Napsat recenzi

Hotel krásný, služby all inclusive nevyužitelné

Recenze hotelu Afandou Beach Resort Hotel *** (Řecko - Rhodos - Afandou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 400x
Recenze se líbila: 200 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdybychom měli jet znova, určitě jiná oblast a v žádném případě služby all inclusive.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

První dojem z hotelu byl krásný, hotel čistý , pokoje útulné.

Klimatizace byla zpoplatněna od 16.9., což na poslední tři noci nemělo cenu a tak jsme si řekli, že to vydržíme při otevřeném balkonu - chyba. Kolem 3-4 ráno se začali budit kohouti, tak si řeknete, že to za chvíli přejde, nepřejde - přidají se slepice...takže posloucháte vokály drůbeže až do 6 ranní, nic pro někoho, kdo má slabý spánek.

Ale to by bylo jediné k ubytování.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Ze stravování all inclusive a z těšení, že nebudete muset stravu řešit jinde než v hotelu velice brzo odpadlo...vlastně již druhý den.

Každé ráno absolutně úplně stejné, což by ani tak nevadilo, kdyby bylo alespoň více ovoce, jogurt. Dobrá káva - ano klasika filtrovaná káva, ale zalít si ji mlékem z prášku? Jak si na toto mléko přijdou děti milující lupínky s mlékem. Chápu, že Rhodos je ostrov a není asi úplně snadný import potravin, ale to co bylo na hotelu se vážně nedalo využít.

Na snídani jsme šli, protože jsme vážně jakože "museli" oběd jsme vyřadili úplně a raději si dali něco čerstvého ve měste či stánku, a večer si dali nějakou tu rýži "al dente" a našli nějaké maso, které nebylo překombinováno kořením a kuchyní různých chutí, zde jsme postrádali a trochu větší výběr zeleniny. Je to škoda, přitom Řecká kuchyně je krásná, ale mimo hotel.....

Co se týče nápojů, taktéž žádná sláva, ale jednalo se pouze o místní alkohol ředění například kolou, fantou z prášku, což je ale dnes běžná praxe všude. Pivo/Víno - my z ČR jsme prostě zvyklí na své...takže zde jsme skončili pouze u čisté vody - někdy ani to ne, protože kelímky byly cítit po pachu alkoholu, který byl v kelímku pře umytím....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál hotelu byl v naprostém pořádku :)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž a moře neskutečně číste. Nádhera

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Kolem hotelu je víceméně pustina a vše docela daleko, ale pokud máte rádi procházky, žádný problem.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem je průměrný, ještěže Rhodos má tak nádherné čisté moře, krásné zátoky a památky, které stojí za to :)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání