Napsat recenzi

Zmařená dovolená - jedna velká katastrofa

Recenze hotelu Arion Green Riviera Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 1,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel v žádném případě neodpovídá uvedené kategorii **** a to jak ubytováním, technickým zabezpečením, poskytovanými službami a stravou. Pobyt zde až na pár světlých chvilek byl jedna velká tragédie

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Zápach ze septiku nás obtěžoval každý večer a v noci prakticky 5 ze 7 dní.

V tomto období se nedalo existovat ve večerních hodinách venku, zápach pronikal až na pokoje včetně bublajících odpadů na pokoji a odtokových kanálů, kdy se zpět vracela na pokoje i odpadní voda. Navíc zápach byl všude, protože hotel přečerpával septik kamsi za plot resortu. intenzita zápachu byla taková, že se dostavila bolest hlavy a závratě a dokonce zvracení.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Další velká tragédie:

3. Strava – neodpovídala All-inclusive

a. Snídaně

i. po celou dobu stále stejné – fazole, vejce na tvrdo, vaječné oko, míchaná vejce, mini párky, salámy, sýr … s drobnou obměnou, která spočívala ve vynechání míchaných vajec a náhradou za nahořklý pudink

ii. Kvalita salámů a sýru nebyla nikterak valná, kdy bylo naprosto zřejmé, že část sýrů a salámu pocházela již z předchozího dne, byla totiž oschlá a v některých případech i byla cítit

b. Obědy

i. S drobnou obměnou také po celou dobu stejné – stále stejné vařené maso se již po třech dnech nedalo jíst (přejedlo se)

ii. Podrobněji obědy nejsme schopni posoudit, protože vzhledem ke stereotypu jsme nakonec obědvali v přilehlých tavernách

c. Večeře

i. Stereotyp – vařené vepřové, vařené hovězí maso, občas změna, ale stávalo se i to, že na jídelním lístku bylo napsáno něco jiného a v reálu to nebylo, na dotaz, proč to není nám bylo odpovězeno, že to prostě nedorazilo (např. 12.9.2023 – KEBAB)

d. Ostatní

i. Chybějící pečivo při snídani, kdy část bulek zkonzumovali lidé, co vstali dříve a poté již nebylo doplněno

ii. Polévky večer – zde nelze mluvit o polévkách, ale spíše o vyvařeném „něco“ co polévku ani zdaleka nepřipomínalo (vývar voda + něco)

iii. Po celou dobu pobytu nebylo možné si natočit ani vodu a ani džus sám, o vše se muselo žádat na baru, kde vše bylo zpravidla točeno do malých platových kelímků

iv. Ovoce – pouze jablka, meruňky, pomeranč, meloun, a to ještě značně oschlé, některé místy nahnilé, chybělo jakékoliv další ovoce např. broskev, víno apod.

v. K jídlu nebyla žádná možnost např. „řecké originál kuchyně“

vi. Maso, jak jsem již uvedl bylo pouze vařené – jak ovar, a to každý den

vii. Díky těmto skutečnostem nám nezbylo nic jiného, než se stravovat občas v okolních tavernách a restauracích za své.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Personál až na výjimky v pohodě. Manažer hotelu absolutně neschopná osoba ve své funkci.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

nehodnotím, po sdělení spoluhostů jsme se tam ani neodvážili jít

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

klidné místo mimo civilizaci

Celkový dojem  průměrně (1,5/5)

Celý pobyt v hotelu ARION Green Riviera byl jedna velká tragédie až na pár výjimek. Každý večer a někdy i ráno byl příšerně cítit zápach septiku, kdy bylo člověku až na zvracení. Tato situace se opakovala 5 nocí ze 7 nocí pobytu. Tento smrad pronikal až do pokojů. A to nemluvím o tom, že v pokojích i na chodbách bublaly kanály a občas z nich vytékala zpět odpadová voda. Tato situace opravdu nepřispěla ke spokojené dovolené, kterou jsme si u Vaší kanceláře zakoupili. A to nemluvím o stravovaní, které jsem popsal již výše. Celkový stav hotelu neodpovídá deklarovanému hotelu **** a to technicky, logisticky a ani stravou.

Co vůbec nedokážu pochopit je skutečnost, jak si vůbec může 4*hotel dovolit provádět čerpání odpadních vod z jímek čerpadlem, které vydává pískavý zvuk a obrovský zápach při přečerpávání do jímky a dále pomocí kalového čerpadla vše čerpat dále kamsi za plot resortu. (i na toto existuje fotodokumentace).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání