Napsat recenzi

Zkažená dovolená

Recenze hotelu All Senses Ocean Blue Seaside Resort (ex Medblue Kremasti) **** (Řecko - Rhodos - Kremasti)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 399x
Recenze se líbila: 357 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jelikož jsme jeli s více přáteli dohromady, měli jsme omezený finanční limit při výběru hotelu. Dovolená byla celkem levná a tak jsme nedávali velkou váhu katastrofálním recenzím - jeli jsme tam bez velkých očekávání.. bohužel to bylo ještě mnohem horší. Všechna zmíněná negativa se potvrdila (mimo špinavého bazénu. Najít někoho kompetentního pro stížnosti je téměř nemožné - bud´to neumí anglicky nebo vás odkazují na další nepřítomné osoby (nejlépe na někoho, kdo je v té době bohužel v nemocnici..).

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoj jsme využívali pouze pro přespání. Překvapila nás fungující klimatizace, ale tím to končí. Celý hotel (stejně tak pokoje) je v tragickém stavu. Kam se kouknete, tam je zažraná špína nebo něco popraskaného/rozbitého. Konkrétně: rozbitá baterie vany, přední kryt vany odpadal, odpad tekl do prostoru koupelny (litry vody), tvrdé (staleté) matrace, zámek dveří občas stávkoval, stejně tak dálkové ovládání k televizi. Pokoj nebyl uklizen ani jednou za 7 dní. Ručníky a osušky nevyměňovali, občas přibyly malé ručníky navíc (staré neodnesly i když ležely na zemi).

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

To vůbec nejhorší ze všeho! Minimální výběr, každý den téměř to stejné, hodně věcí docházelo a nebylo doplněno, fronty do jídelny (přestože byla v hotelu asi jen 70% obsazenost), nebylo kam sednout - prázdné stoly byly plné špinavého nádobí (na celý hotel jenom jedna slečna co uklízela nádobí!), žádné sladké (občas buchta jen na snídani), za celou dovolenou jsme dostali dva druhy ovoce - meloun a pomeranč (zdaleka ne však každý den). Od třetího dne jsme chodili na obědy do restaurace, od pátého dne jsme jedli mimo hotel... Dostat na snídani mléko byl zázrak, často nebylo nádobí (jedli jsme musli z plastových kelímků na pití), rozbité automaty na kafe, jeden druh čaje, žádný juice, jen sladké limonády. Alkohol - přes den pouze víno (nepitelné) nebo pivo do 0,2 kelímků... obsluha snack baru (rozumějte: bar se zbytky předchozích jídel) někdy zmizela... je toho mnohem víc, co by se dalo napsat, ale nemám na to sílu ani náladu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Animátorky se snažili, ale z vody se prostě vaří špatně (hotel nemá téměř žádné funkční vybavení). Těžký nedostatek personálu, radši jsme je ani s ničím neobtěžovali - nestíhali. Obsluha baru zapírala alkohol (řekli, že je vypito přestože pod barem byly plné lahve...)

Bazén byl čistý (každý večer do něj sypali hodně čehosi), ale dlaždičky na dně úplně rozmlácené. Na chodbách hotelu se válelo špinavé nádobí, v zahradě rozbité sklo, obě mušle na záchodech u bazénu byly celých 7 dní ucpané - plné chcanek..

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž znamená asi 3m kamenů s odpadky, to je vše.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Ostrov je krásný (mimo všudypřítomných odpadků), v blízkém okolí byl nejdůležitější obchod, kam chodila pro jídlo a pití velká část hostů (na pokladně se smáli a podle nákupu jídla v čase večeře poznali, že jsme z Ocean Blue...)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Dovolenou jsme zvládli s úsměvem jen díky tomu, že jsme si půjčili auto a na hotelu trávili jen nejnutnější dobu. Pravdou je, že za restaurace, nákupy jídla a pití, auto, atd jsme utratili značnou sumu peněz navíc.. Hotel je jedna velká katastrofa, nejezděte tam ani zadarmo!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání