Napsat recenzi

Chceš-li býti znechucena, kup Ilyssion u CK ***

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 298x
Recenze se líbila: 83 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  •  hučící klimatizace hučící klimatizace
  • díravá, smradlavá plenta díravá, smradlavá plenta
  •  "pestrá  středomořská snídaně"jedin "pestrá středomořská snídaně"jedin
  • jediné místo na sezení.... jediné místo na sezení....

Na úvod snad jen tolik, že cestuji již 30 let, Řecko je moje srdeční záležitost a tak mám co srovnávat. Bohužel tento hotel byl zcela jednoznačně nejhorší a působil spíše jako lepší ubytovna,

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Bylo nás 9, k dispozici jsme měli 4 pokoje, které můžeme hodnotit. Klimatizace , ledničky, kohoutky na všech byly na hranici životnosti, na jednom dvoulůžkovém s přistýlkou nešla TV a nešel uzavřít vstup na terasu, která nebyla jako balkón, ale na zemi. Sprchu v koupelně oddělovala smradlavá igelitová plenta. Jednolůžkový pokoj byl velmi malý, koupelna neměla umývadlo, které bylo přímo v pokoji umístěno tak, že když pokojová služba odemkla, viděla vás v negližé. Při sedu na wc vám dveře do koupelny sahaly do půli stehen. U sprchy nebyl prostor na umístění mýdla ani šampónu, voda špatně odtékala, takže mokro i u wc a při přesunech k umývadlu hrozí uklouznutí. Pokoj neobsahoval šatní ani jinou skříň , na sezení byla jedna „odrbaná“ stolička. Stará lednička, do které když jste umístili láhev do dveří , tak jste měli strach, že při otevření vypadne.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Jídlo byl výsměch řecké gastronomii, z 80 % šlo o rozpékané polotovary, hodně smaženého, téměř žádné čerstvé ovoce ( pokud nepočítám pár kousků melounu a švestek u večeře, pokud se na vás dostalo), ze zeleniny především tuhé nakrouhané zelí , řepa nebo mrkev , imitace vajíček ( to jsme ani netušili, že něco takového existuje) menší olivy na trhu najdete už těžko….víno něco jako u nás krabicové.O dopoledních i odpoledních občerstveních se moc nedalo mluvit, když nepočítám sušenky. Jídlo jsme opakovaně řešili v jiných restauracích....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Společné prostory a zejména jídelna nebyly klimatizované, takže při každém jídle jste byli zpocení a při stání ve frontě na jídlo se vám až točila hlava. Jídelna byla uspořádána především jako stůl pro dva, možnost nabírat jídlo jen z jedné strany, takže se tvořily fronty. Často jste museli čekat na doplnění . Personál byl pomalý, takže jste si často odnášeli nádobí po předchozích hostech. Časy neodpovídaly standardům all inclusive , zejména vzhledem k počtu pokojů (minimálně 351) a potřebě strávníky rozvolnit

Jako "bonbónek" bylo, že jste na kauci při nástupu obdrželi dva plastové kelímky, které jste po celou dobu museli využívat na pokoji, ale především u bazénu a venkovního baru, takže když jste si dali frape a deci vína, měli jste je zbytek dne uleptané u lehátka ( ráj pro vosy) , pokud jste se chtěli něčeho dalšího napít, museli jste si to jít na pokoj opláchnout....Pokud jste je při odjezdu nevrátili, stálo to 5 Euro...

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Jediné, co bylo pozitivní, bylo umístění hotelu přímo u moře, takže jste nemuseli nikam přecházet, šli jste si zaplavat a buď jste se vrátili na lehátko k bazénu nebo jste mohli ležet přímo u moře.....moře bylo úžasné.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel byl u frekventované cesty, v blízkosti byla restaurace a supermarket, cesta do Pefki vzdáleného asi 1,5 km bez chodníku, takže večer docela nepříjemné, kvůli rychle jedoucím autům.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

V žádném případě nedosahuje 4**** a o all inclusive se nedá mluvit ani náhodou.

Pokud se někdo chcete připojit k žalobě za klamavou reklamu , ozvěte se.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 66 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání