Napsat recenzi

Rodina s dětmi

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 811x
Recenze se líbila: 302 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Po úvodních obavách, který jsem získal z recenzí na internetu jsem se vážně bál. Hlavně stravy a pláže, takže jsem nabalil aktivní uhlí :-) Ale musím říct, že vše bylo naprosto v pořádku. Chápu, že pokud jste náročnější, tak vám to nemusí stačit, přesto pro rodinu s malými dětmi je to skvělé místo. Obzvlášť, pokud jsou u moře prvně a neumí moc plavat. Více popíšu v dalších sekcích,

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Je vidět, že je hotel rekonstruovaný a nebo poměrně nový. Na všem byly ještě krycí fólie. Co se řemeslné práce týká, tak stavební firma to místy dost zbastlila, některé detaily bych odzedničil lépe i já. Ale o to nejde.

Pokoj má ve skříni trezor s pronájmem na týden za cca 18Euro. Ve skříni mi chyběly police. Na pokoji je za příplatek klimatizace, ale o kom vím, tak měl ponechaný ovladač na stolku zdarma, takže jsme tam měli příjemný chládek.

Úklid probíhá každý den kolem oběda, kdy komplet vše vyčistí, vytřou, přestelou a dají nové ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Výběr je poměrně široký. K dispozici jsou různá masa, přílohy, omáčky atd. My nejedli, co bylo žlutozelené, protože to bylo kyselé strašně :-) Každý den dodržují cca stejný rozpis mas, omáček, koláčů atd., jen různě obměňují kombinace a přísady. Tudíž já už toho měl po týdnu plné zuby, ale děti si nestěžovaly. Vždy se najde něco, co je moc dobré, něco co se dá jíst a něco vážně nedobrého.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

To jsem asi již popsal výše. Personál byl v pohodě a rozuměl i angličtině šestiletého kluka :-) Na recepci mi neuměli poradit se záležitostí v okolí hotelu, ale poradil jsem si sám.

Jeden den nám z pokoje zmizel nafouknutý kruh. Myslím si, že ho možná uklízečka propíchla koštětem nebo něco, ale protože už stejně ucházel, tak jsem se na to ani neptal.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Jak jsem již psal, bál jsem se malé pláže, někdo uváděl, že je tam nepořádek.

Pláž je tak akorát, aby se mezi slunečníkem a mořem dal postavit hrad a to je plně dostačující :-) Uklizeno tam bylo v rámci možností slušně.

Já jsem s dvěma metry dosáhl i na konci mola a to má určitě 100 metrů délku. Do hloubky klesá dno velmi pomalu, takže i malé děti jsem nechal ráchat a sledoval vše obezřetně z lehátka. Díky tomu zde také nejsou veliké vlny a nezaplaví vám to děti. Moře čisté a teploučké.

Slunečník si ráno obsadíte a až půjde výběrčí okolo, tak vás zkasíruje. Nemusíte ho tudíž nikde hledat. Stojí to 6Euro za den, ale když třeba přijedete odpoledne z výletu a chcete jít ještě k moři, tak odpoledne už nechodí :-) Jednou mi zkoušel vrátit místo na 20E na 10. Tak pozor na něj na pacholka.

+ Díky tomu, že není pláž kdoví jak veliká, není moře přecpané a je tam relativně klid. Prostě super.

+ Pár kroků od pláže je již hotel a bar, takže i na pláži je dostupné občerstvení a děti si tam mohou bez problémů chodit pro pití a zmrzku.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu je vlastně jedna rušnější ulička s pár obchody a pár dalšími hotýlky a restauracemi v rámci bloku. Tudíž je tam pořád docela klid. A to se nám líbilo. Kdo chce prokalit noc, tak by měl jet asi spíš blíž ke Kalamaki a nějakému centru. Co jsem viděl z busu, tak tam je toho vážně hafo.

V okolí hotelu lze objednat výlet lodí s prosklenou spodní palubou za želvami, půjčit si šlapadlo za 10Euro/hod, nebo motorový člun za 30Euro na hodinu ve třech osobách.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jak vidíte, tak pár výhrad mám, ale jinak jsme velmi spokojeni a až ušetříme, tak klidně pojedeme znovu :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petra: Pláž - 14. 3. 2018 14:13

Dobrý den, můžu poprosit o informaci, jak je to na pláži se sprchou a záchody? je tam něco takového, nebo se musí chodit do hotelu? a když ráno výběrčímu zaplatíme a odejdeme pak na oběd, můžeme se odpoledne zase vrátit, bez toho aniž by nás chtěli zkasírovat znovu? :) děkuji moc reagovat

Tomáš: Re: Pláž - 14. 3. 2018 17:38

Dobrý den, na pláži není nic. Sprcha je ale hned u hotelu u bazénu (hned přes ulici u pláže), cca +- 20 metrů. A záchod o dalších 20 metrů dál u recepce v hotelu. Takže až do pokoje člověk nemusí. Výběrčí se nás znovu kasírovat nikdy nepokusil, ani si nevybavuji, že bych ho 2x za den viděl :-) Spíš jak je tam méně lehátek, tak jsme nechávali ručníky na lehátku, aby nám to nikdo nezabral. A vždy tam odpoledne ještě byly :-) T. reagovat

Petra: Re: Re: Pláž - 15. 3. 2018 9:34

děkuji moc za informace :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání