovy bungalovy

Jak již bylo uvedeno v předchozí recenzi, hotel je 3*.

Skládá se z hlavní budovy a bungalovů, které jsou v takových komplexech asi po osmi /patrových/ bungalovech. Každý tento komplex má svůj název. My byli v Neftě hned u bazénu. Hotel je obsazen převážně Francouzi (80%),zbytek Češi , Němci, a prý tam začali jezdit i Lýbijci. Za nás hotel obsazený tak na 60%. Celkově na mě hotel působil klidně a čistě. Vstupní hala disponuje bankomatem /nevyzkoušeli jsme/ a recepcí s posezením. Samozřejmostí jsou toalety a nonstop směnárna. Předností tohoto hotelu je, že nedostáváte kroužky all inclusive na ruku :-). Také tam probíhají večerní hudební produkce..za nás uvnitř hotelu, jinak venku pod širým nebem. Náš pobyt byl květen - červen.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování jsme měli v přízemí v komplexu Nefta. Pokoj byl útulný, čistý a plnil své účely pro přespání. Zápach v pokoji a velmi málo světla (pokoj disponoval pouze malým okýnkem) mi pobyt v tomto hotelu dost zkazil. Vedle nás byli Francouzi, také v přízemí, proto si myslím, že hotel nikoho neupřednostňuje .Byli tam i tací, kteří se nechali přestěhovat z hotelu do bungalovu...v hotelu je větší hluk. Pokoj měl velkou šatní skříň, dvojpostel, zrcadlo, toaletní stolky... Koupelna s WC měla sprcháč, fén, skleničky...klasika.

Pokoj byl čistý. Zápach je tam podle mě proto, že klienti nevětrají...zřejmě mají strach z vykradení . My větrali nonstop, což dost pomohlo. Někteří měli mravence. Úklid však probíhal perfektně.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava byla opravdu na jedničku. Po mých zkušenostech z Tunisu jsem byla velmi spokojená. Každý den MĚKKÉ maso na různé způsoby, rýže, pizza, brambory - někdy i bramborová kaše :-),zapečená zelenina, zákusky - výborné, kuskus, těstoviny, polévky....no prostě od každého něco. Je pravda, že snídaně byly pořád stejné.....párky, salámy ,bagety, chleba, vajíčka, ovoce, zelenina, sladké pečivo, müsli atd., ale co mě velmi potěšilo, že nebyly žádné fronty! Jedlo se v jídelně a když bylo hezky, tak i venku.....odklízení špinavého nádobí probíhalo na 100%. K obědu a k večeři bylo podáváno víno + velká lahev vody. Velké plus byl neustálý přísun vody v lahvích! Je pravda, že na ultra to asi fakt není.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Jak jsem se již zmínila, hotel je naplněn převážně Francouzi a těm je věnována veškerá animace, která je nejslabší co jsem zažila. Měla jsem pocit, jakoby animátoři nechtěli hosty zbytečně rušit. Tím nechci říct, že by byli nepříjemní, to určitě né, ale chyběl mi tam ten jejich temperament .... V hotelu jsou tenisové kurty, beach hřiště , bowling, 2 venkovní bazény, 1 krytý. Bary jsou 3 a to hlavní(nonstop) vedle recepce, u bazénu a na pláži.

Velmi se mi líbily animátorky, co hlídaly malé děcka...ti se jim opravdu věnovaly :-). Taky bych chtěla upozornit, že ručník vám bude půjčen za 10dinárů (1DT=12,5 Kč),ale za každou výměnu vám bude stržen 1DT. Nám to nevadilo, ale měly by to cestovky uvádět.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž byla z jemného bílého písku, lehátek dostatek, ale dost proležené. Pláž byla každý den traktorem uklízena, ale protože je pod vysokou pokutou zakázáno likvidovat řasy (biologický odpad), tak při stažení na stranu pláže se zase zpětně při přílivu dostanou do moře. Moře bylo dost špinavé, ale bylo to hlavně počasím....byl velmi silný vítr a vlny přinášely snad veškerou špínu z Djerby :-( . Jinak na pláži bar, pití v kelímkách. Možnost i obědvat, ale pouze po předchozí rezervaci v jídelně / nevyužili jsme/. Bar má velmi příjemné posezení s výhledem na moře. Pláž je hlídaná. Sprchy a toalety jsou ale od pláže dost daleko. V moři občas kameny, vstup pozvolný.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V blízkosti hotelu jsou 3 obchody s pevnými taxami, což na nakoupení suvenýrů a dárků je super. My jsme se byli podívat v Midonu, taxi za 3-4 DT, kde jsme nakupovali i na trhu. Slabším náturám asi nedoporučuji :-). Každopádně po dlouhém smlouvání se to vyplatí :-).

Jinak si troufnu tvrdit, že je tam ještě o sto procent větší čurbec než v Tunisu. Okolí asi není k procházkám, to je lepší se projít po pláži.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Djerbu jsem navštívila již po druhé a nijak jsem nadšená nebyla. Jak jsem psala, je to tak padesát na padesát. Oproti slabé animaci tady bylo velmi dobré jídlo, oproti ponurému pokoji tu byl velmi příjemný personál.....spíše bych tento hotel doporučila rodinám s dětmi nebo partě lidí... Já osobně bych tuto dovolenou definovala jako "příjemně prožitou", ale už bych se sem asi nevrátila. Každopádně jsme tu potkali páry, které tam byly již po několikáté......

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: Wifi Připojení ? - 11. 6. 2014 18:47

Dobrý den, do tohoto hotelu se chystame s pritelem pristi tyden. Nemate informaci ohledne wifi pripojeni na recepci zdarma ? V CK u popisu (****) je napsano, ze wifi pripojeni na recepci je zdarma, bohuzel u všech mozných recenzích o tom ze by internet byl zdarma neni ani zmínka Děkuji Lenka. reagovat

Monika: Re: Wifi Připojení ? - 12. 6. 2014 8:52

Dobrý den, wifi připojení bylo zdarma snad po celém areálu. reagovat

Monika: info - 12. 6. 2014 9:01

.....pokud budete mít dotazy, ráda odpovím. reagovat

Lenka: Wifi připojení - 12. 6. 2014 10:44

Dobrý den, moc děkuji za odpověď. Pokud se tedy můžu ptát dál, ráda toho využiji :-) Zajímali by mě animační programy jaké tam jsou a zda-li tam je nějaká diskotéka ? Dále jak dlouho se cestuje autobusem z letiště ? Hotel je prodáván jako 24h All inclusive, je to tak ? Děkuji :-) Lenka. reagovat

Monika: Re: Wifi připojení - 12. 6. 2014 13:47

Takže :-) : - animační programy jsou hlavně u bazénu a to ve francoužštině a dle mého názoru dost slabé. U pláže je akorát beach volejbal-2x denně. Ale je možné, že v sezóně toho bude vícero. Dle mých informací tam údajně byl šéf animátorů takový, že ty kluky spíše mírnil v jejich akčnosti, proto asi tak špatná animace. Prý už je tam šéfem někdo jiný. Hodně se tam hrál bowling. Taky je tam velmi pěkné hřiště s různýma prolejzkama pro děti. My byli spíše na pláži, takže k těm animacím víc říct nemohu. Taky by tam měla být česká animátorka Lenka - za nás zaučovala jiné a na tomto hotelu nebyla. - diskotéka byla přímo v hotelu s pitím zdarma. Vchod byl zvenčí hotelu. Opět jsme ale nevyužili....ale mladí ano a líbilo se jim...prý to pouští přes YouTube a tak si tam každý může pustit co chce :-). Asi je to spíš retro... - cesta z letiště byla cca 45 minut....ale tím, že jsme vystupovali poslední. Zpět asi 20-30 minut...to jsme jeli přímo . - jediný nonstop bar je vedle recepce...hlavní. My jsme vydrželi nejdéle do 24 hodin....jejich lihoviny jsou velmi zrádné a koktejly ředí 70% alko a 30 nealko :-)... hlavně našimcům. Každopádně při zpátečním letu, kdy jsme z hotelu odjížděli ve středu v 5 ráno, tak u baru nikdo nebyl,ale taky tam ani nebyla obsluha...ale bylo rozsvíceno :-) - odlety v sobodu jsou brzy ráno....odjezd z hotelu byl kolem 1,30 ráno /myslím/...... - pokud nebudete spokojená s pokojem, tak si řekněte delegátce. Od ***** tam je příjemná holčina a jistě pomůže. Nám se nabídla,ale já jsem jinam pak už nechtěla z důvodu stěhování a tahání kufrů. - možná bych měla taky uvést, že i my jsme tam viděli švába..mastil si to tam přes terasu..ale bylo to jen jednou. Mohl se tam dostat z venku. - taky asi stojí za to udělat si výlet na krokodýlí farmu :-) Monika reagovat

Monika: info - 12. 6. 2014 16:04

Tak tedy : ... tuto odpověď píši již po 2. Se mi to nějak neuložilo :-(. Co se týče animací, tak ty byly velmi slabé. Probíhaly hlavně kolem bazénu a ve francouzštině. Na hotelu by měla být česká animátorka Lenka...za nás nebyla, někoho prý zaučovala na jiném hotelu. Tak snad by pak mohly být i v češtině. My u bazénu byli jen jednou, tak víc info nemám. Na pláži byl jen beach a to dopo i odpo :-).Diskotéka byla v hotelu, vchod byl vedle hlavního vstupu do hotelu . Bohužel jsme nevyužili, ale prý si tam každý mohl pustit co chtěl. Snad písničky stahovali z youtube :-)...asi dost retro :-).Cesta do hotelu byla delší cca 45 minut...rozváželi jsme hosty do dalších hotelů. Zpět na letiště už byla přímo,cca 20-30 min. Nonstop bar je pouze ten hlavní...u recepce. My jsme využili nejdéle do půlnoci. Barmani rádi dělají koktejly 70% alko a 30 % nealko a to jaksi pak rychle odpadnete :-). Když jsme ráno v pět odjížděli z hotelu ,tak bar byl zřejmě v provozu, svítilo se. Obsluhu jsem ale neviděla :-)..ale nebyl tam taky žádný host. Oni ti Francouzi jsou velmi klidní, chodili brzy do postele....po zkušenosti se soudruhy z východu jsem byla za to ráda :-). Hotel má taky asi nejlepší pláž. Chodili tam i z vedlejších hotelů - na koupání. Určitě se vyplatí občas dát obsluze nějaký ten dinár...jsou rádi:-). Pokud se Vám nebude líbit pokoj, klidně se obraťte na delegátku. Já byla od ***** a ta jejich delegátka Markéta byla velmi ochotná. Já se pak už ale nechtěla stěhovat sem tam. S ubytováním jsem moc spoky nebyla....:-(. Bungalov jsem měla poprvé a nic moc. Ale jiným se zase líbil...těžko soudit. Tak Lenko, snad jsem Vám pomohla :-). Monika reagovat

Lenka: Re: info - 12. 6. 2014 22:12

Pomohla :-) my letíme 22.6. což už by měla být sezóna. Mějte se a děkuju. L. reagovat

Monika: Re: Re: info - 14. 6. 2014 9:59

Tak příjemnou dovolenou. Teď už budete mít i teplíčko :-). M .... tak nakonec se mi ty info načetly 2 x :-).... reagovat

Lenka: Re: Re: Re: info - 15. 6. 2014 12:39

No zda-li dovolená bude příjemná nebo ne netuším, ale pravě mi od CK (ta s kterou jste letěla Vy **) poslala cestovní informaci. Zájezd měl být na 8 dní tím pádem 7 nocí, odlet zpět má být 29.6. ale z hotelu odjíždíme už ve 23.55 28.6. to mě teda pěkně naštvali a hned jsem jim poslala reklamaci :) reagovat

Lenka: Re: Re: Re: info - 15. 6. 2014 15:18

Můžu se ještě zeptat, v kolik jste odlétali ? nám to cestovka zkrátila o den ! odlet místo 29.6. máme 28.6. s tím, že před půlnocí musíme odjet z hotelu, ošidili nás o celou noc a půl dne ! reagovat

Monika: odlet - 16. 6. 2014 8:40

Z ČR jsme odlétali ve středu v 12.50 h... a z Djerby jsme z hotelu jeli taky ve středu v 5h ráno, odlet kolem 7.50h. Taky byly odlety dříve, někteř jeli už v 1h ráno- sobotní odlety. Obávám se, že to ale nebude věcí reklamace....mám pocit, že v obchodních podmínkách je o brzkých odletech zmínka. Uvidíte .... reagovat

Lenka: Re: odlet - 30. 6. 2014 15:32

Dobrý den, tak dovolenou už máme za sebou. Můj názor zde http://www.recenze.cz/tunisko/djerba/aghir-3152/eldorador-aladin-265/dovolena-v-eldoradoru-12462.html reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání