Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 541x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Kaminia: 500m mořem....téměř prázdná pláž Kaminia: 500m mořem....téměř prázdná pláž
  • ostrůvek s lávkou: 800m kolem moře ostrůvek s lávkou: 800m kolem moře
  • želví ostrov Marathonissi asi 2km loďkou nejlépe od agentury Manthos želví ostrov Marathonissi asi 2km loďkou nejlépe od agentury Manthos
  • Kalamaki: asi 3km vzdálená pláž s mušličkami a téměř prázdná. Nejlépe doprava člunem od agentury Manthos Kalamaki: asi 3km vzdálená pláž s mušličkami a téměř prázdná. Nejlépe doprava člunem od agentury Manthos

Pohodová, rodinná dovolená na klidném místě a pokud nejste nároční tak i zazemí hotelu a veškeré služby jsou naprosto dostačující. Vyzdvihuji nadstandartní přístup mladého a velmi příjemného personálu hotelu. Pláž je sice 50m od hotelu, ale pokud máte nějaké nároky, doporučuji koupání na okolních plážích s dostupností do 500m. Největším nedostatkem dovolené byl samotný absolutně neprofesionální, masový přístup pořádající CK hlavně tedy delegátky paní Jitka. Více se k tomu nebudu radši vyjadřovat. Podotýkám že nejsem rýpal ani otrava, ale v podstatě nenáročný člověk. Individuální výlety si určitě domlouvejte v rámci nižší ceny přes ochotného Čecha pracující asi 100m od hotelu v lodní dopravě Manthos. Dá se i smlouvat o ceně a dobře poradí.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

S ubytováním byla spokojenost. Relativně prostorné zázemí s balkonem orientovaným do klidného vnitrobloku s bazeném. Drobné tech. nedostatky což se u 3 hvězd. hotelu v Řecku musí očekávat, ale nic co by narušovalo klid a pohodlí.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava splňovala očekávání. Žádný velký gurmánský zážitek, ale pro průměrně náročného člověka co jede do hotelu této cenové kategorie musí potěšit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení opět odpovídající kategorii hotelu. Velký, nepřeplněný bazén je na rozdíl od sousedního hotelu Zante Blue určitě výhodou. Vyzdvihl bych výborný personál hotelu od recepce, hlavně obsluhy baru až po úklid. Zde byla max. spokojenost.. Krom 1,5hod trvajícího Řeckého večera zde nebyl žádný kulturní program ani pro děti, což mě tedy ani mé rodině příliš nevadilo, ale přesto jedna hvězdička dolů.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Hlavní pláž u hotelu, kterou cestovka radši ani nenafotila(celkově bídná a amatérská prezentace CK) nebudu radši hodnotit a zaměřím se tedy na koupání v dostupném okolí a to především plážích Kalamaki, Kaminia, ostrůvek s lávkou(název si nevzpomenu) a krásný želví ostrov Marathonissi. Z těchto 4 míst dávám do přílohy fotky.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Tady to tedy není nic extra s vyjímkou pohledu na menší ostrůvky a polohou vyšších míst letoviska. Je vidět že tu chybí peníze. V obchodech jsou velice příjemní lidé což k Řecku tak nějak patří na rozdíl třeba od Chorvatska. Pro rodinu na procházky ale v celku příjemné letovisko.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Myslím že docela spokojenost. Nejsem příliš náročný člověk a nejvíce mě záleželo na pěkných plážích, které jsem na konec objevil. Nebudu se již nějak rozepisovat a doporučuji rodinám s menšími dětmi a rozhodně nedoporučuji mladým párům, kteří se zde nějak nezabaví krom večerního výletu do 2km vzdáleného letoviska Laganas kde to tedy opravdu tepe. 5 hvězdiček dávám výbornému personálu hotelu a jednu ušmudlanou CK a paní delegátce, která jako by tam nebyla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivana: Informace - 9. 6. 2017 16:17

Prosim pekne jak jste se dostavali na vami focene plaze? Jde to pesky nebo pres toho Martina? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání