Napsat recenzi

Rhodos ano Oceán Blue opravdu ne

Recenze hotelu All Senses Ocean Blue Seaside Resort (ex Medblue Kremasti) **** (Řecko - Rhodos - Kremasti)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 734x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsem trávil s manželkou a malým synkem, s Řeckem jsem už nějaké pozitivní zkušenosti měl z tohoto důvodu v mém hledáčku vitězí ostrov Rhodos. Termín pobytu jsem zvolil ještě v červnu z více důvodu. Zpětně dovču hodnotím jako vydařenou, až na hotel a personál, který zůstává malým stínem na jinak krásně prosluněném ostrově.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

standartní pokoje s pěkným balkónem s výhledem do zahrady, zařízení standartní odpovídající spíše 3* pokud zavřu obě oči. Opravdový průser koupelna, odvětrání velmi špatné a nedostatečné, toaleta protekala, tak během dovolené jsem si zahrál 3krát na instalatera, podněty na opravu personál přebíral s jižanskou rychlostí a precizností :-). Příběh o který se chci s Vámi podělit je vana a masažní trysky, apeluji na všechny aby tuto službu nevyužívali, pro zpestření večerního koupání našeho malého synka jsem zapnul v dobré víře /bublinky/ a během 2 minut se koupelna a následně i pokoj ponořil do zápachu podobající se koupání v čističce odpadních vod. Jak jsem udvaděl díky neodvětrání to opravdu, nebyl krásný letní večer s vůní moře.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Kapitola na dvacet A4. Vlastně každý den byl takovým malým překvapením /nemilým/ bohužel. Početná skupina Sovětských buranu a jejich rozmazlených dětiček postrádající jakoukoliv sebereflexi a neznalosti etikety. Fronty úplně stejně, jako kdysi když u nás soudruzi budovali na pětiletky. Ruské děti deně soutěžily v disciplíně kolik toho vejde na talíř a kolik toho unesu a nesním. Personál neochotný, který nezvládá /nechtěl/ doplňovat i tak dost slabou jednotvárnou kuchyni, nejslabší za mé návštěvy v Řecku. Byl jsem svědkem znechucených turistu fotícich si prázdné nádoby na jídlo. Po večeřijsem se občas vydali do sousednićh rodiných taverniček, kde samozřejmě za bankovky, byla ukojena naše chuť po tradiční řecké gastronomii.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Vybavení a zařízení hotelu bylo vcelku v pohodě. Bazén dle představ ocenil jsem bazének pro děti a bazén se skluzavkama. Voda čistá a pravidelně udržována. Co se týče personálu neuspokojivé z mého pohledu snad jen jeden animátor z Polska co byl v pohodě. zbytek holota která, asi nechápe, že oni jsou zde servis pro hosty. Barmani na tečku dokonce parkrát moc nechybělo. :-) .

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

oblázky větrná strana ostrova = větší vlny, trošku bordel, ale jinak vcelku to ušlo, absence lehátek

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

zahrada opravdu pěkná na pláž skutečných 10metru, městečko podél hlavní tepny do Rhodu. Pěkná Tavernička s osobním i osobitým přístupem.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Rhodos nádherný ostrov, kde na malém území je opravdu co vidět. Oceán Blue byl jedinou šmouhou z pobytu v Řecku. No nevadí tady už určitě ne. Do Řecka ale určitě na přes rok ano, tak uvidíme zda volba padne na lepší ubytování a servis.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání