Napsat recenzi

neustále zkažená nálada

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 145x
Recenze se líbila: 417 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Náš výhled z balkonu a pod tím malým přístřeškem hrál DJ. Náš výhled z balkonu a pod tím malým přístřeškem hrál DJ.

Z vedlejšího pokoje je slyšet souložit lidi, jídlo katastrofa, malinký pokoj, který smrděl.

Před dovolenou jsem si četla několik recenzí na tento hotel o tom jak je tam dobré jídlo. Bez úrážky, ale lidí, kteří tohle napsali, je mi doopravdy líto, protože asi nikdy neokusili DOBRÉ JÍDLO! První den, když jsem měla snídani, jsem byla nadšená a vzala si croissant a pomerančový džus. Úsměv mi ovšem spadl, když byl croissant gumový a džus neviděl pomeranč ani z letadla!!! Hnus! Celou dovolenou jsem proto pila jenom perlivou vodu!!!

U recepce prý měla být Wi-Fi. Připojila jsem se na ni, ale vůbec mi nejela.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

miniaturní pokoj, který smrděl odpadem a měl papírové zdi

ani jednou jsem se nevyspala pořádně!! protože pokoje mají papírové stěny. Slyšet bylo úplně všechno, souložící pár, práskání talířů a příborů, mluvení lidí z vedlejšího pokoje, dokonce jim i rozumíte každé 3 slovo.

koupelna šíleně malinká. Když jste otevřeli dveře, které se otevíraly směrem do koupelny a chtěli jít potom na záchod, tak jste se přes ty dveře na záchod neměli šanci dostat.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

každý den to stejné, hranolky, příšerně tenký plátky masa v jakýchsi omáčkách

snídaně byly nejbolestivější

jídla působí jako z nějaké školní jídelny

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Nevím zda to pokládat za službu hotelu, ale den před naším odjezdem na letiště, který se konal ve středu cca ve 4 hodiny ráno, nám začal pod balkonem u hotelového bazénu hrát "DJ Chris". Byli jsme naprosto unavení ze všech těch nevyspání a chtěli jít spát v 10 hodin, abychom byli na ten brzký odlet alespoň trochu fresh, ale ani to se nevydařilo, protože DJ hrál zhruba do 11 a ještě dlouho poté nám pod balkonem řvali opilí lidé a dělali bordel. Potom, když už se okolo půlnoci utišili, tak zase bylo slyšet, jak chodí po chodbách a nahlas se baví a práskají dveřmi!!! Takže jsme usli až ve 2 hodiny a za hodinu a pů jsme zase vstávali!!!

Bylo nám hrozně, mně už se z toho chtělo i brečet...

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

to jediné bylo krásné

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

není co vytknout

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Budu si stěžovat u cestovní kanceláře a požadovat alespoň nějaké vrácení peněz a případně to i řešit právně, protože tohle je NEHORÁZNÉ!!!!

Vyhodili jsme cca 60 000.. a za co? Za to hnusný jídlo? Za to abychom měli pořád zkaženou náladu?? Abychom byli pořád naštvaní a zhnusení?!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 53
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Romča: reakce - 23. 7. 2016 16:32

Proč anonym????,Nechápu! Proč se nepodepíšete,když si za svým názorem stojíte,trochu divný ne?! Já hledala taky dovolenou na Mallorce a u tohoto hotelu,který patřil mezi nejlevnější bylo od 99% návštěvníků uvedeno,že to byly vyhozený peníze,proto sem ho hodila za hlavu,vybrala si jiný a byla moc spokojená i když mě to stálo víc peněz. Romana(já se klíďo podepíšu) reagovat

autor recenze: Re: reakce - 24. 7. 2016 14:08

A proč ne anonym? K čemu by vám slečno/paní bylo mé jméno? Jediné co je tu divné, je váš afektovaný komentář. Recenze jsem samozřejmě četla, ale jak už bylo zmíněno v mé recenzi, většina byla spokojených a chválili si dobré jídlo. A hotel že patřil mezi nejlevnější? :DD to má být vtip? Mně teda cca 22 000 za osobu za takový hnus levné nepřijde. A ještě mně zajímá, kde jste přišla na těch vašich "99%" návštěvníků co tvrdili jak to byly vyhozené peníze? :DDD reagovat

Xddd: Hotel Mariant - 19. 7. 2017 18:00

Mi se hotel líbil vůbec nechApu toho kdo napsal ze je hotel hrozný totálně nejlepší hotellll!!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání