Napsat recenzi

Pobyt 15.6. - 22.6. 2018

Recenze hotelu Afandou Beach Resort Hotel *** (Řecko - Rhodos - Afandou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 631x
Recenze se líbila: 256 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S dovolenou jsem já i manželka spokojení, některé věci mohly být lepší, ale celkový dojem je určitě pozitivní.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Byli jsme ubytováni v dvoulůžkovém pokoji superior. Pokoj byl pěkně zrekonstruovaný, klimatizace zdarma, postel velká a pohodlná. Měli jsme pokoj v přízemí s balkonem u bazénu. Na balkoně stůl se dvěmi pohodlnými židlemi. Hluk od bázénu nebyl. Jediná vada v pokoji byly špatně usazené a vrzající vstupní dveře.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaně byly skvělé, každý si přijde na své. Obědy byly z celého dne asi nejslabší, ale rovněž se dá vždy vybrat. Stále doplňovali tácy s jídlem, velké množství zeleniny na různé způsoby (př. rajčata se s našimi rajčaty z Polska nedají srovnat), minimálně 2-3 druhy ovoce (melouny, jablka, hrušky, nektarinky...), různé obměny zákusků (všechno děláno po Řecku, takže pro Středo-Evropana nová zkušenost). Menším zklamáním byla absence mořských plodů, na oběd a večeři ryba byla, ale spíš něco na způsob pangacia. Odpolední snacky nebyly špatné, vždy sušenky, nějaká jejich bábovka a ještě něco, př. špenátové kapsičky, pizza...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Přístup personálu byl perfektní, všichni byli moc ochotní, určitě na tom měl podíl i to, že jsme byli na dovolené z počátku turistické sezony. Úklid pokojů byl denně, ale pokaždé v jinou hodinu, což nebylo ideální, ale vzhledek nutnosti úklidů pokojů, do kterých se měli nastěhovat noví dovolenkáři, tak pochopitelné. Pěkný obchůdek se suveníry a s dalšími nezbytnostmi k moři za vcelku přijatelné ceny. Nic moc byl Wifi ve vstupní hale hotelu, ale kdo chtěl, možnost placeného internetového koutku. U hotelu dva pěkné bazény. Na baru celý den možnost v rámci all inclusive jednoho druhu kávy, asi 3 nealko nápojů, víno pivo a nějaký ten drink (nezkoušeli jsme). Nic světoborného to nebylo, ale bohatě to stačilo.

Jednou byl tzv. řecký večer, kterého jsme se neúčastnili, jelikož ve 20:00 naběhli tanečníci do jídelný, kde někteří ještě večeřili... Nevím, proč tak nešťastně zvolena doba.

Možnost výletů přes delegáta, které nám tedy drahé, tak jsme využívali turistických autobusů, ale na jízdní řády se nelze spolehnout, jednou dojel a zastavil, jindy pouze projel kolem... hold Řekové. Hlavní město je nádherné, jedině můžeme doporučit.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře krásné a čisté, vcelku klidné. Pláže jsou spíše oblázkové než písčité, obuv do vody nutností. Lehátka jsme si neplatili.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Překvapilo nás okolí hotelu, kde byla celá řada opuštěných budov, rozestavěný hotelů atd... Vzhledem k tomu, co jsme viděli tak je to asi problém celého ostrova.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

S dovolenou jsme určitě spokojeni a za sebe můžeme doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání