Napsat recenzi

po 1 1/2 dni jsme začali věřit , že jsme na dovolené

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 403x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově vybíraná dovolená a vzhledem k různým recenzím, ověřeno i telefonicky na CK ujištění , že se jedná o zbytečné a nepravdivé recenze se některé při pobytu na hotelu Blue Sky Beach v době od 30.7 do 6.8 se staly částečnou mnohdy až plnou pravdou. Nejlépe opravdu psát konkrétně nikoliv neadresně. Nejedná se o špatný areál, ale Vaše reakce je nespokojenost je třeba řešit na místě ihned a pak se celkový výsledek jistě zlepší a můžete mít i krásnou dovolenou.

Ubytování  průměrně (3/5)

ubytování v PROMO hotel Blue Sky Beach. První den jsme si připadali jak v karanténě, pokoj 101 vedle kuchyně, bez lednice, nefunkční fén, místo klimatizace ventilátor,bez trezoru, netěsnící dveře bez prahu ráno malá ještěrka v interiéru.Z kuchyně hluk cca do půlnoci, ale to bylo to nejmenší. Na druhý den reklamace u delegátky řešeno na vedení hotelu, vyřešeno novým pokojem takže od příjezdu prvního dne v 9.00 začla opravdu dovolená až na druhý den od 16.00 hod. Nový pokoj dle očekávání OK vše funkční , klimatizace funkční, lednice, sice televize nefunkční, ale kdo se přijel dívat na televizi? Pravidelný úklid , výměna ručníků a ložního prádla cca v polovině pobytu, ale musíte si o to říci.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

all inclusiv ? přesnější název vylepšená plná penze, objemově dobré, dost zeleniny, z ovoce meloun někdy pomeranč, kompot z broskví, jediné za zákusků k odpolední kávě bábovka co se podává i u snídaně a sušenky, jeden kopeček zmrzliny co podává animátorka, pokud tam není máte šanci si vzít i 3 kopečky jen jeden se to podařilo aspoň dětem mohli dát trochu více každý den . Jinak jídlo dobré, dostatek a personál několikrát doplňoval , celková spokojenost . Co se týče zveře upozornění na nekrmení je od delegátky a dalšími letáky vylepeny po recepci a v areálu, ale najdou se jedinci co psy a kočky i přesto krmí a personál byť psi odhání tak tímto krmením se vrací a znepříjemňují jiným ubytovaným klid při stravování. Ne každému je to skutečně příjemné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

vybavení bychom nazvali ušlo to až žádná sláva, bazén dobrý,bar dobrý, obsluha jídelny, baru a úklid bychom hodnotili snaživý,ochotný prostě výborný, animátorky snaživé dobré, delegátka má snahu řešit, ale zastupuje firmu tak se chová jak musí

celkově zprůměrováno tak za 3+

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

pláž skutečně výborná, personál hotelu uklízel večer a ráno ještě kontroloval urovnání lehátek. Bohužel se objevují jedinci co nedokáži se chovat ohleduplně k těm co nekouří , různě tlačí nedopalky od cigaret do písku, kdy místní obcházeli po pláži kouřící návštěvníky a dávali jim papírové popelníky ve tvaru jehlanu , zanechávání kelímků, kapesníků,obalů od nápojů si bohužel nelze ovlivnit a mnohdy chování každého z účastníků může ovlivnit pocit z hezké pláže.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu ucházející byli jsme spokojeni sic rozestavěnost a různé trosky objektů spíše připomínají Bosnu a Hercegovinu, ale to dokázala i ekonomika ,obdobně to vypadá i cestou na Kokkini chani nebo směrem na Gouves

Celkový dojem  průměrně (3/5)

celkově jsme si jeli na dovolenou skutečně odpočinout od zaměstnání a to se i stalo, nebylo to doslova podle vysněných představ , ale snažili jsme mnohdy chápat sice nám první půl den zkazil celkově pohled na přístup cestovní kanceláře, kteří nabízejí a nejsou schopni poskytnou skutečně to co člověk očekává od obsahu zájezdu a musí o své práva usilovat místo žádaného a klidného odpočinku.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání