Napsat recenzi

Playa Dorada září 2019

Recenze hotelu Playa Dorada Aparthotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 172x
Recenze se líbila: 210 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel je krásný, měli jsme dle požadavku pokoj v 6.patře měl nádherný výhled z výšky, hlavně ráno byl východ slunce krásný !Všechny pokoje tohoto hotelu mají balkony s výhledem na moře,

jídlo bylo výborné, velký výběr, mnoho ovoce, zmrzlin, sladkých dezertů. Jediné co neuměli bylo vepřové maso- vždy bylo gumové.

Pláž je 10 m od hotelu, ale je nutné mít dobré boty do vody, protože je vstup po kamenných plátech mezi nimi jsou kamínky a písek.

Písečná pláž vlevo je cca 200 m, ale 35 Euro za den 1 lehátko a deštník i s bezpečnostní schránkou se nám zdálo opravdu hodně.

Písečná pláž vpravo je cca 150 m, 1 lehátko za 4,5 Euro, deštník za 6 Euro,1 Euro bezpečnostní schránka na kůlu travinového deštníku.

I tady je ale vstup do moře méně-ale přesto přes kamenné pláty a boty do vody jsou nutné. Bohužel byly celý týden vlny, takže starší lidé nešli do moře z obav z vln. Ale i tak bylo koupání krásné. U hotelu je krásný veliký bazén, kde si můžete dobře zaplavat, lehátka s deštníky jsou u hotelu zdarma. All inclusiv bar funguje skvěle do 24 hod., pokud si chcete vzít nápoj k lehátku, dají Vám ho do velkého plast. kelímku, aby se sklo nerozbilo u bazénu. Hotel nám zprostředkoval i výlet do Marinlandu do La Palmy, který byl moc krásný. Na recepci jsme měli sjednané i půjčení auta, také bez problémů. Celkově ochota, pohoda, příjemné prostředí, moře.

Krásná pohodová dovolená v září 2019, vřele doporučuji.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Krásné,čisté,příjemné,veliký balkon s výhledem na moře !

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení dobré, čisté, personál ochotný, vyřídili i vrácení zapomenutých věcí ve vypůjčeném autě.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

krásná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Karla: Auto - 4. 2. 2020 8:27

Dobrý den, prosím vás na kolik vyšlo půjčení auta na den? Děkuji reagovat

maholenka: Re: Auto- na Mallorce - 4. 2. 2020 17:43

Dobrý den, půjčila jsem si malé auto -něco jako Škoda Favorit- a domluvila se s dalšími 2 ženami, které jezdily s námi- takže 4 osoby- čerpací stanice je cca 1,5 km od hotelu na kraji města, vedle ní je krásnáá ZOO ! Za 1 den jsme objeli celý ostrov, ale chce to aspoň na 2 dny- protože po pobřeží od severu k jihu je nádherná klikatá silnička s mnoha výhledy a dole u moře je několik krásných městeček, na která jsme bohužel už neměly čas, a stálo by to za to ! Plavky s sebou - na severu jsou daleko hezčí pláže-ale úplně zarvané lidmi- takže na vykoupání a zase cesta dál.. krásná byla i cesta vláčkem z pobřeží do La Palmy..... romantika, výhledy, opravdu krásné a ducha potěšující. Stálo by za to - jednodenní výlet do La Palmy- kde obejít město ( pozor kolem katedrály okrádají lidi !!) dát kafčo a pak zážitek byl delfinárium a představení - odkud lze projít na krásnou pláž, která je hned vedle delfinária v malinké zátoce- nejhezčí koupání !!! Hledali jsme větrnné mlýnz- což je pouze iluze. Zbyly pouze ruiny a jen někde mají vrtule... jinak nic. Adi 4 km od hotelu jsou krásné jeskyně, kde jsou předstvení na plujících loďkác Vám pustí barokní hudbu a jeskyně jsou osvětlené, stojí to cca 20 EURO a stojí to za to ! od hotelu jede i autobus k jeskyni- že si nemusíte pjůovat celodenní auto.Představení jsou vždy v celou hodinu ! Krásný výlet jsme jeli i na lodi po moři s jídlem - čerstvou rybou... asi 45 Euro. když budete potřebovat, napište mi na email, ráda sdělím informace. Jarka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání