Napsat recenzi

Theofilos classic a Theofilos superior

Recenze hotelu Theofilos Superior & Classic Hotel *** (Řecko - Lesbos - Petra)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 563x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu Theofilos už jen bez jídla... Pokud váháte, jestli Theofilos classik nebo Theofilos superior, tak rozhodující je asi skutečnost, jestli budete brát i jídlo nebo ne... Pokud ano, tak si myslím, že Theofilos classik úplně stačí. Pokud nechcete jídlo, tak Theofilos superior, protože platit 4* a pak chodit do druhého hotelu na jídlo, které naprosto neodpovídá 3* natož 4* (po celou dobu nebylo k snídani máslo, jogurt si nandaváte do plastových misek, není mléko, ale jen naředěná smetana z konzervy, k večeři rozmrazené polotovary...).

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Byli jsme ubytování v Theofilos Classic***. Pokoj nebyl nějak veliký, ale stačilo, vybavení bylo zánovní, ale čisté a udržované. Pokoj měl nově zrekonstruovanou koupelnu a malý balkon s výhledem na bazén. Klimatizace a lednice byla v ceně a obojí fungovalo bez problémů. Pokud máte radši rozměrově větší pokoj a novější vybavení, zvolte ubytování v Theofilos superior, zde měl navíc každý pokoj i vlastní kuchyňku a trezor.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Měli jsme polopenzi - snídaně klasika. Chleba, med, marmeláda, jogurt, jeden druh plátkového sýru a salámu, vajíčka, rajčata, feta a meloun... po celý náš pobyt nebylo k dispozici máslo, jen margarín (bylo nám řečeno, že máslo UŽ není)... ale dalo se vybrat. Jo, to večeře byly horší, to že bude formou servírovaného menu jsme věděli, ale že nebude možnost výběru - jednotné menu, to už byla novinka. Každý den byl salát (rajče a okurka - feta byla až poslední asi 4dny) a meloun, hlavní chod se měnil, od mraženého neidentifikovatelného obalovaného masa, pečeného kuřete, těstovin s červenou omáčkou až po smaženou rybu (spíš bych měla napsat rybí kaši)...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Hned po příjezdu se nám ztratily kufry, tedy ztratily... Protože na ostrově jsou celkem úzké ulice, bylo nám řečeno, že autobus nezajede k hotelu a kufry nám tedy do hotelu doveze "dodávka". Autobus vás vysadí na hlavní (asi 100m od hotelu). Na recepci nám bylo řečeno, že ubytování bude nejdříve za 2 hodiny (odlet z Prahy 5.20) a máme se jít tedy třeba projít (kufry budou uloženy na recepci). Po našem příchodu jsme zjistili, že kufry na recepci nejsou - firma co kufry přivezla je totiž vyloží z dodávky před hotelem a hned odjede. Pokud si firmu nehlídáte, vaše kufry leží bez oznámení na silnici dokud si je někdo neodnese - v našem případě naštěstí došlo k tomu, že kufry znovu naložila firma do dodávky (spolu s kufry hostů co odjíždějí) a vozila je po ostrově. S pomocí manažera hotelu se našly celkem rychle... Ráda bych dodala, že po informování delegátky cestovní kanceláře *** nám tato řekla, že to věděla vlastně hned, ale nevěděla, komu má dát vědět - jméno na kufru a její označení hotelu asi nic neznamená... Personál hotelu je milý a vstřícný, jediný, kdo by opravdu potřeboval vyměnit je kuchař :-). Ručníky a ložní prádlo bylo měněno co 3dny a úklid pokoje probíhal každý den (vytřeno, ustláno, umytá koupelna).

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je od hotelu trochu dál - příjemná procházka městečkem. Na pláži sprcha, dostatek slunečníků a lehátek bez poplatku - pro zákazníky plážových barů a taveren (za vodu nebo kávu zde můžete být celý den...). Pláž je písečná u vstupu pás kamínků...

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je na kraji městečka, takže kolem hotelu celkem klid. Noční život začíná cca 300m (taverny, bary, obchůdky). Městečkem projíždí vláček, který spojuje přilehlé letoviska Molivos a Anaxos + dostatek taxi.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Ubytování fajn, ale jídlo bylo zklamání, hlavně po loňské zkušenosti z ostrova Zakynthos... takže pokud se vrátit na tento ostrov a do tohoto hotelu, tak jedině bez jídla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání