Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Grand Platon Hotel **** (Řecko - Olympská riviéra - Olympiaki Akti (Olympic Beach))

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 340x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozhodně bych čekala od čtyřhvězdičkového hotelu něco jiného,než nefunkční klimatizaci a fronty v restauraci na jídlo,jehož výběr byl navíc velice omezený.Celková úroveň a služby odpovídají lepšímu dvouhvězdičkovému hotelu.

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoje jsou prostorné,jsou zařízeny moderně a byly celkem čisté.S úklidem jsem taky byla spokojena.S čím jsem však spokojena nebyla bylo fungování klimatizace.Za jedenáct nocí klimatizace fungovala pouze jednu noc.Nefunkční klimatizaci jsme reklamovali hned první den,bylo přislíbeno,že bude fungovat do několika hodin....nic....fungovala až třetí den po naší druhé urgenci a to pouze jednu noc.Potom nám bylo opět s úsměvěm přislíbeno,že zavolají technika,který klimatizaci opraví.Bohužel jsme se toho už nedočkali.Moc dobře věděli,že jim klimatizace v celém hotelu nefunguje,čekají jenom,kolik si toho hosté nechají líbit.Naštěstí v červnu noci ještě nebyly tak horké a nechtěli jsme si kazit dovolenou dohadováním,takže jsme to vydrželi bez klimatizace.S tím ,že to host nakonec vzdá ,zřejmě počítají.Pokud by bylo v katalogu CK uvedeno.že klimatizace funguje jenom někdy,nikdy bych si tento hotel nevybrala.Na pokoji pouze jedna malá skříň se třemi věšáky,což je málo,ve sprchovém koutě pouze závěs,takže po sprchování potopa.Na pokoji lednice,TV. Fén na vyžádání v recepci zapůjčí na celý pobyt.Hotel bohužel zahlcený nekultivovanou majetnickou ruskou klientelou.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

To byl asi největší průšvih,personál nestíhal doplňovat jídlo a neuklízel použité nádobí, takže fronty a pomalu nebylo kam si sednout a to hotel nebyl před sezonou ještě zdaleka plný.Výběr chodů malý , jídlo bylo chutné,ale fronta,kterou jste na ně museli vystát vám je znechutila.Obsluha u jídla prakticky žádná,pro nápoje si každý musel sám jít do baru a použité nádobí taky nikdo neodklízel,neutřené stoly všude kolem opět hlučná expanzivní ruská klienetela.........

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Vybavení a služby odpovídají dvouhvězdičkovému hotelu.Personál vám ochotně a s úsměvem slíbí cokoli,realita však za sliby silně pokulhává.Z hotelového bazénu se v odpoledních hodinách stává veřejná plovárna,kam se sjíždí místní obyvatelstvo,které už zřejmě nebaví koupat se v moři.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž a moře dojem z dovolené doslova zachránily,pláž byla velice pěkná a nebyla přelidněná.Takže se dalo poklidně spočinout z knížkou a naslouchat šumění moře.Vstup do moře pozvolný,moře čisté a teplé,někdy přítomny řasy,ale pouze na kraji,dál voda krásná a čistá.Služby na pláži rovněž v pořádku,plážový personál usměvavý,příjemný a ochotný.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Velkou nevýhodou hotelu je,že je velice vzdálen od "civilizace".Stojí doslova v polích a do letovisek je to hodně daleko.Do Paralie 30 minut svižné chůze a do Katariny 20 min.V okolí hotelu není žádný minimarket.kde by bylo možné si narychlo koupit vodu,ovoce atd. Ale je to zase místo velice poklidné,takže je to věc názoru.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Hotel Grand Platon teda opravdu nebyla dobrá volba.Známým bych ho určitě nedoporučila. Místo je to moc pěkné,moře krásné,ale radši jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Olympská riviéra - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání