Napsat recenzi

Moc pěkný hotel

Recenze hotelu Hotel Mediterranee **** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 127x
Recenze se líbila: 625 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel bych určitě doporučila. Je to příjemný hotýlek s atmosférou, příjemným personálem a dobrou kuchyní.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotel se skládá z několika samostatných budov. Hlavní budova je do ulice a proto je nutno při ubytování v této budově počítat s určitým hlukem z taveren a barů. Z těchto důvodů bych určitě doporučila při objednávání hotelu si požádat o ubytování v zadních budovách (na konci zahrady). Tyto poslední 2 budovy jsou umístěny v zahradě, kde je klid a hluk z ulice doléhá jen velmi nepatrně. 2 budovy jsou také u bazénu s malým barem a proto i tam je potřeba počítat s malým hlukem, ale není to nic zásadního, co by vás mělo rušit. Jak jsem ale psala, pokud požádáte o budovu v zadní části zahrady, budete tam mít opravdu klid a pěkný výhled.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně jsou bufetové. Každý den byl výběr z následujícího: salám (2 druhy), tvrdý sýr, řecký jogurt, broskvový kompot, lupínky (klasické a čokoládové), med, marmeláda, máslo, vajíčka na tvrdo, míchaná vajíčka, buchta a tmavé a světlé pečivo + toasty (ty si můžete dopéct v toastovači). Pití: káva, čaj, džus, voda.

Večeře jsou výborné. V případě, že budete mít zaplacenou polopenzi, budete si vybírat z poměrně širokého menu, které je také v češtině a během pobytu ani nestačíte vyzkoušet vše, co je v nabídce. Vybírat si můžete cca ze 7 druhů předkrmu (smažené cukety, plněné vinné listy, toasty s rajčaty, sýrem a šunkou, rozpékaný sýr s ostrou omáčkou, apod.), ze salátů je na výběr taky několik druhů (řecký, rusky, mix, lilkový, z listových salátů, pasta z jiker, bramborový apod.). Můžete si zvolit také jednu z cca 5 druhů polévek. Na výběr z hlavních jídel je toho opravdu hodně - od pizzi přes těstoviny, zeleninová jídla (která doporučuji), přes řecké speciality. Milovníci masa si také přijdou na své. Limitovaná nabídka je ve výběru ryb a mořských plodů - je na výběr jen cca 4 druhy a vše je smaženo. Jako dezert je buď zmrzlina nebo meloun (červený nebo bílý). Co se týče pití, to si musíte platit sami - pivo stojí 3 eura, sklenka vína 1,5 eura. Velká voda 1,3 eura.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál je ochotný a milý. Uklizeno bylo vždy, povlečení a ručníky se měnily každý 3. - 4. den.

Co se týče večeří, tak ty jsou podávány vždy cca od 17:30 do 22:00. Opravdu doporučuji se vyhnout 20.-21. hodině. To tam chodí i lidi, kteří nemají zaplacenou polopenzi a pak budete čekat poměrně dlouho, neboť pozornost obsluhy se soustředí na "platící" hosty. Ale když půjdete kolem 19:00 tak to je v pohodě.Budete jíst 4 chody, takže se v restauraci stejně zdržíte tak 1,5 hod.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře je cca 300 m od hotelu. Můžete si buď pronajmout lehátko z deštníkem nebo si můžete najít vlastní místo na deku. Moře je neuvěřitelně čisté a pláž se uklízí každý den, takže je bez odpadků.Pláž je písečná, takže se zcela obejdete bez bot do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí je spousty barů, taveren a obchodů a večer to tam poměrně žije.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Tento hotel bych opravdu doporučila. Ze začátku jsem měla pochybnosti, zda polopenze bude to pravé ořechové, ale po prostudování menu, jsem byla moc ráda, že máme polopenzi. vaří opravdu výborně.

V ceně hotelu je také klimatizace a lednička, což je také výhoda, neboť v ostatních hotelech se za klimatizaci většinou doplácí.

Bazén u hotelu je taky moc pěkný, je tam spousty lehátek, které jsou zdarma k dispozici, a u bazénu je také malý bar.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání