Napsat recenzi

Velmi příjemná dovolená za super cenu Řecko Rhodos hotel Diagoras

Recenze hotelu Diagoras Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 392x
Recenze se líbila: 389 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za cenu 11.500,- výborná dovolená. Nedoporučovala bych pouze hodně malým dětem a starším lidem se sníženou pohyblivostí, neb pláž je dál a hotelový bus jezdí jen několikrát denně.

Jinak ale dovolená na pohodu naprosto!

Jediné co bych uvítala by byl autobus z pláže kolem 13.30 na oběd (poslední jel 12.30) a naopak od hotelu na pláž dříve než v 15.30...to byl první odpolední svoz, což je dosti pozdě. Ale dá se ujít pěšky bez problémů.

Pokud nejste zvlášť nároční hnidopiši, tak hotel doporučuji, neb za tu cenu, kdy 4 tisíce je letadlo a zbylých 7.500,- nespadá hotelu, ale část ještě cestovce, je to neuvěřitelně výhodné a v pohodě. V hotelu všude čisto. Klid a slunce i na konci září na jedničku!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Byli jsme dva dospělí a dvě děti ve věku 10 a 13 let, ač jsme měly...(budu psát již všude tvrdé y, neb jsme byly samá ženy:-))...dostat standardní pokoj, tak nám dali pokoj rodinný se dvěma pokoji, žádné přistýlky, ale 4 normální postele. Veranda obrovská. Nově vymalováno, jen nábytek je levný, ale to nám bylo úplně jedno.Byla tam i kuchyňka, kde sice nebylo nádobí, za to jsme měly obr lednici, která (na rozdíl od jiných hotelů) opravdu chladila. Jediné mínus ubytování je koupelna, která je malá a skromná- trochu mi vadil závěs, který se na mě lepil při sprchování, ale rozhodně to nebylo nic, co by mi kazilo víc dovolenou. Jen voda byla po zemi...My dokonce bydlely v budově, která patřila k těm hlavním. Většina Čechů ale bydlela asi 100m dál, kde ale zase měli svůj bazén a klid...bydlet tam by mi vůbec nevadilo, jen to bylo dál pro drink

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Když to porovnám s mega hotely v Tunisu, Turecku a Egyptě, tak strava může být pro někoho zklamáním. Když jsme dorazily první den nám jedna Češka řekla, hotel fajn, ale strava hrůza...tak hrůza to není, jen je malý výběr. Snídaně nejpestřejší, obědy asi nejchudší a večeře lepší než obědy, ale dortíky nečekejte. Byly za pobyt 2x k večeři, jinak nejsou. Přes den je ale zmrzlina, dva druhy sušenek a myslím od pěti byla hodinu pizza, moc na ní nic nebylo, ale hlad není. Prostě je možné, že k obědu bude jen jeden druh masa, ale tak vždy se najíte, akorát prostě nebudete vybírat, ale vezmete co je, jako by Vám někdo uvařil na návštěvě...Saláty jsou, pečivo a ovoce se střídalo a bylo chutné. Pláž je daleko přes 1 km a není tam bufet, tudíž jsme si nabraly ráno jídlo s sebou na pláž hlavně pro děti. Asi z toho nebyli nadšení, ale nikdo nám nic neřekl, i když jsme to pak nosily normálně na talíři na pokoj. Stejně jsme řešily vodu, můžete brát na pokoj jakékoli pití, neb tam mají supr velké plastové kelímky na pití, které se nevyhazují. Tak abychom je nedráždily točením přímo do pet lahve, tak jsme to z kelímků do té pet lahve přelily na pokoji a byl klid:-))) Velké pozitivum je frapé zdarma!!!! Jinak s pitím není problém díky velkým kelímkům nemusí člověk chodit na desetkrát. Prostě my jsme se napily co hrdlo ráčilo a i najedly, díky absenci dortů mám navíc jen kilo a ne tři:-))) mnoho jídel mi velmi chutnalo, vše doplňují a jedna večeře byla typicky řecká jídla suvlaki, tzatziki apod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Velkou výhodou je wifi zdarma u recepce a u stolků okolo recepce. Jinak paní u recepce nám objednala taxi za 13 euro/pro 4 osoby na vyhlášenou pláž Enthony queen(určitě doporučuji, je nádherná, boty do vody nemusíte, ale lepší, potápění či skoky ze skály i mé desetileté dítě skákalo...) Taxík přijel za pět min. a stejně ochotně Vám taxi objedná barman v bufetu na pláži zpět na hotel za stejnou cenu. Nebo tam jede bus asi pět min. od hotelu, ale ten nejede až tam, není to ale nějak moc daleko od zastávky prý asi přes 1 km...jenže za bus taky něco dáte...tak jsme raději využili taxi. Jinak busem se dá jet do hlavního města Rhodos, akorát zastávka je trochu dál směrem k moři na pobřežní cestě. Z té se dá jet opět busem do aquaparku, který je taky blízko. Nejdřív to vypadá složitě, ale až jednou půjdete k moři pěšky, vše rychle pochopíte a člověk se zorientuje.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Na pláž jsme poprvé jely busem, abychom nezabloudily:-), ale pak už jsme ho využily jen jednou. Na první pohled vypadá, že je pláž daleko, ale dá se to v pohodě ujít a to jsem byla s mojí 64 letou maminkou a většími dětmi...Pouze nepohybliví starší lidé a tak dvouleté děti...pro ně hotel není. Bus totiž jezdí ale od hotelu pouze 9.30, 10.30.a 11.30 a pak až další 15.30. Takže když chcete dopo zůstat u bazku a jít na pláž odpo, tak jede už hodně pozdě. Naopak z pláže jede poslední ve 12.30 a pak až 15.45 a to už zase nestíháte oběd, který je do 14.30. Takže jsme to nakonec chodily pěšky. Dopoledne na pláž, to je úplně v pohodě není ještě takové horko a holky i rády šly, neb vždy existovala jistá naděje, že něco vyškemrají u nějakého krámku, co se jim děsně líbí:-))) A nazpátek taky pěšky kolen půl druhé z pláže, abychom stihly oběd a odpo pak jsme zůstávaly u bazénu na frapé a sváču a drinky. Ani nazpátek se nejde nijak moc do kopce, je to spíš rovina, jen těsně před hotelem je kopec trochu a je už větší vedro, v srpnu to může být trochu protivné. Rozhodně ale nic tragického, co bysme šly s vyplazeným jazykem, čekala jsem to mnohem horší podle recenzí.

Autobusák je moc milý a narve lidi co pobere, jedou i v kufru a pokud se nevejdou, tak se otáčí a jede pro zbytek...ale třeba pro ty malé děti, mohlo by se stát, že budou stát a nesednou si a může to být nepříjemné, stejně tak staří lidé...jinak my to opravdu nakonec busem jely jen 2x.

Pláž je dlouhá písečná, jen u vstupu chvíli kamínky, ale někde dál ani to ne.

Moře průzračné!!!

Lehátka jsme nepatily, tak nevím, my ležely na prostěradle a prohřívaly klouby:-)))Bylo to skoro pohodlnější než lehátko, akorát to nejde celý den bez slunečníku, ale to už jsme šly pak k bazénu na lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Dalo se, ale nechápu, že si Řekové nenajdou tři dny a nesesbírají v okolí svých hotelů a domovů odpadky, dělalo by to za relativně málo práce úplně jiný dojem na ostrov

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Velice povedená dovolená pokud chcete jet za levno dobrá volba

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání