Napsat recenzi

Řecko, Lesbos,Panorama

Recenze hotelu Panorama Hotel *** (Řecko - Lesbos - Petra)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 938x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • zařízení pokoje zařízení pokoje
  • zrovna vycházelo sluníčko zrovna vycházelo sluníčko
  • hotelový areál hotelový areál
  • z Molivosu se dá do Petry dojít i pěšky (70min) hlavně když ujede bus:-) z Molivosu se dá do Petry dojít i pěšky (70min) hlavně když ujede bus:-)
  • dost často jsem měla bazén jen pro sebe dost často jsem měla bazén jen pro sebe

Právě jsem se vrátila z tohoto hotelu. Mohu s klidným svědomím doporučit všem, kteří hledají klid, s přájemným městečkem nedaleko. Maximálně ochotný personál (matka se dvěma syny základ personálu), kteří jsou celý den k dispozici, jsou vždy usměvaví a ochotní. Popovídají, umí pár slov česky, vládne tam rodinná atmosféra. A kuchař, který se chodí ptát tak vám chutnalo, a rád se podělí o recepty. Všude ji čisto, pořádek, nikde nehraje na celý areál diskotéka.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování je v jednotlivých domech ve stráni, která je dost strmá, ale výhled na západ slunce do moře to určitě vynahradí. Pokoje čisté, ručníky a povlečení nezaprané, a dokonce i vonělo. Lednička na pokoji, dost místa na kufry, velká skříň, prostorný balkon.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo mi tam chutnalo, bylo všeho dost a bylo z čeho vybírat. K večeři čtyři hlavní jídla a čtyři přílohy. Zelenina jako předkrm vždy k dispozici.Neopakovalo se to, ale já osobně bych příště chodila do města na večeře, protože by se dalo ochutnat daleko víc z jejich kuchyně. Jsem mlsná :-). Snidaně jsou trochu jednotvárné, (jeden salám, šunka,vejce, dva druhy sýrů a feta, rajčata,olivy, okurky, melouny a jejich úžasný jogurt, tomu kompotované ovoce, všelijaké lupínky a musli, dva džusy, čaj káva, mléko. Jéžiš, to nemám ani doma:-) Snad jedině že tam bylo málo čerstvého ovoce. Během dne se dalo v baru u bazénu koupit teplé jídlo i saláty, dát si pivo, víno, kávu, zmrzlinu. Číšník to klidně přinesl až k lehátku k bazénu a s úsměvem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Fen, televize a lednice na pokoji, vždy tekla teplá voda, všechno čisté, každý den uklizeno, všichni maximálně ochotní.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je z hrubého písku, což mi přijde nejpříjemnější. Není úplně uklizená,není pouze pro hotelové hosty, ale jsou vždy volná lehátka a když si v baru přes ulici dáte pití, tak jsou po celý den zdarma. Vstup do moře pozvolný, také hrubý písek. Nejsou tam moc velké vlny, protože je pláž chráněna molem, a je v zálivu. Pár metrů směrem k městu je jemný písek (pro děti s bábovičkama) a ještě dál bary na pláži s tou diskotékou:-).

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Kolem hotelu toho moc není, ale do městečka to je tak 10 minut po chodníku kolem moře. Po okolí běhají celé dny ovce se zvoncema na krku, a je docela příjemné když vás to ráno probudí. Určitě bych doporučila návštěvu městečka Molivos, je to úžasné městečko s hradem a spoustou taverniček. Jezdí tam asi 6x za den bus a staví 100 merů od hotelu. Naopak se mi moc nelíbil výlet do zkamenělého lesa, který doporučijí cestovky. Možná to mohlo být tím, že jsme jeli busem s rozbitou klimatizací.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem z dovolené je ten nejlepší. Jela bych tam znova, kdybych nebyla toulavá a nechtěla poznávat nové.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání