Napsat recenzi

Hotel Diagoras, Faliraki

Recenze hotelu Diagoras Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 263x
Recenze se líbila: 318 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Parádní dovolená na krásném ostrově :)

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Dostali jsme pokoj, který nebyl přímo v hlavním hotelu ale trošičku bokem. Zprvu nám to vadilo, ale dalo se na to zvyknout. Studio nebylo daleko a k bazénu a na jídlo jsme chodil do hlavního hotelu cca 150m po chodníku. Co se týče samotného ubytování, pokoj byl celkem velký, čistý a na Řecké hotely odpovídal 3*+. Co nám ale vadilo nejvíce byla tvrdá postel z které nás každé ráno bolela záda. Postel ještě k tomu trochu vrzala, tak jsme se v noci nevyspali úplně dorůžova. Přes noc jsme slyšeli meluzínu, která nás také občas spolehlivě vzbudila, jelikož vstupní dveře ve studiu chyběly. To ale nebylo nic co by se nedalo skousnout.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava byla opravdu parádní, velký výběr, rozmanité druhy jídel a vynikající řecké speciality. Výběr na snídani se většinou opakoval, ale bylo pořád z čeho vybírat. Nápoje i míchané drinky super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Zaměstnanci byli vstřícní, snažili se vyhovět. Se službami jsme byli nadmíru spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž byla pěkná, celkem čistá, nemám co vytknout. Doporučuji pláž Tsampiku (pro nás nejhezčí pláž), nebo třeba Prasonissi.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel se nachází asi 1200 metrů od moře. K pláži jsme chodili buď pěšky (cca 20 min chůze), nebo jezdili autobusem z hotelu. Okolí je vyprahlé, jsou tam neobydlené hotely, město Faliraki cca 2km. Autobus vás může zavést zdarma buď na pláž nebo do města. Nejbližší supermarket asi 700m.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Super dovolená. Určitě doporučuji. Projeli jsme skoro celý ostrov na skútru. Rhodos je nádherný ostrov a vyplatí se ho prozkoumat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání