Napsat recenzi

Obrovské zklamání.

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 85x
Recenze se líbila: 202 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

CK P*** má na webu pěkné fotky, ale skutečnost je jiná. Nikdy více. Organizace od delegátky....hrůza.

Ubytování  průměrně (3/5)

Celkově bych hodnotila maximálně 2 hvězdy !!!!

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

To, co vydávají za apartmán, JE obyčejný pokoj. Nejsou tam, sklenky na pití. My jsme měly to štěstí, že to celkem šlo, asi 4x řešili lidé z turnusu výměnu pokoje, díra v koupelně, paní o berlích ubytovali ve vyšším patře, takže musela několikrát denně zdolat 25 schodů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení jednoduché, dostačující, personál ochotný, byli jsme na týdenním pobytu, za tu dobu nám převlékli postel 1x, ručníky měnili každý druhý den, kdy,se i vytirala podlaha.

V jídelně pouze plastové kelímky, o malých lžičkach si nechte zdát, kafe se míchá umělohmotnýma tyčinkama!!

Jedna třetina turnusu měla zažívací potíže, průjem, zvracení. K jedné paní volali lékaře a chtěla letět okamžitě domů.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž malá, lehátko na lehátku. Přiletěli jsme v neděli ráno. Odpoledne jsme chtěli na pláž, ale nebylo tam místo. Delegátka nám řekla, ať si dáme někde deku! V ceně zájezdu, plná penze, jsou lehátka zdarma, ale chodí tam místní Řekové, od jiných hotelů, nikdo to nekontroluje, takže, přijdete později a máte smůlu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Vedle komplexu, je rozestavěna budova, hlavní silnice, spíš "binec", ale to JE v Řecku běžné. Na co CK neupozornila je, že vám denně po pěti minutách lítají nad hlavou letadla, protože vzdušnou čarou je nedaleko letiště v Heraklionu, letadla jsou nad letoviskem již hodně nízko, takže o klidu se nedá mluvit ani náhodou, a to nemluvím o noci.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Velké zklamání. Sem už nikdy, ani zadarmo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání