Napsat recenzi

dovolená v pohodě

Recenze hotelu Colonial Mar Hotel Alegria **** (Španělsko - Andalusie - Roquetas de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohodová dovolená v ve starším hotelu s milým personálem, krásnou rozlehlou pláží a promenádou

Ubytování  průměrně (3,8/5)

LAS Salinas (dříve Colonial Mar) je starší hotel mimo hlavní hotelovou oblast Roquetas de Mar. Pokoje jsou velmi prostorné, vybavené v koloniálním stylu. Jsou jednoduše vybaveny s balkonem, méně úložného prostoru.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

V nabídce byl v celku pestrý jídelníček, denně se snažili o nějakou změnu, maso všech druhů. Každý den ryby a vepřové, doplňované buď hovězím, kuřecím, krůtím nebo králičím v různých úpravách. U všech hlavních jídel velký výběr zeleniny jak čerstvé tak nakládané, ovoce bylo u oběda, večeře a svačin. Zmrzliny a nanuky v mrazících boxech k dispozici.

Menší výběr pečiva, hlavně toustový chléb a bagety.

Svačiny bohaté ve stylu fast food ( tousty, hamburgery, párky, hranolky), k večeru přidávali sladké pečivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Jednoduché vybavení, ale udržované v čistotě.

Bazén se skluzavkami a tobogánem k dispozici od 9 hodin do 19 hodin

Personál ochotný, vstřícný vyřešit problém. V pondělí bývá problém s výměnou ručníků, velké množství pokojů, často používaných Španěly na víkendové pobyty.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž udržovaná, čistá, velká. K dispozici dostatečné množství slunečníků a lehátek za poplatek. Místní je nevyužívají. Písek je na pláži hrubší, někdy velikosti oblázků. V době našeho pobytu teplota vody okolo 25 stupňů, moře bylo čisté, viditelnost do hloubky několika metrů. Poměrně blízko břehu byla velká hloubka. Jeden den po bouřce na moři, voda plná řas a objevily se i medúzy. Do odpoledne se voda vyčistila.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Krásná promenáda po celé délce pláže až k síti obchůdků a restaurací. Hotel je stranou hotelové zóny cca 7 km, je spíše využívám Španěly. Lze dojet místním autobusem do centra, kde je velké množství obchůdků a restaurací. V blízkosti býčí aréna s muzeem, mořské akvárium. Za půl hodiny lze dojet do hlavního města oblasti Almérie

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Spokojenost s pobytem

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání