Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 886x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Hotel max. 2 hvězdy. Stravování - nebyl téměř žádný výběr, neustále to samé. Restaurace pro více hotelů - stávalo se, že nebyl volný stůl a muselo se čekat. Pití - opět malý výběr , dlouhé fronty. Obsluha - tvářili se, že je otravujeme, pokud jste chtěli více jak dva nápoje - už protáčeli panenky.Pláž - miniaturní - při přílivu žádná. Moře - teplé, velmi dlouho mělké, ale s okusujícími rybičkami. Špína, odpadky. Obchody - 5 obchodů. Pouze co můžu zhodnotit kladně je bazén a animátoři.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Typu pavlač. Úzké stěny, bylo často slyšet sousedy o čem hovoří. Problém s vodou při sprchování - kolikrát voda netekla nebo jen velmi málo. Kdo si potrpí na výměnu ručníků či povlečení denně - tak ať si vezme své.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

U typu all inclusive - by měl být výběr pestrý a všeho dosti. Bohužel u tohoto hotelu asi nepochopili co to znamená. Zelenina - pouze okurka, zelí a rajčata, maso - často tam bylo více kostí než masa a opět výběr minimální. Přílohy - hranolky (mastné), brambory, rýže, těstoviny. Ani jednou špagety. Ryba pouze dělaná na vodě. 2x masové kuličky. 2x lasagne. Ovoce - 2 druhy melounů a grepy.

Pití - džus - jeden druh, jinak s bublinkami (fanta, cola, sprite), čaj pouze černý, káva atd.

Zmrzlina - vanilka, čokoláda, jahoda - hrůza (chemie, která nešla na odbyt a tak další nedoplňovali dokud se jahodová nedojedla - to nám řekla obsluha, pokud jsme chtěli vanilku či čokoládu)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Uklízení pokojů - v pořádku. Jak jsem již zmínila - komu nepostačuje výměna ručníků 3x za pobyt (11 dnů) musí mít svých dostatek. Bazén - super, nedostatek lehátek (hodně jich je poškozených). Obsluha u barů - katastrofa!!!!!!!!! - jak v restauraci, tak v baru u bazénu. U all inclusive - pití pouze do 22.00 a od 21.15 (přesně na vteřinu) pro jednu osobu jeden nápoj, pokud chcete více musíte zpět do fronty. Ovoce během dne žádné.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž - písčitá, ale velmi úzká ( na délku lehátka). Při přílivu nebyla žádná pláž - tím se nedalo jít k moři, jelikož nebylo místo kam si odložit věci ani boty. Stavět hrady z písku také nešlo.

Moře - mělké , voda teplá, ale neustále se pohybovat, jinak Vás okusují rybičky a ne všem je to příjemné - někteří za to platí velké peníze, ale pro mě to nic příjemného nebylo i to bolelo.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Zeleň žádná. U restaurace, píší klidná komunikace, mě se moc klidná nezdála. Autobusy, auta, čtyřkolky, kola, motorky - provoz celkem dost velký. Hlavně pokud měl projet autobus velký problém - úzké silnice.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Už jsme byli na dovolené v Řecku (vícekrát) - tím porovnám, a tuto dovolenou můžu hodnotit jako VELKÁ KATASTROFA. Tento hotel NEDOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!

Nebyli jsem jediní, kdo si uvědomil, že to bylo špatné rozhodnutí - zvolit si tento hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 48
z 69 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: Absolútny súhlas! - 30. 9. 2013 13:38

Zmenili nám hotel na poslednú chvíľu a tento ponúkli ako náhradu. Stotožňujem sa s Vašou recenziou, ešteže aspoň to počasie bolo pekné a dalo sa chodiť na výlety. Mňa a partnera animačný program nezaujíma, inak hotel nemá čo ponúknuť. reagovat

Karel: Absolútný nesúhlas!! - 15. 11. 2013 4:49

Já s manželkou jsme tam byli v červnu v 2012, v hotelu byla svělá nálada a vládl tam výborný kolektivní duch a taky tam bylo i pár takových zapšklých jako vy. Kdyby jste se bavili s ostatnima, tak jste zjistili, že pod Syrtaki jsou schody a od nich 20 metrů je betonová stěna, tu obejdete a jste na jedné z nekrásnější pláži na Zakyntosu Koukla Beach, 30 metrů od taverny!!!! A to čekání u báru???? když se tam nahrnou lidé a je tam jen jedna nebo dvě barmanky, holt chvíli to trvá a pokud jim to někteří dokáží zpříjemnit, tak se nedivte, že vám to dali ""vyžrat"". Já osobně jsem nejlépe vycházel s tou, která je na pár fotkách coby - nepříjemná barmanka. Když byla vytočená stačilo se na ni usmát a zeptat se jestli jsou Bulharky všechny takové zamračené, politovat ji, že toho má dnes hodně a světe div se, za bárem to hned vypadalo jinak. A nakonec - je to trojka tak to tak berte!!!!!! Poměr cena - nabídka špica a kdo je zapšklý doma ten nebude spokojen ani v šesti hvězdičkových hotelech, které jdou dnes do módy, jenže tam dáte za jednoho třikrát tolik co tady za dva. reagovat

Lucas: Re: Absolútný nesúhlas!! - 12. 8. 2014 17:40

Jestli Vás imponuje kolektivní "zábava" tak to jste trochu zaspal dobu, minimálně o 40 let! Ale pravděpodobně patříte mezi bolševiky takže je jasné, že Vám tato podprůměrná ubytovna připomíná staré časy na dovolené u Balatonu co?? Byl jsem v tomto hotelu a za tu cenu je to příšerné. Stačí jen vybrat si kvalitní CK a poté je velmi snadné sehnat dovolenou ve stejné cenové relaci v nepopsatelně kvalitnějším hotelu. Nebo zkuste německé CK, ty se opravdu o své klienty starají! Pěknou dovolenou:-) Lucas reagovat

Karel: Re: Re: Absolútný nesúhlas!! - 13. 8. 2014 7:03

Kde berete tu drzost nazývat bolševikem někoho, koho za jeho názory nepustili komouši, ani k tomu podělanému Balatonu jako vás, nebo vaše rodiče. A pozor, já o kolektivní zábavě nic nepíšu, já jsem jen chválil, že tam vládl VÝBORNÝ KOLEKTIVNÍ DUCH!!!!!!! To znamená, že se tam lidem líbilo, chovali se k sobě přátelsky a drželi tak nějak pohromadě, ne jak jinde kde se našinci spíš izolují od svých krajanů a s nikým se nebaví. Animátoři vás do ničeho nenutili a i přes to, tam byla díky nim lepší nálada než v okolních hotelech, v tom roce plných čechů. Jestli to byla, nebo nebyla ubytovna nemohu posuzovat, protože jsem byl na vlastní žádost (doporučení známých) ubytován z ulice a pochybuji, že u nějaké německé CK si zajedu na firstku na dvanáct dní s AI za necelých 13 000 i s pojištěním a všemi příplatky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání