Napsat recenzi

Recenze z pohledu rodiny s dítětem do 2 let

Recenze hotelu Playa Dorada Aparthotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 717x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Prostředí v okolí hotelu je nádherné, opravdu je kde chodit, je na výběr z více pláží, vážně toto místo můžeme doporučit. Hotel bychom si asi opět vybrali, ale bohužel ne již znovu s dítětem (tak malým).

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování opravdu odpovídá třem hvězdám. Pokoje nejsou nějak zvlášť zastaralé, ale ani ne moderní. Pokud ovšem netrávíte většinu času právě na pokoji, tak je ubytování dostačující. Občas totiž nefungovala televize, jinde vařič, někde byla upadnutá klika, jinde nešlo dovřít okno. Ale to jsou celkem malé věci a personál hotelu je ochotný vše napravit výměnou pokoje.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Měli jsme zaplacený all inclusive, ale byli jsme teda zvyklí na jinou formu AL. Tady to spíš byla plná penze + alko a nealko do půlnoci. Snídaně byla od 6:30 - 10:00, oběd 12:00 - 15:00 a večeře 18:00 - 21:00. Když jsme třeba odpoledne dorazili z pláže kolem 16hod., tak jsme měli smůlu a museli jsme čekat až na večeři. Nám dospělým to nevadilo, ale pro dítě, které mělo hlad každou chvíli jsme si museli jídlo dokupovat. Ono tam totiž je zakázáno cokoliv vynášet z restaurace. Což teda chápu, ale aby mě peskovali i za to, že beru jablko dceři na pozdější svačinku bylo fakt moc. Navíc uváděli, že mezi 16:00 - 17:00 bude u baru něco k snědku, tak se jednalo o zákusky, kterých teda bylo dostatek a pak pizza. Na kterou se hosté hotelu sběhli vždy jak supi na mršinu (čekali s předstihem) a vše bylo snědeno 10 lidmi :-) Takže naprosto nedostačující. Bohužel jsme si all inclusive představovali jinak.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu bylo v rámci možností v pořádku až nějaké nefungující nedostatky. Personál byl vesměs příjemný (hlavně u baru a v restauraci), ale našlo se pár nepříjemných lidí, kteří právě dohlíželi na vynášení jídla z restaurace nebo vynesení čehokoliv k pití ve skle jen ven před bar (2 kroky), kde bylo posezení. Tam Vám dovolili si vzít cokoliv, ale v plastu.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláže i moře bylo čisté, průzračné, upravované. Lehátka i slunečníky ale byly za poplatek (5 EUR/1 lehátko/den + 5 EUR druhé lehátko + 5EUR slunečník, bylo výhodnější si slunečník koupit vlastní a lehnout si na vlastní deku, ručník či lehátko na zem). Od hotelu byla pláž jedním směrem asi 5 minut a druhým o něco méně. Každopádně při východu z hotelu směrem k moři byla lepší pláž vlevo - doporučujeme. I pro malé děti byla super, protože voda byla dlouho mělká.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí naprosto super. Hlavně když máte rádi procházky. Opravdu je tam hodně vyžití. Nudit se tam vážně nebudete.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkově bych především hotel hodnotila průměrně. ještě bych chtěla podotknout, že v hotelu jsou skoro po celý den animátoři, kteří se všem věnují, zvou Vás k různým hrám (dospělé i děti) a taktéž mají program večer. Ale trochu bych předpokládala, že kolem 22 hod. se alespoň trochu ztiší. Bohužel naopak. Po desáté večer bylo kolem tolik hluku, že jsme neměli šanci uspat dítě (ani dospělý by neusnul). Chápu, že je to soušástí celkové zábavy a asi bez dítěte by mi to bylo ukradené, ale s prckem bych tam už fakt nejela. Místo poklidné dovolené jsme v noci měli galeje.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Eliška: Mám jiný názor... - 24. 7. 2014 14:49

Dobrý den, co se týče jídla a celodenní nepřítomnosti v hotelu, tak jste si mohli říct o tzv. piknik, do kterého by Vám přiravili obložené tousty, ovoce a malé pití. Pokud je takové teplo jako tam, jako dospělá vůbec jíst nemusím, jen piju tekutiny. Piknik by pro děti určitě stačil. Ohledně vynášení jídla a pití mimo restauraci jsme nezaznamenali žádný problém. S nošením pití ve skle ke stolečkům pred restauraci také nebyl problém. Venku z kelímku pít nebudeme a když sklo před námi zaměstnaci odnášeli vždy se usmáli. Problém nebyl. Měli jsme kolem sebe vždy usměvavé a ochotné zaměstnance. Bylo to stejně tím, že má rodina se na ně také usmívala a vždy poděkovala. Jablíčko jste si mojla klidně vzít. Nám nikdo nic neříkal. No a k odpoledním pamlskům mezi obědem a večeří nemám co dodat. Jste asi hodně velcí jedlíci. Plechy se zákusky a pizzou nosili každou chvíli. Mám syna, kerý je nekonečný jedlík, ale tam už opravdu nemohl, jak byl přejedený. Podvečery jsme trávli u bazénu, kávičky, zákusků, vína, různých druhů nápojů, tak je to vše co píšu opravdu odpozorované. Trochu pokory by nezaškodilo. Zdravím. reagovat

Zuzka: Re: Mám jiný názor... - 24. 7. 2014 15:18

Proč hned něco vypisujete o pokoře???? Napsala jsem jen svůj názor. A hlavně jsem to psala z pozice rodiny s dítětem do 2 let, což vy asi nejste. Nechápu, proč se do mé recenze ihned navážíte. Co člověk (rodina), to jiný názor. O tom to je. A taky jsme se v hotelu mohli ocitnout v úplně jiném období a s jiným personálem. Tak pokud se mnou nesouhlasíte, pište prosím o pokoře někomu jinému. Děkuji. reagovat

Zuzka: Re: Mám jiný názor... - 24. 7. 2014 15:23

A navíc, to jablko nám jednou opravdu nedovolili vzít si s sebou. Myslíte, že mám důvod si vymýšlet? Nebo bych měla být opět pokorná? Vám to ovoce dovolili vzít, nám ne. Nechápu typy lidí, jako jste vy. Buďte ráda, že jste si dovolenou užili a že jste byli se vším spokojení. A nevnucujte svůj názor jiným. Děkuji. reagovat

Zuzka: Odpověď - 24. 7. 2014 15:54

Bohužel se mi reakce na Váš komentář nepodařilo přidat, proto to píšu znovu. Jsem za Vás ráda, že jste měli dovolenou snů. Ale možná jste natrefili na jiný personál a jiný přístup. Nemám důvod si vymýšlet, takže to jablko nám opravdu jeden pán nedovolil jednou vzít vůbec pryč z restaurace - celkem potupa. A na nějakou pizzu k odpolední svačince jsme po většinu nenarazili. A vězte, že žádní jedlíci nejsme. Ale uvítali bychom přísun jídla po celý den (když je to ten all incl.), jak jsme byli zvyklí na jiných dovolených. Nechápu, proč píšete o pokoře. Tady je to spíš o názoru na hotel. A pochybuji také, že jste tam byli stejně jako my s dítětem 21 měsíců starým. Co člověk (rodina), to jiný názor. Já bych Vám teda rozhodně neoponovala. Pro Vás dovolená snů, pro nás malinko zklamání. Ale jinak je Mallorca nádherná a líbilo se nám tam. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání