Napsat recenzi

Recenze hotelu Mariant

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 821x
Recenze se líbila: 288 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Pobyt v tomto hotelu nenadchne,neurazí. Byli jsme v tomto hotelu už několikrát, tak jsme už věděli do čeho jdem. Nejlepší pobyt byl v budově přímo u promenády ale ta už k hotelu nepatří.Bohužel. Měli jsme tenkrát štěstí. Tam to bylo super.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Nyní jsme byli ubytovaní v hlavní budově ve třetím patře ve čtyřhvězdičkovém pokoji. No nevím v čem byl lepší než ten s třemi hvězdičkami . Možná hezčí obraz na zdi. Maličký, bez odsávání v koupelně. Klima fungovala .V jedné recenzi jsem se dočetla ,že všechny pokoje mají miniledničku. Pisatel byl ubytovaný zřejmě v jiném hotelu.V našem pokoji byla asi tak moc mini ,že jsem ji nenašla. Možná ve čtvrtém patře, ale tam, myslím, čechy nedávají. Měli jsme trezor v ceně na pokoji ,to bylo fajn . Nedovedu si představit ,že se v tak malém prostoru tísním třeba se dvěma malými dětmi. Paní pokojská usměvavá ,ale chuchvalce prachu, co se válely na podlaze u dveří, celý týden ignorovala. No prostě jiný kraj jiný mrav. Po týdnu už to manžel nevydržel a uklidil to sám.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hladem tady určitě nikdo netrpí, celkem dost zeleniny a ovoce. Přeslazené nápoje a nepoživatelná káva z automatů. Vybrat jídlo se dá ,ale za týden se dost opakuje . V jidelně ale čisto, nesetkala jsem se že by bylo špinavé nádobí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Bazén jsme nevyužívali, chodili jsme k moři. Co mi vadilo že si nemůžete natočit vodu do PET lahve, ikdyž maličké, musíte ji zaplatit!!! při inclusiv plus nepochopitelné!!!! U bazénu mužete vypít všeho co hrdlo ráčí, kdo jde k moři musí si vodu koupit!!! Animační program celkem nic. Dvakrát v týdnu jakási diskotéka. Obsluha na baru děs! Barman, tuším že se jmenoval Arnold, arogantní, neochotný. Kdo nemluvil anglicky nebo německy absolutní nezájem. Jeden den tak trochu" pod vlivem" nán dvakrát předhodil s výrazem mistra světa uplně něco jiného než jsme si objednali. Myslím že jsme nebyli jediní co s ním měl takovou zkušenost. .Jinak ostatní barmani docela milí .Nejlepší je na celém hotelu recepce, vždy jedna češka, ostatní usměvavé snaží se porozumět, vyhovět.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře mádhera, teploučké ,žádné velké vlny, žádné černé vlajky jako před dvěma lety. Přemrštěné ceny za lehátka a slunečníky .Pláže dvě ,můžete si vybrat. Příjemná procházka asi deset minut okolo obchůdků.Tohle bylo na celém pobytu asi to nejlepší. Že je v moři sem tam tráva mi nevadí. Odpadky a nedopalky na pláži pohazují lidská čuňata, za to moře nemůže.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nikam není daleko, obchůdky, procházky při pláži, celkem klid a čisto.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Malorka je srdcová záležitost, určitě se budeme chtít zase vrátit ale už ne do tohoto hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 53
z 87 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivana: Mariant - 14. 9. 2017 9:40

Ani ve 4 patře nejsou ledničky, bydlela jsem tam již 2 x a to jsem Češka, 4. patro je bráno jako **** reagovat

Zdena: Re: Mariant - 17. 9. 2017 13:00

Ve čtvrtém patře hotelu Mariant jsme jednou už také bydleli, ale jestli tam byla lednička už si vážně nevybavuju. 4 hvězdičky má i třetí patro. Měli jsme zaplacený pokoj superior 4tyři hvězdičky a šoupli nás na třetí patro. Ale to už je jedno, podle mě jsou pokoje všechny stejné. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání