Napsat recenzi

dobrá dovolená

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 167x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Apartmány Dafni Apartmány Dafni
  • výhled z restaurace po ránu výhled z restaurace po ránu

Vybírali jsme dovolenou pro 2 páry a samozřejmě jsme chtěli být pospolu jak v letadle, tak hlavně abychom měli i poblíž pokoje... Paní v cestovce, když zjišťovala dostupnost pokojů, tak jí vyběhlo, že zbývá poslední pokoj jménem Dafni a poslední apartmán jménem Chrisanthi, bylo nám jedno, že jedno je pokoj a jedno apartmán, hlavně, když nám paní řekla, že jde jen o velikost pokoje, že obojí je v domečkách, které jsou na všech fotkách hotelu Blue Sky, tak jsme jí věřili, zaplatili a než jsme odjeli na dovlenou, tak jsme s kamarádkou zjišťovaly, kde by ty pokoje mohly být.. nic jsme nenašly, jen jsme našly, že pokoje v přízemí (kde jsme samozřejmě nechtěli být ani jeden pár) se nazývají PROMO a ty jsme neměli v papírech nikdo, pro jistotu jsme zavolaly s kamarádkou do cestovky a paní nám řekla, že ty pokoje mohou být kdekoliv, že i v přízemí, tak jsme se zalekly, ale ona, že teda zavolá do Prahy na centrálu ******** a že to ještě ověří. Volala zpět a opravdu jsme neměli být ani jeden pár v přízemí, ale jinak kdekoliv jinde v domečkách. Přijeli jsme do hotelu na recepci a slyšíme jak delegátka říká nosiči zavazadel, že ten jde do hotelu Dafni a druhý nosič, že má jít do apartmánů Chrisanthi a zbytek, že zůstávají v hotelu Blue Sky. Samozřejmě jsme netušili, o co se jedná a tak se ptáme, že máme být v Blue Sky a vedle sebe v pokojích. Obojí apartmány (Chrisanthi a Dafni) byli od sebe min. 200 metrů, takže paní v cestovce vůbec netušila, co nám prodává, i když tvrdila, jak tam byla před týdnem její účetní a kamarádka.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jak jsem již rozepsala výše, bydleli jsme v apartmánovém komplexu jménem Dafni, cca 50 metrů od hotelu Blue Sky. Dostali jsme moc pěkný a prostorný pokoj, čisťounký, dle našeho názoru i čerstvě vymalovaný. Velká a pohodlná postel, zděné noční stolky, zrcadlo, stůl se dvěmi židlemi, barový pult, kuchyňka s lednicí. V kuchyňce byly skleničky, hrnky, talíře a víc jsme nezkoumali, jelikož nebylo potřeba. Taky tam byl větrák, jelikož tam nebyla klimatizace. Větrák naprosto postačoval a ještě jsme ušetřili 5Eur za den za klimatizaci :)

Koupelna hodně maličká a bez závěsu ve sprchovým koutě, takže když se někdo sprchoval, tak se sprchovali všici, co byli v koupelně :-D

Jediné mínus mě mrzí to, že jsme nebyli ve slibovaných domečcích a navíc pospolu s kamarády, tak proto jsem ubrala jednu hvězdu.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Dle recenzí jsme počítali s menším výběrem jídla a bylo to tak... většinou dvě hlavní jídla a zbytek upravená zelenina a přílohy. Na snídani každý den to samé, ale to je tak všude a navíc byly snídaně dobré, takže nám to naprosto vyhovovalo.

Co bych vypíchla, tak je jejich naprosto dokonalá zelenina, krásně zralá, šťavnatá a prostě úžasná. Navíc jejich balkánský sýr a tzatziky, není co dodat :) Samozřejmě na snídani řecký jogurt, který jsem si dávala s cereáliemi a nutelou... Opravdu super!

Jediné co je fakt hodně špatné, tak je to, že veškerá pití jsou slaná, včetně kafe atd... Pila jsem vodu z barelu, která je dostupná na pool baru, ale příteli nedělala dobře, tak jsme chodili do vedlejšího supermarketu pro balenou Coca Colu tuším za 1,80. Na výlety jsme si kupovali v malým balení. Já vodu 0,5 litru za 0,30 Eur a přítel menší flašku Coly za 1 Euro a byli jsme spokojení :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Obsluha v restauraci, na recepci atd moc usměvavá nebyla, ale jestli si jim stále někdo stěžoval, jak jsme občas zaslechli, tak se ani nedivím.. Niko, který večer obsluhuje pool bar byl přátelský a se všemi se rád pobavil. Nejlepší byla naše delegátka Iva, která i když měla práce nad hlavu, tak nám ráda se vším poradila (s výlety, žádný problém jsme naštěstí řešit nemuseli :) )

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Krásná pláž, pozvolný vstup do moře a hoooodně velký počet pěkných lehátek k dispozici po celý den pro hotelové hosty zdarma. Kdykoli jsme přišli na pláž, tak jsme měli lehátko :) to stejné i u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

normální, nic katastrofálního, jen jsme před odjezdem četli, že na Krétě je plno nedostavěných budov, tak se to potvrdilo. Hned vedle hotelu byl nedostavěný penzion?? nevím, co to bude a pak vedle něj přes cestu volná obrovská plocha... nechápu... přímo u krásné čisté pláže... ale to už je věc Řeků, oni to asi moc neřeší :)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Dovolená se super lidma, takže jsme neřešili slanou vodu, menší výběr jídla a ani to, že jsme nakonec bydleli každý pár uplně jinde... Do hotelu bych se už asi nevrátila, jela bych na rušnější místo, ale byli jsme spokojení :)

ještě k těm kočkám, co jsem tu četla ... žádné krvelačné bestie to nejsou... jsou to především koťata, která lidi neotravují jak tady v Česku, spíš se lidem vyhýbají a leží si opodál... to samé i psi, kteří se zde potulují... ti by ani člověku nebyli schopni ublížit, jak jsou vysílení vedrem... raději si lehnou do stínu na písek a odpočívají :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání