Napsat recenzi

Hotel Diagoras -Faliraki

Recenze hotelu Diagoras Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 483x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolenke sme boli od 17.9.-27.9. (3 slecny) a napriek vsetkych obavam a zlym recenziam, co sme sa docitali pred dovolenkou na internete, sme boli spokojne :)

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Izbu sme mali vo vedlajsej budove, kde bol klud, a nebol pocut hluk z hlavnej budovy hotelu, kde bol vecer vzdy nejaky dost hlucny program. K vedlajsim budovam patri aj bazen a ten bol skoro vzdy prazdny, takze sa stalo, ze sme boli pri bazene uplne same :) pohodicka...bolo tam ale celkovo menej ludi, pravdepodobne to bolo sposobene aj terminom, v ktorom sme travili dovolenku, takze nebol probelm ani s lehatkami pri bazene a neboli ani ziadne rady na jedlo..Izba velka, cista, nova...klimatizacia fungovala na 100% na izbe sme mali aj chladnicku, TV, balkon a malu kuchynku, kupelna bola mala ale cista, jediny problem bol ten ze sprchovaci kut ma len zaves, takze po sprche viacerych ludi, je v kupelni mensia potopa :) ale da sa to prezit (pripadne utriet uterakom, ktory je na to urceny).

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava bola super! Vzdy cerstva zelenina, masko kazdy den aj ryby, uplne makkucke, zakusky boli sice kazdy druhy den a len vecer ale zato perfektne! Musim povedat, ze strava nam velmi chutila a za cely cas sme sa vobec neprejedli. Jedine co nam vadilo, boli ranajky, pretoze vyber je fakt dost slaby..vajicka, syr, sunka a grecky jogurt ,vlocky a nejake sladke pecivo, ziadna zelenina ani ovocie...takze v podstate ranajky stale rovnake.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál je super :) strasne mili ludia tam pracuju, spoznali sme aj majitela hotelu (grek) velmi mily pan aj s manzelkou. V hoteli su dvaja kuchari jeden grek (sympaticky velmi) a talian (ten bol vkuse zamraceny a ked zistil, ze nevieme taliansky, absolutne sa s nami nebavil). To iste platilo aj o animatoroch...vsetci boli taliani a sustredili sa na zabavanie talianskej klientely..nas (cechov, slovakov, poliakov..proste ostatnych) uplne ignorovali myslim tym animatori, nam osobne to vobec nevadilo, ale viem si predstavit, ze nejake starsie rocniky, sa tymto chovanim mohli citit dotknute,..my sme si robili vlastny program takze nam to bolo jedno, ale inak si nas fakt nikto nevsimal..

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Plaz je dalej od hotela, ale to sme vedeli..akurat v popise sa pise 900m a ta vzdialenost je tak 1500m..na plaz ale chodil autobus kazdu pol hodinu a to sme tam boli za 5min :) sofer velmi vtipny a usmievavy albanec :) more bolo rozpravkovo ciste, priezracne a teple..teplejsie ako voda v bazene...uzasne! pocasie sme mali este aj na konci septembra super..okolo 30C..

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolie hotelu je dost bieda, vsade same rozostavane a nedostavane budovy..ked idete peso na plaz tak musite okolo velkej stvorprudovej cesty, kde soferi jazdia ako blazni :( Faliraki mesto, tvoria dve ulice nakupne, neni tam ani ziadne centrum, nic..mesto je skor pre mladych, vela diskotek a barov...boli sme ale na vylet v meste a na plazi Lindos a Rhodos a to mozem len doporucit :) nadherne miesta!

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

My sme boli spokojne, ale bolo to sposobene aj tym, ze sme si nasli kamaratov medzi personalom hotelu, dievcata z Bulharska boli velmi mile a greci su priatelski ludia, vzdy nam sprijemnovali nase obedy a vecere pripadne cesta autobusom na plaz s albanskym soferom bola vzdy zazitkom :) jedlo nam chutilo, more bolo ciste a pocasie velmi slnecne, izba bola velka a cista s balkonom takze nam ku stastiu fakt viac netrebalo :) nic zasadne nam nevadilo, takze pre nas to bolo OK..boli sme dobra parta, tak ani tak neslo o to kde sme ale s kym sme :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání