Napsat recenzi

NEJHORŠÍ DOVOLENÁ - KATASTROFA ZA VELKÉ PENÍZE

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 708x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 2

Dovolená typu all inclusiv v tomto hotelu určitě není-cena neodpovídá hotelu s třemi hvězdičkami a plusem k tomu.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Není to hotel,ale ubytovna.Sice jsme měli 2 větší pokoje(zbytečně velké)zařízení nic moc.Zdi tenké,okno z pokoje vedlo na pavlač(nedá se mluvit o chodbě) bylo zastíněné ručníkem,sprchový kout a WC také s okénkem na pavlač,kde procházeli stále lidé.WC špatně splachovalo,když jsme se chtěli řádně vysprchovat ,museli jsme jít dříve od vody,jinak teplá voda netekla a byl slabý proud,když se sprchovalo více lidí v ubytovně.Umýt si delší vlasy a řádně spláchnout byl problém.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Restaurace byla poblíž hotelu,kapacita nestačila,protože se tam stravovalo více hotelů,často se muselo hlavně večer, čekat na volný stůl.V poledne tam zase otravovaly vosy,klimatizace žádná.Jídlo celkem dobré,dalo se vybrat,ovoce bylo málo pouze melouny,zmrzlina tři druhy. Pokud oblíbený druh došel, nedoplnili jej sami od sebe až když by se dobraly druhy,které nešly tak na odbyt.Zákusky-obarvený nějaký rosol.Na pití fronta,kromě piva předtočené a ředěné,teplé,personál neochotný.Talíře občas ublemtané,příbory stále chyběly a často neumyté.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na ubytovnu vybavení dostačující na hotel NE!!Personál, hlavně na recepci byl velmi ochotný.Animační program pro děti dobrý byli jsme s vnoučaty a těm se to moc líbilo.Obsluha u bazénu špatná.U all inclusive pití pouze do 22 hod. od 21.15(na minutu přesně) pro jednu osobu jeden nápoj,pokud chcete více, musíte znovu do fronty.Před 22 hod.chtěl každý pobrat co nejvíce,protože se nechtělo ještě jít na pokoj a jinak bychom seděli u bazénu nasucho.Byl i problém s místama málo stolů,žídlí,kdo si to neobšancoval včas, tak musel sedět na lehátkách.O občerstvení během dne u bazénu se nedá mluvit dopoledne zbytky od snídaně podávané v přesnou hodinu a uklizené opět přesně na minutu,pak se podávala přesně na minutu zmzlina, pokud jse byli u moře, museli jste přijít včas,protože pak i když zbyla ji už nepodávali myslím,že jen do 16 hod. ani o minutu déle.Odpolední svačina nějaká buchta jako pizza a nakrájené pomeranče o které byl boj.Byli jsme již v Řecku a byli jsme spokojeni, tak jsme se naladili,ale bohužel, tato dovolená bylo jedno velké zklamání.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

O pláži se nedá mluvit v podstatě žádná.Pár lehátek za které draze zaplatíte a stále jste ve vodě.Pláž úzká,špinavá neuklízí se.Při přílivu žádná,stavět hrady se nedá nemáte si ani kam dát věci,nad pláži rušná komunikace a stále tam jezdily autobusy ,motorky a auta a vzhledem k tomu,že komunikace byla úzká, měli jsme strach,aby nám nepřistál na tzv. pláži nějaký dopravní prostředek.O smradu z pohonných hmot ani nemluvím.Moře mělké pro děti ideální, ještě že bylo teplé,protože jsme byli stále ve vodě nebo jsme u vody jen postávali a pěkně nás bolelo v kříži,lehnout si nebylo možné.Dětem to nevadilo ty byly stále namočené,ale abychom u moře jen stáli a nemohli si lehnout a odpočinou,tak to jsme si nemysleli,že to tak bude,i když v katalogu psali o menší pláži,ale že tam budete jen postávat, to nás nenapadlo.Ano, mohli jsme to praktikovat,že budem u bazénu a vždy si odskočíme k moři,ale my přijeli hlavně k moři a v tom vedru neustále pobíhat sem a tam se vám nechce.Bazén u ubytovny využívaly chvilku ráno a pak k večeru děti a hlavně jsme u moře měli žízeň a tak jsme kvůli pití chvíli pobyli i u bazénu.Ten byl ale čištěný za 10 dní pobytu pouze 2x a kolem bazénu se úklid za celou dobu provedl pouze 1x až na stížnost rekreantů.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Zeleň žádná nebylo kam jít.Okolí hotelu nic moc.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Tato dovolená byla jedná z nejhorších,kterou jsme zažili.Velké zklamání a rozčarování.Podali jsme stížnost na vedení CK **** a to, jak na naši stížnost reagovali nás utvrdilo v tom,že již s touto CK na dovolenou nepojedeme.Podle nich bylo vše v pořádku a hotel odpovídá cenové relaci.Hotel doporučuji pouze těm,kteří vydrží sedět celý den u bazénu,protože tam je bar a pak i rodičům,kteří na celý den svěří děti animátorům a nemusí se o ně starat.Animátoři byli to nejlepší co na ubytovně bylo.Ti si zaslouží velkou pochvalu a o děti se opravdu starali..Ale pokud jedete k moři a zaplatíte si velké peníze za all inclusiv tak do tohoto hotelu NEJEZDĚTE.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jana77: to snad ne - 9. 6. 2014 12:58

Kde jste to prosím byla všechny recenze před vámi jsou slušné jestli nejste trochu náročný spoustu lídí bylo spokojených reagovat

Lucas: Re: to snad ne - 12. 8. 2014 17:25

Souhlasím s touto recenzí, byla to jednohvězdičková ubytovna a ne 4* jak prezentuje CK. Bohužel jsme měli pouze jeden termín odjezdu a jiný zájezd už prostě nebyl. Jestli jste nenároční tak prosím, ale pokud požadujete alespoň trochu komfort tak sem určitě NE! Mimochodem za tuto cenu se dají sehnat opravdu 4* hotely a kvalitní služby např. na Rhodosu nebo v Andalusii, samozřejmě nesmíte jet s CK **********! Příjemnou dovolenou:-) Lucas reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání