Napsat recenzi

Vydařená dovolená

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 498x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 4

Těšili jsme se na moře plné vln, na krásu ostrova, na cestování, na sluníčko a taky na odpočinek. Vše se nám vydařilo! Počasí bylo nádherné,teploučko a taky příjemní sousedi na našem patře v hotelu. S ubytováním jsme byli zcela spokojeni, nádherný výhled na moře z obou balkonů. Majitelé hotelu i delegát Khaled příjemní a snažili se co mohli,aby vyřídili neustálé připomínky a stížnosti některých šťouralů,kterým se stále něco nelíbilo. Jídlo bylo chutné a v dostatečném množství.

Ubytování  průměrně (3/5)

Byli jsme ubytování ve vedlejší bílé budově,kde jsme měli prostorné 3 pokojové studio,se dvěma ložnicemi, obývacím pokojem se sedačkou a televizí, pěknou kuchyni,kterou jsme ale nevyužívali, i pěknou ač malou koupelnou, ale na hygienu zcela dostačující. Na podlaze celého studia mramor,v oknech sítě proti komárům. K bytu jsme měli dva velké balkony s posezením a výhledem na moře. Klimatizace nebyla potŕeba,větrali jsme balkonama.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídlo bylo velice chutné a každý si mohl naložit jídla kolik chtěl, není pravda,že majitel hlídal dávky jídel, jen doplňoval prázdné nádoby s jídlem, bylo na výběr maso kuřeci,hovězí,vepřové,jehněčí, kalamáry, chobotničky, různě upravené ryby, vynikající mleté maso,hodně příloh na všechny způsoby, omáčky ke špagetám, hodně čerstvé zeleniny, různě zapečená zelenina, pizza, vaječné nákypy, ke každému jídlu nějaká buchta, melouny a různé pěny a rosoly. Myslím,že nikdo neměl hlad a pokud někdo čekal kačenu se zelím měl zůstat doma a neotravovat ostatní neustálým frfláním. Na snídali bylo také dostatek jídla, na pití ráno káva,čaj,mléko, a něco na způsob džusu, u baru nebyl problém dostat najednou tři piva, kávy či jiného nápoje. Pro horko jsme si chodili pro nápoje velice často a ani s tímto nebyl problém,pani u baru se usmívala a popřála pěkný den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokojů starší,ale na přespání a odpočinek zcela dostačující, v televizi jen řecké programy,ale my se nedojeli dívat na televizi. Pani uklizečka denně vytřela podlahu, doplnila toaletní papír, popravila postele, a ve čtvrtek nám vyměnila ručníky a povlečení. Na balkonech zametla námi nanesený písek z pláže. Majitelé hotelu velice příjemní a milí.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře krásné, vlny perfektní, dostatečně jsme si jich užili, pláž taky dobrá,jen někteří češi - čuňata tam dělali binec, odhazovali kelimky a típali vajgly do písku a čekali,že to snad budou řekové po nich uklízet!! Slunečníky a lehátka zdarma - velké plus a pokud jste si tam nechali nějaký ručník, nikdo vám lehátko neobsadil. Celkově spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V okolí hotelu jen obchůdek a taverna,ale zase večer klid. Navštívili jsme nedaleké mořské akvarium,ke kterému vedla pěkná procházka po pláži,také jsme vylezli na kopec za hotelem, procházkou jsme navštívili kolonádu v Kato Gouves, městečko Kokkini Chani, půjčeným autem jsme projeli Heraklion , mrkli na archeologickou památku Knossos, projeli Krétu od severu na jih, mrkli na jižní pláže, objevili obrovské sady oliv a vinné révy.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem výborný,odpočinuli jsme si,užili sluníčka a moře,našli nové přátele, poznali jsme krásu ostrova.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jana: Blue Sky Beach - 21. 8. 2013 20:26

tak ted jsem se fakt zasmála :-) chobotničky, kalamáry , různě upravené ryby apod, a tolik výběr masa :-) asi jsem byla v jiném hotelu než vy. A mramor na podlaze mě taky dojal :-) reagovat

Jana: Re: Blue Sky Beach - 21. 8. 2013 20:30

My byli na Blue Sky, vy jste asi byla jinde :) reagovat

Jana: Re: Re: Blue Sky Beach - 22. 8. 2013 7:13

Já byla taky v Blue Sky, ale takové hody jsme tam nikdo nezažili, ani před námi, ani po nás :-) reagovat

Dyk: Jana - 22. 8. 2013 16:23

Já tam taky byl, a Jana má pravdu,kdo chtěl si užít dovču,tak si ji užil,nejel jsem se tam nacpávat,ale normálně dovolenkovat. Taky by mě zajímalo co ti lidi co si stěžují na jídlo tak co jedí doma!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání