Napsat recenzi

Afandou Beach 3*+

Recenze hotelu Afandou Beach Resort Hotel *** (Řecko - Rhodos - Afandou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 767x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel, bazén, bar hotel, bazén, bar
  • pláž pláž
  • východ slunce východ slunce

Vraceli jsme se po deseti letech do stejného hotelu, příjemné překvapení, postavená nová jídelna, provedena rekonstrukce koupelen i pokojů. I když nějaké maličkosti tu jsou (ale u Řeků normální, špatné spárování apod.) ale jinak spokojenost.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Milé přivítání v hotelu, pokoj pěkný s vestavěnými skříněmi, novou postelí i nábytkem, nová okna....(ve skříních dostatek ramínek), čisto, klimatizace fungovala, krásný výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Personál stejný, šéf byl vzteklý a všechny honil....jídlo dobré, dosti kořeněné, po stížnostech se zlepšili. Překvapil nás malý sortiment zeleniny (oběd i večeře stále to samé) Ovoce, zmrzlina, zákusky 100%. Každý den dva druhy masa z toho jeden ryba. Polévka pouze večer. Ráno při snídani je tam opravdu starý kávovar, který stávkoval....tady by asi měli pořídit ještě jeden zvlášť na horkou vodu aby si každý kdo chce čaj nemusel čekat. Jinak široký výběr slaného i sladkého, mají výborné buchty. Za 14 dní nám chyběly hranolky a něco smaženého, ale jinak spokojenost. Kombinací si vybere každý mlsoun.

Překvapil nás bar, kde byl pravý alkohol, žádné ředěné hrůzy...a barman dokázal vykouzlit výborné míchané nápoje. Víno bylo také moc dobré. (proti Turecku nelze srovnávat)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Pokoj byl čistý, nový nábytek, úklid každý den, výměna ručníků a osušek také každý den, povlečení ob den.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Právě díky moři jsme se vraceli....je to něco úžasného....čistá pláž, lehátka za 8 EUR.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Poznáte jaká část patří hotelu, to je 100%, ale soukromníků...hrůza. Ale to jsou Řekové.

Moc nás to nepřekvapilo.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Protože jsme za 14 dnů projeli ostrov sem a tam celý (autobusy-doporučuji), je to levné např. do Rhodu za 3 EUR, do Prassonissi 7EUR a je to určité dobrodružství. Zastávka je až v městečku Afandou (1km), ale je to krásná procházka...a určité dobrodružství....to si sednete na náměstí na lavičku, pozorujete okolí a čekáte, který autobus přijede. První přijel do Lindhosu, tak jsme jeli právě tam. Viděli jsme asi vše, hotel doporučuji, ostrov je moc krásný, byla to příjemná a hlavně klidná dovolená bez davů (například SIDE Turecko)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání