Napsat recenzi

Pobyt V Las Salinas

Recenze hotelu Colonial Mar Hotel Alegria **** (Španělsko - Andalusie - Roquetas de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 586x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tato dovolená 9.7-19.7.2014 byla pro nás velkým zklamáním. Už okolí působí velmi zvláštně, rozkopané a výhled téměř ze všech pokojů je částečně na moře a z větší části na ošuntělé fóliovníky všude kolem. Moře velmi studené a téměř celý pobyt, kromě jednoho den plné medúz, takže jsme si museli půjčit auto a jezdit se koupat asi 50km na menší písčité pláže na Cabo Gata, ty byly opravdu pěkné, teplejší moře a hlavně bez medúz, protože jinak bychom se nevykoupali v moři a ani v bazénu, protože byl denně přeplněný (málo lehátek pro takový počet lidí) a navíc tak po pás vody. Informace o menších tobogánech nejsou vůbec pravdivé i okolí bazénu je nevzhledné a půl staveniště, po golfovém hřišti ani památky!! Toto je od cestovek lživá informace. A taky do centra, kde jsou kavárničky,obchůdky a atrakce pro děti, musíte asi 5-6km. Jinak samotná promenáda je hezká i v přístavu je co vidět. Každý čtvrtek bývají kousek od hotelu trhy, kde nakoupíte kdeco za dobré ceny. Vzhledem k tomu, že jsme si museli půjčit auto, tak jsme navštívili Alcazabu v Almérii (doporučuji vidět), přírodní park Cabo de Cata, mořské akvárium asi 2km od hotelu,menší ale docela pěkné a hned vedle je aquapark. asi 1km od hotelu je i býčí aréna, navštívili jsme býčí zápasy, ale není to nic pro nás ( hrozná podívaná), museli jsme předčasně tuto podívanou opustit. Nepochopím tuto jejich tradici a to tam vodí i malinké děti a piknikují u toho!!! POZOR na slovenského delegáta Viktora, který nám prodal lístky na býčí zápasy po 15 Eurech na osobu a poté jsme zjistili, že je to jeho byznys a býčí zápasy byly ZDARMA!!!!!!!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Po prvotních problémech na pokoji (zničené zamykání balkových dveří a chybějící vypínač do koupelny, jen dráty), které byly, na Španěly celkem rychle opraveny, bylo ubytování vcelku dobré. Denně se uklízelo, takže čisto, vždy byly vyměněny i osušky a ručníky. Na některých pokojích byli prý dokonce viděni švábi, ale my jsme je neměli, bydleli jsme v 5. patře.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídlo bylo chutné, každý si mohl vybrat podle své chuti. Jen snad menší výběr zákusků (kdo je zvyklý na výběr např.z Řecka nebo Turecka), ale za to byl velký vý. Každý si mihl vzít balené vody v menším i větším balení, kolik chtěl, dokonce jsme si mohli i z jídelny odnést láhev vína, což není tak obvyklé. Nejlépe bylo chodit hned po otevření jídelny, protože jak se nahrnuli Španělé, nebylo si dlouhou dobu kde sednout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Mínusem je, že personál neumí téměř žádný jiný jazyk, takže domluvit se německy nebo anglicky bylo někdy obtížné, několikrát nám museli pomáhat slovenští animátoři, kteří byli opravdu skvělí. Každý den byl nějaký program a hry pro děti i dospělé. Sem tam nejezdily výtahy, nepořádek kolem bazénu a u bazénového baru (kelímky,brambůrky,slupky od melounů), Španělé se nám zdáli velmi nepořádní, i když ve městech je docela čisto oproti jiným středomořským oblastem. Jinak personál byl docela milý. Neudržovaná zahrada. Bazén jen jeden (ne jak je psáno v popisu - bazény) a brouzdaliště pro děti s nějakým chrličem a zvířátky. Golfové hřiště zcela chybí ani jamka na minigolf tam není.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře nás zklamalo, studené (kolem 20 stupňů), hlavně ty medúzy!! Koupat se u hotelu v moři dalo jen jeden den za celou dovolenou!! NA TO VÁS NIKDO NEUPOZORNÍ, ŽE MEDÚZY JSOU ZDE DOCELA BĚŽNÉ!!! Pláž sice čistá, denně se uklízela, ale i celkem obtížný vstup do moře a celkem brzy hloubka, takže pro malé děti nevhodné.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hotel má už svou nejlepší dobu za sebou. Je hlavně koncipovaný pro Španěly (90%). Tento hotel hodnotím tak max. na 3*. Dovolená v něm byla pro nás zklamáním. Ale dopuručuji navštívit Almérii i Granadu, to jsou velmi hezká města plná památek a kultury. Taky je zajímavý Quadix-skalní obydlí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání