Napsat recenzi

Lesbos = klidná a příjemná dovolená

Recenze hotelu Panorama Hotel *** (Řecko - Lesbos - Petra)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 152x
Recenze se líbila: 268 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 0
  • jednotlivé domečky hotelu jednotlivé domečky hotelu
  • skvěle udržovaná zahrada skvěle udržovaná zahrada
  • úžasné západy slunce nad mořem úžasné západy slunce nad mořem
  • "náš" beach bar "náš" beach bar
  • večerní pohled na kostelík večerní pohled na kostelík
  • ranní výstup na kostelík Panny Marie Sladcelíbající ranní výstup na kostelík Panny Marie Sladcelíbající
  • pohled na Petru a záliv z kostelíku pohled na Petru a záliv z kostelíku
  • výlet do Molyvosu - hrad výlet do Molyvosu - hrad
  • výhled z hradu Molyvos výhled z hradu Molyvos
  • klášter Lymonos klášter Lymonos
  • klášter Moni Ypsilou klášter Moni Ypsilou
  • výhled z kláštera Moni Ypsilou výhled z kláštera Moni Ypsilou
  • Moni Ypsilou Moni Ypsilou
  • chobotničky v taverně ve Skala Eresou chobotničky v taverně ve Skala Eresou
  • ostrovy Tokmakia ostrovy Tokmakia
  • tyrkysově modré moře, bílý písek - ostrovy Tokmakia tyrkysově modré moře, bílý písek - ostrovy Tokmakia
  • pohled přes pláž na přístav v Petře pohled přes pláž na přístav v Petře

Borovicové háje a olivovníkové plantáže, klídek na pláži a nádherné kláštery.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel se právem jmenuje Panorama, je tvořen kromě hlavní budovy s bazénem několika dalšími vystavěnými do kopce, takže z těch horních je krásný výhled. Mimojiné i na skvěle udržovanou zahradu s vlastními produkty. Pokoje jsou prostorné s vkusným nábytkem. S úklidem na pokojích je to horší, odpadky sice vynášeli denně, ručníky nám vyměnili za týdenní pobyt jednou, ale snad vůbec nevytírali.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Snídaně byly skvělé, každý si určitě vždy vybral. Zakončili jsme je vždycky ještě jedním šálkem kávy a čerstvě rozpečeným ještě horkým croissanem nebo jablečným šátečkem - prostě lahoda.

Horší byly večeře, sice formou bufetu, ale jídla byla taková nic neříkající, chyběla typicky řecká, jen jednou byla mousaka a jednou ryby. Spíš jsme si vždy pochutnali na obědě, který jsme si dávali v beach baru (ale samozřejmě platili).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Klimatizace je za poplatek, na internetu psali 3,- EU denně, ale chtěli po nás 5,-!

Jinak hotel je hezký, areál čistý, doplněný krásnou dobře udržovanou vegetací.

Bazén je poměrně velký, ale my jsme radši chodili k moři.

Personál v restauraci je velmi příjemný. Hotel bych doporučila.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je asi 150 - 200m, projde se uličkou a přejde hlavní silnice. My jsme chodili ještě kousek dál po silnici podél pláže, protože jsme si vybrali vzdálenější beach bar. Každý z barů má na pláži slunečníkové sety, které stojí (pro 2 osoby) 6,- EU, ale pokud si dáte něco v baru (ať už pití nebo jídlo), odečtou vám těch 6,- EU z konzumace, takže jsou pak lehátka vlastně zadarmo. Překvapilo mě, jak výborně vařili, pokaždé jsme si pochutnali. A dělají skvělé frapé se zmrzlinou!

Pláž je s hrubším pískem (což je příjemné, nikde se nelepí), trochu problém byl při vstupu do moře, kde byly oblázky i větší kameny a prudší sešup, zároveň ke břehu vždycky přišly větší vlny, takže se tam všichni chvíli klátili, ale když tohle člověk úspěšně překonal, tak dál bylo moře klidné a skvěle se v něm plavalo. Tedy pokud člověk nezačal drkotat zubama - moře bylo po dobu našeho pobytu dost studené. Ne ala tak, aby v něm člověk nemohl pobýt :-)

Překvapil mě klid na pláži. Do 12 jsme tam byli sami, pak se začali trousit lidi, nikdy nebylo přecpáno, žádné hádání se nebo boj o lehátka. Prostě relax.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je v přírodě, za hotelem jsou jen kopce, součástí areálu je krásně udržovaná zahrada, kde pěstují zeleninu, ale jsou tam i palmy a granátová jablka.Jednotlivé budovy jsou obklopené krásně kvetoucími keři. Pláž je blízko, do městečka asi 800m, každý večer příjemná procházka, spousta taveren, stánky a obchůdky s typickým zbožím. Za námahu stojí vylézt na skálu, kolem které je vlastně rozmístěné centrum Petry, zdolat 114 schodů a prohlédnout si kostelík, který na té skále stojí, je odtud úžasný výhled na celý záliv. Stojí za to vylézt tam večer i potom ještě znovu ráno.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Super! Klidná relaxační dovolená, pohodový hotel, nádherný zelený ostrov s možností výletů za krásami přírody (to hlavně lodí) nebo historickými památkami - kláštery a hrady.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání