Napsat recenzi

Hezká dovolená , krásné moře

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 351x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • "velké vlny" u pláže Zroskotání "velké vlny" u pláže Zroskotání
  • "velké vlny" u pláže Zroskotání "velké vlny" u pláže Zroskotání
  • Želva ve svém přirozeném prostředí Želva ve svém přirozeném prostředí

Pěkné místo na koupání, ale nepočítejte s výhledem na moře z ubytování. Člověk nemůže mít všechno a pokoj na přespání stačí.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Jednoduché zařízení, fungující klimatizace, kterou jsme ,ale v noci nepoužívali. Větrali jsme dokořán otevřenými dvoukřídlovými dveřmi na balkón a měli trochu obavy z nežádoucí návštěvy. Naštěstí vše v pohodě a nic se nám neztratilo. Manželská postel je trochu nešťastná pokud se jeden v noci otočí , druhý sklouzává.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

strava v restauraci Syrtaki dobrá, za mne výborná rajčata a sýr feta, a nejen ty. Rozhodně jsme nehladověli .Akorát pokud si při výletu nahlásíte balíček - tak je chudší bulka se salámem a sýrem + 0,5 l minerálky a pomeranč. doporučuji bulku při snídani doplnit :-D

Já osobně moc nemusím přeslazené koktejly, takže jsem volila víno (mně chutnalo) a výborné chlazené pivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál ochotný, zmiňovaná blondýna na baru v pohodě - akorát jsem vypozorovala, že ji vytáčí pokud jí říkáte co chcete po jednom(to zn. pivo - natočí ho, pak víno - natočí ho), prostě to chce říci hned 2x víno, 1x pivo - prostě chce ať jí to odsýpá(představte si sami sebe po 3 měsících obsluhy). Ručníky mění co tři dny, úklid v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Velmi úzká pláž může být překvapením, placená lehátka a slunečník(cca5-7eur).Velmi teplé a klidné moře, které se odpoledne trochu zvlní(vlny vás pouze pohupují a nestane se , že by vás spláchly. Pro mne cca hodina ve vodě a pak lehátko u hotelového bazénu. Doporučuji si od místních půjčit loďku pro 6 lidí, 3 hodiny za 45eur - sami si ji řídíte a můžete jet podél pobřeží a na protější ostrov. Parkujte pouze tam, kde již někdo s lodí je -budete mít jistotu, že nejste tam, kde nemáte být!!!! Záliv je národní park je nutno dodržovat pravidla.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Normálka, možná trochu větší binec v dosahu cca 3 supermarkety, možnost nákupu v Laganas cca 3 km po pláži , doporučuji baterku k návratu, ptz se určitě zdržíte do tmy. Počítejte s tím, že cestou po pláži se namočíte nohy voda max. cca po kolena anebo jděte po silnici(cesta je o něco delší a holt potkáte auta). Ráno mezi 7-8h u Camea v přístavu želvák, krmí ho kalamáry(nezapomeňte přispět aspoň eur na potravu) Pro mne zážitek viděla jsem poprvé naživo v moři velkou želvu - je to lepší, ptz výlety za želvami lodí, které docela draze zaplatíte jsou HONY na chudáky želvy, které se možná vynoří a možná taky ne....

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Za nás celková spokojenost, na Zakyntosu již podruhé(ale na jiném místě). Až nyní jsem viděla naživo želvy. Nedoporučuji kupovat výlety přes CK, raději od místních podstatně levnější a rozhodně lepší navíc v místní CK Manthoni český průvodce Martin.Já 2x absolvovala výlet okolo ostrova Přes naši CK.Poprvé na lodi téměř všichni zvraceli!!!Doporučuji Kynedril. Ani jednou jsem se neokoupala na pláži Ztroskotání, ptz prý byly vlny(nebyly - lidé ,kteří přijeli na menších lodích se koupali?!Výlet komerční a únavný na lodi 3 autobusy lidí, my přijeli jako poslední- dobrá místa na sezení a focení obsazená ....Ti co jeli přes místní CK to měli levnější(např.dítě zdarma) a hlavně se okoupali na pláži Zroskotání. Jinak doporučuji půjčit auto(benzín nás stál cca 25eur) kolem celého ostrova a večer jsme jeli ještě do hl. m. Zakyntos. Udělejte si zastávku v Porto Wromi a odtud si zaplaťte loďku na pláž Ztroskotání a věřím, že se na rozdíl ode mně okoupete :-D.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání