Napsat recenzi

4 hvězdy ani omylem

Recenze hotelu Diogenis Blue Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 453x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Krétu jako takovou mohu vřele doporučit, ale určitě ne v tomhle hotelu. Gouves je malé městečko, které se nachází cca 20 km východně od hlavního města Kréty - Heraklionu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel uvádí, že má 4 hvězdy. Nevím kdo nebo jak se toto hodnotí, ale podle mě mohl mít ty 4 hvězdy někdy v roce 1980 a od té doby tam nebyla kontrola. Po příjezdu na hotel v pozdních hodinách jsme další hodinu čekali na recepci než nám byl přidělen pokoj. Zhruba polovina hostů, která dorazila s náma byla bez předešlého upozornění rozvezena do různých hotelů s vysvětlením že prej na pokojích kde měli být je něco s vodovodním potrubím. Delegát i při těchto nepříjemnostech vůbec nespolupracoval. Ne letišti se s náma rozloučil se slovy, že musí být ještě někde jinde.

Nejdříve jsme dostali klíče od neuklizeného pokoje, do kterého nás zavedl nějaký podivný asistent recepčního. Na naše stěžovaní si na tento pokoj nám předal klíče a odešel se slovy Good Night. Samozřejmě sme se sebrali a šli hned na recepci na čež nám teda dali pokoj nový.

Co se týká úklidu tak první dva dny jsme měli krásně ustlané i postele potom jakoby se tam změnila uklizečka jsme měli na posteli hozené jen složené prostěradlo a deku. Ručníky se měnili každé dva dny. Mýdlo u umyvadla jsme nedostali po celou dovolenou. V koupelně chybí pohárky, vysoučeč vlasů, nějaký alspoň závěs kolem sprchy.

Všude po hotelu jsou vyvěšeny výstražné tabulky co host nesmí dělat. Například na pokoji je A4 lejstro s textem za co všechno jsou pokuty.

V mém hodnocení jsou dvě hvězdy. Jedna je za klimatizaci na pokoji a druhá za čistý hotelový bazén u kterého mě jen štvali hosté, kteří si tam na těch pár lehátek co tam bylo hodili ručník a tak měli vlastně své místečko po celou dovolenou.

Pokud někdo bude uvažovat o tomto hotelu je potřeba se přesně informovat do jakého typu pokoje jde. Mi měli pokoj s označením PROMO. A nebyla to žádná sláva. Pokoj byl v prvním podzemním podlaží a výhled s terasy byl do zdi.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Snídaně absolutně bez fantazie ( málé párečky, nějaká forma vaječiny, jeden druh salámu,sýra, fazole, marmelády, máslo, chleba, med, musli) 10 dní beze změny.

Obědy byly o něco lepší, každý den minimálně dva až tři druhy masa avšak kdo očekává, že je na ostrově a bude tedy jíst dary moře je na velkém omylu. Ryba tam byla 3krát a to ještě vypadalo na Pangasia. To platí i o večeři. Jídlo bylo často dost studené.

Určitě nedoporučuji ALL INCLUSIVE. Ono tady v tom hotelu to totiž ALL INCLUSIVE není. Je to plná penze. Pití, vodu, jídlo vlastně nic nemůžete odnášet z prostorů baru a jídelny. Od delegáta jsme dostali na toto super radu a teď ho cituji - voda je na Krétě všeobecně pitná a balená stojí pár centů, doporučuji Vám si ji koupit. Co se týká nějakých zákusků ať už při obědech nebo večeřích, můžete se tu těšit na červený meloun, nebo meloun Gália a na nějakou našlehanou pěnu buď v růžové nabo hnědé barvě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Jedné plus co se týká vybavení pokoje, tak byla funkční klimatizace. Služby?? Peronál většinou v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Hotel má svoji pláž, která je v katastrofálním stavu. Vůbec nidko se o ní nestará. Kdybych měl hodnotit tuto pláž tak dávám jednu hvězdičku. Nic méně kousek od hotelu je nádherná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře ideální i pro malé děti. Moře bylo krásné čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu je hezké. Večerní procházky podél moře jsou překrásné a narazíte při nich na spousty taverniček, kde vás vítají s otevřenou náručí. Zhruba 600 m od hotelu je hlavní třída města se spoustou obchůdků. Cca 3 km od hotelu je Krétské akvárium, ideální na procházku podél moře.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Kréta je nádherný ostrov. Přes delegáta se dali domluvit výlety do různých zákoutí Kréty. Doporučuji výlet na Spinalongu a taky na bájný palác Knosos.

Delegát KOSTAS mě připadal jakoby tu práci dělal z donucení.

Na Krétu se ještě určitě vrátím, ale ne do tohoto hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel Lorenc: Dle očekávání - 18. 8. 2015 12:44

To, co popisujete se do puntíku shoduje s mými zkušenostmi. Onen neoholený zanedbaný asistent recepčního je ruský mužik, který jediný hovoří anglicky a kterému jsem chtěl ve finále nafackovat. Kostas se již pomalu bojí chodit mezi hosty a jeho jedinou starostí je prodávat předražené zájezdy, které se ve většině případů dají pořídit za poloviční cenu, pokud si půjčíte auto a objedete si ostrov sami. reagovat

Věra Chuchmová: Je hrozne,co všechno si dovolí - 18. 8. 2015 18:24

Také jsem byla v červenciu v tomto hotelu,vše jsme reklamovaly už na místě a dále po příletu domů.Zájezd jsme zakoupily u Invie v Plzni.Nemůžu uvěřit,že by jim tohle prošlo,nějaký Rusák se rozhodne okrádat lidi a k jídlu jim klidně bude podávat zapachající jídlo.To přeci musel vědět,bylo rozhodně cítit do dálky.To co jsme zažily,se opravdu nikde nevidí.Delegát to vůbec neřešil i když si stěžoval úplně každý a na všechno.A můžu potvrdit,že právem.Požadujeme finanční kompenzaci.Za našeho pobytu mělo 90 procent klientův hotelu zdravotní problémy.I s barelu s vodou tekla často odsolená užitková voda.Nikdo kdo v tomto hotelu pobýval,by to neměl nechat být.Čím více oprávněných reklamací,tím lepé.Jsem zvědavá,jak se k tomu CK postaví.V.Chuchmová reagovat

Věra Chuchmová: Re: Dle očekávání - 18. 8. 2015 20:10

Lidi braňte se!Take jsem byla v tomto hotelu v červenci 2015 a vše jsme reklamovaly.Požadujeme finanční kompenzaci.Tohle jim nesmíne nechat projít.V.Chucmová reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání