Napsat recenzi

Opět v "Aladinu"

Recenze hotelu Eldorador Aladin **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 492x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pře 14 dny jsem se vrátila z Djerby, konkrétně z hotelu Eldorador Aladin" a ještě pořád vzpomínám ... Hotel jsem navštívila už po páté a pevně doufám, že ne naposled. Žádný luxus, ale zato velmi přátelské prostředí, personál, výborné jídlo, krásné počasí, prostě dovolená jak má být.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Jak jsem řekla v úvodu - žádný luxus, ale vše krásně čisté, za dobu pobytu (12 dní) 8 krát vyměněné povlečení, denně čisté osušky a ručníky, denně roztodivné dekorace z osušek apod.- pokojské příjemné, není pravda, že uklízejí pouze za bakšiš.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jednoznačně super - velký výběr, denně spousta ovoce (melouny červené, žluté, meruňky, broskve, jahody, pomeranče, datle ...), zeleniny, ryb v různých úpravách, pro mlsouny k obědu i večeři zákusky, dobré víno, dostatek balené vody, místních nealko i alko nápojů, tematické večery s ochutnávkou tuniských a jiných specialit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení pokojů úplně prosté, jednoduché (bydleli jsme na hotelu), ale naprosto postačující - dostatek místa ve skříních, ramínek. Spokojenost se službami, internet ve vstupní hale zdarma, personál velice ochotný a přátelský, číšníci zvládají spoustu českých slov a výrazů, snaží se o komunikaci.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

K moři se jde krásnou zahradou, klidně v plavkách, nepřechází se žádná komunikace. Na pláži byl dostatek lehátek a deštníků (ovšem hodnotím květen, nikoli plnou sezonu!).

Moře bylo dost rozbouřené, ranní vyplavené chaluhy byly denně uklizené, takže pohoda.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Vše, co patří k hotelu je krásně udržované, venku už je to horší, ale situace je stejná i v jiných destinacích či zemích. K nákupu drobných suvenýrů poslouží 3 obchody vzdálené asi 300 m od hotelu - vedle místní keramiky a jiného zboží se dají koupit krásné kabelky, tašky, šátky a trička (výborná kvalita).

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hotel doporučuji lidem bez předsudků, kteří si chtějí prožít hezkou dovolenou. Ti, kteří na všem hledají chyby, ať zůstanou doma a nejedou srovnávat jídlo, pití a bydlení se svojí domácností. Nedoporučuji také lidem, kterým vadí Francouzi a další národnosti hostů a také těm, kteří se nedokáží radovat ze života a ze slunce. Pro ostatní je "Aladin" dobrou volbou - ať se vám v něm dovolená vydaří!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání