Napsat recenzi

SPOKOJENOST :)

Recenze hotelu Arion Green Riviera Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 1,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 43 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 1

To, co lidé tady dokáží napsat, mi hlava nebere :) Jedete sem hodnotit kuchyň nebo sbírat zážitky? Tak špatné recenze dokáží napsat jen lidé, co doslova vyhledávají problém :) Ale dobře, jdeme k jídlu: Rozmanitý výběr od všeho. Absolutně se nám nestalo, že bychom měli studené obědy/večeře. Vše chutné, žádné žaludeční/střevní problémy (jak někdo zde psal).. spokojenost :) A drinky to samé. Ano, je to smíchaný koncentrát s džusem, ale co čekáte? Cube libre je smíchaný rum s colou, co tady lidé píší za úplné nesmysly, to nechápu :) Jestli chcete hogo fogo drink, tak si zajděte na Banana beach, kde vás drink vyjde na 300 Kč a čekat na něj budete 10 minut. Máte-li v ceně prostě alko drinky, kde je ubytováno dalších 50 lidí, tak asi nemůžete čekat, že vám Cuba libre vytvoří z jednorožčího třpytivého prachu a na vrh dají našlehaný mrak, ok? Pláž v dosahu cca 50 - 100 m, moře nádherné! Čisté! Prostě spokojenost.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Trošku nás zaskočilo, že koupelna nebyla jako oddělená místnost, ale dalo se zvyknout v pohodě.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Jak jsem psala výše, boží. Rozmanitý výběr od všeho. Absolutně se nám nestalo, že bychom měli studené obědy/večeře. Vše chutné, žádné žaludeční problémy (jak někdo zde psal).. spokojenost :) A drinky to samé. Ano, je to smíchaný koncentrát s džusem, ale co čekáte? Cube libre je smíchaný rum s colou, tak co tady lidé píší za úplné nesmysly, to nechápu :) Jestli chcete hogo fogo drink, tak si zajděte na Banana beach, kde vás drink vyjde na 300 Kč a čekat na něj budete 10 minut. Máte-li v ceně prostě alko drinky, kde je ubytováno dalších 50 lidí, kteří mají to samé, tak asi nemůžete čekat, že vám Cuba libre vytvoří z jednorožčího třpytivého prachu a na vrh dají našlehaný mrak, ok?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Dennodenní úklid, obsluha, vše bez problému. A hlavně je tam klid.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Pláž je opravdu velmi blízko, stačí sejít pár schodů a jste v moři. Řekla bych tak cca 50 - 100 metrů. A moře? Nádherně čisté, viz foto.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

V blízkosti je také supermarket, který má otevřeno až do 23:00, cca 8 minut pěší chůzí.

Celkový dojem  průměrně (1,5/5)

Jak již bylo řečeno :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin: dotaz - 23. 9. 2023 12:13

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jste náhodou nebyla úplně v jiném hotel než my všichni ostatní? Martin reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání