Napsat recenzi

Velké zklamání-zkažená dovolená

Recenze hotelu Grand Platon Hotel **** (Řecko - Olympská riviéra - Olympiaki Akti (Olympic Beach))

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 388x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel nelze doporučit z důvodu špatného stravování a úrovně služeb hotelu 4*-označení 4* je pouze toužebné a fiktivní

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoj byl nový--ubytovaní jsme byli ve 2-lůžkovém opět 3 osoby dospělé a 1 dítě(velký nešvar cestovek-přesto,že jsme žádali o větší rodinný pokoj a je to potvrzeno i v objenávce-možnost rodinných pokojů zde i za příplatek nebyla-pouze na vyžádání a to jsme na objednávce udělali!!)- tudíž prostor byl nacpán postelemi a kufry-nebylo možné se bězně pohybovat, pouze 1 skříň-takže i oblečení nebylo možné kam dát. Na pokoji lednička a tv-pouze řecké programy-takže k ničemu. Koupelna-rekonstruovaná-ale pouze spodní díl sprchového koutu a závěs-takže po sprchování jedné osoby byla v koupelně povodeň!! O fén, který byl deklarovaný ve vybavení pokoje-jsme si museli říkat-taktéž o doplňování sprchových gelů-což by ve 4* hotelu měla být naprostá samozřejmost!

ÚKlid byl minimální-na konci pobytu všude vrstvy prachu! Syn alergik!! Pouze 2 ramínka ve skříni pro 4 osoby???

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Stravovací služby a jídlo bylo to nejhorší! Po jídle nikdo neuklízel ze stolu,kdo přišel na jídlo déle-neměl si kde sednout!- nebyli dezertní talíře, lžičky náhradní ubrousky. Ráno nebyla na pití ani voda-pouze instantní nápoje. Jídlo nebylo vůbec teplé, nebylo doplňované, malý výběr-pouze ze 2 hlavních jídel a to je označen hotel 4*???? Pečivo bylo buď tvrděéněkolik dní staré-což každý běžně pozná-nebo kromě věk nebyli housky vůbec. Jako dezerty nebylo ovoce, zmrzlina ani 1x -většinou pouze nějaký krém. Zákusek pouze asi 4x za celý pobyt a kdo přišel déle-neměl nic-nedoplňováno.

Obsluha u večeře na pití nebyla-museli jsme si chodit k baru-což jsem nikde nezažila!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Služby hotelu na nulové úrovni! Snaha ušetřit všude-byla naprosto evidentní-přes personál-kterého bylo prostě málo a ač se snažili co to šlo-zvlášť po stížnostech-prostě jeden člověk nestihne vše!! To nebyla chyba toho nejnižšího personálu-ale hlavně vedení hotelu!!! Zábavny program jako řecký večer, který byl uváděn v katalogu a s tím spojené grilování a koupání večerní v bazénu vůbec nebyl. Také zábava na hotelové pláni nebyla--obsluha,která obsluhovala celý den na pláži-pak byla i v hotelu. Prostě tzv. "řecká pohostinnost" dostala pořádně na frak. Pro hotel nebylo hlavní náplní spokojenost hotelových hostů,ale pořádání svateb a oslav-kde servis fungoval dokonale--jak je tohle vůbec možné??? Taktéž z hotelového bazénu si udělali"veřejné koupalistě" kde běžné probíhala i vyúka plavání malých dětí.!!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla písečná, široká, pozvolný vstup do moře. Byli sice chaluhy, ale to je moře-to nelze ovlivnit. Moře teplé a po bouřce se i vyčistilo. Obsluha u lehátek a slunečníků dobrá-příjemná.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Vzdálenost do obou středisek dost značná--cca 25 minut tam a i zpět-což při shánění pitné vody a hlavně donášky,protože minimarket v hotelu nefungoval, byl docela problém. Totéž s jídlem. Pro malé děti nevhodné.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Celou situaci s jídlem jsme řešili na místě s delegátkou ***. Po první stížnosti se věci mírně zlepšili-alespoň na úroveň 2*. Poté několik dní opět návrat k jejich "službám". Při druhé stížnosti již byla delegátka nepříjemná,místo aby hledala chybu v hotelu-hledala ji v klientech!! Celou věc řeším oficiální reklamací a budu požadovat finanční kompenzaci-neboť jsem se musela na své náklady stravovat mimo hotel!!

Byla jsem v Řecku již 5x-ale takové zklamání a i s cestovní kanceláří *** bych nečekala a velmi mne to mrzí a měla jsem pouze zkaženou dovolenou kvůli neustálému dohadování, prošění se o běžné a hlavně zaplacené služby a dožadování se adekvátní nápravy.

A protože stížností muselo být opravdu hodně i od jiných národností-v předposlední večer přijela "velká" kontrola na hotel a konečně-začal fungovat-jak by měl. Proto se ptám-proč to nešlo i bez toho a cestovní kancelář si neprovádí kontroly zvlášť u hotelů, které nově zadává do nabídky v katalogu??

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Olympská riviéra - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání