Napsat recenzi

Lambrakis apartmány - 7 dní bez stravy

Recenze hotelu Apartmány Lambrakis Clever (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 139x
Recenze se líbila: 268 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme velmi mile překvapení. Chytli jsme last minute bez stravy za 7 tis. Byli jsme dva. Ubytovaní jsme byli dole v přízemí ve studiu s kuchynkou a s terasou. Celkem jsou dve studia v přízemí, zbytek jsou pokoje se vstupem z pavlači. Je důležité si uvědomit, že jedete do apartmánů a ne do hotelu!!! Myslím si, že jak člověk chce vnímat, tak to bude mít. Paní majitelka velmi milá a furt se ptala, jestli potřebujem něco uklidit a tak. Úklid během pobytu taky proběhl. Odpadky jsme si vyhazovali podle potřeby sami. Bohužel v Řecku nemůžete vyhazovat toaletní papír do koše, takže jsme si vše vynášeli podle potřeby. Opakuji, jsou to apartmány!!! Za nás cena odpovídala kvalitě. Hned pár kroků moře, my i měli výhled na moře ze studia :) Za nás paráda.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Cena odpovídá kvalitě. Byli jsme velmi mile překvapení. Chytli jsme last minute bez stravy za 7 tis. Ubytovaní jsme byli dole v přízemí ve studiu s kuchynkou a s terasou. Celkem jsou dve studia v přízemí, zbytek jsou pokoje se vstupem z pavlači. Je důležité si uvědomit, že jedete do apartmánů a ne do hotelu!!! Myslím si, že jak člověk chce vnímat, tak to bude mít.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Navštěvovali jsme tavernu Pella taverna hned vedle apartmánu doleva. Velmi příjemní majitelé a výborné tradiční jídlo. Pivo čepované si radši v Řecku nedávejte :) Hned vedle apartmánu obchod, kde ale bohužel je absence zeleniny, jen rajčata, cibule, brambory a ovoce taky poskromnu, až pak poslední den, jsme objevili obchod se zeleninou a ovocem úplně na konci letoviska, když se vydáte z apartmánu doprava podél moře až za kapličkou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Paní majitelka velmi milá a furt se ptala, jestli potřebujem něco uklidit a tak. Úklid během pobytu taky proběhl. Odpadky jsme si vyhazovali podle potřeby sami. Bohužel v Řecku nemůžete vyhazovat toaletní papír do koše, takže jsme si vše vynášeli podle potřeby. Opakuji, jsou to apartmány!!!

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Když se vydáte z apartmánu doprava, tak je hned malá písečná pláž se zátarasy proti vlnám, takže vhodné pro malé děti, pokud se vydáte doleva, tak najdete větší otevřenou písečnou pláž a když chytnete vítr, tak se pěkně vyblbnete ve vlnách :) Moře jako ostatně v celém Řecku je krásně čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Klidnější letovisko. Procházky kolem moře ke kapličce (napravo od apartmánů) - večerní rutina, krásné posezení u kapličky s výhledem na moře a západ slunce. Vesnice Gouves cca 5 km - pěšky dojdete za 45 minut, kolem samých olivovníků. Stojí za návštěvu, taverna hned vedle kostelíka, příjemní majitelé, ale to jsou Řekové snad všichni :) Jinak obchod hned vedle apartmánu, bankomat hned vedle, půjčovna aut hned vedle. Určitě půjčit auto a procestovat co můžete. My byli v Heraklionu - v centru a v pevnosti - stojí za návštěvu - vstup za nás zdarma. Dále jsme byli na zříceninách minojského palácu Knossos - vstup 15 eur. Dále jsme byli na jihu na pláži Matala - nádhera, můžete se projít i ve skále - vstup byl za nás zdarma. Cca hodina a půl jízdy. Určitě se zastavte cestou ve vesničce Sivas a Petrokefali - zase kostelík,vedle taverna, staří řekové = nádhera. Uvidíte pravou tvář řecké kultury, žádné trávení času v letoviscích. Dále jsme byli na západě na pláži Elafonissi - nádhera, prozkoumání tk na celý den, 3 hodiny jízdy ale stálo za to. Chtěli jsme zvládnou i pláž Balos a město Chania, ale to už jsme nezvládli, tak pojedeme zase :) Jinak ještě na východě je pláž s přírodními palmami Vai.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nádherná dovolená. Kréta je velký ostrov a stojí za více návštěv. Kdo může, půjčte si auto a cestujte.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání