Napsat recenzi

apartmany Lambrakis Kato Gouves

Recenze hotelu Apartmány Lambrakis Clever (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 92x
Recenze se líbila: 280 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší ubytování jaké jsme zažili

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Jednoduché zařízení což nám vůbec nevadí -stejně tam jde člověk jen přespat.Co nám zkazilo dovolenou-velmi hlučná rodina paní domácí-tito lidé žijí v noci ,popíjí, baví se s rodinou a přáteli,jejich děti kolem do 2h ranní běhaly po terase ,hrály fotbal,ječely...pak vyčerpáním usnuly. Zbytek společnosti se většinou velmi hlučně bavil do ranních hodin.Za ten týden jsme byli naprosto vyčerpaní :(

V nabídce apartmánů je na dvorku bazen-ten jsme použili jen první den pak už byl oplocený nám nepřístupný. :(

Již při příjezdu nás nikdo nečekal,běhali jsme hodinu po vesnici ,než jsme našli někoho, kdo nás ubytuje :( Měla jsem zaplacené dva apartmány jeden pro nás a druhý pro syna s přítelkyní-domácí se nám snažil vnutit jeden velký! Trvali jsme na 2 tak, jak jsem si platila u CK(chtěli jsme mít každý své soukromí) ty byly uklizené až po 13 h -na místo jsme dorazili po 8hodině. Při pobytu jsme si všimli,že na dvorku dopoledne sedávali lidi s kuframa a čekali do odpoledne až někdo z rodiny laskavě po bujaré noci vstane a připraví pokoj.Odjezd na letiště býval kolem šesté ranní ....Za celou dovolenou nikoho nezajímalo jestli něco nepotřebujeme a ani při příjezdu nám nikdo neukázal hotel ,kde jsme měli zaplacenou stravu.....

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zažili jsme mnohem lepší all inclusive ( o pár kilometrů dál při předlonské dovolené Agia Pelagia hotel Alexandr-luxusní služby i strava),ale hlady jsme netrpěli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Pěkné prostředí,čisto.Personál se nám zas až tak nevěnoval- s jídlem jme se obsloužili samy,pití roznášeli ,což dlouho trvalo,protože personál obsluhoval nejen nás All inclusiváky ,ale i jiné hosty,které sem lákali-/to je normální) a hlavně kteří ,,platily´´....pro nás víno pod pultem v kanistru a pro ty druhé z láhve z jiného místa...celkově to na nás působilo-rychle se tu najez ,zapij to jedním nápojem a jdi, protože potřebujeme místo pro jinou kategorii hosta :(

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž kousek od ubytování,je jich v místě víc,ale na ostatních bývaly často vlny.Na plážích čisto.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

vcelku klidné místo ( snad až na letadla ,které tu hučí velmi často -blízko je letiště-dá se na to zvyknout),obchůdky všude kolem,půjčení auta bez problémů -60 Euro,kousek Knossos a jiné historické památky které stojí za zhlédnutí. Přímo v městečku je krásné akvárium,tuším druhé největší v Řecku :)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Krétu máme projetou tak na 70% je zde spousta nádherných míst, kam bych se hned vrátila a možná právě proto,že můžu srovnávat ,bych toto místo po druhé vidět nemusela a ani ubytovaní Lambrakis bych nikdy nikomu nedoporučila

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání