Napsat recenzi

nic moc dovolená

Recenze hotelu Villa Andrews Hotel ** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 215x
Recenze se líbila: 250 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu na hotel jsem očekávali nějaké přivítaní ve stylu ukázaní pokoje, vybavené hotelu atd.. na místo toho jsme na recepci vyplnili papír se jmény a byl nám vydán pouze klíč od pokoje od pána, který nám celou dobu kouřil pod nos. Hlavně, že mají zákaz kouření ve vnitřních prostorách. S kufry nám samozřejmě nikdo nepomohl ani nám nebyl ukázán směr kudy k pokoji, jestli máme jít do patra nebo přízemí, prostě nezájem od personálu. O klimatizaci na pokoji nebo trezoru se nám nikdo vůbec nezmínil. Na naše námitky k cestovní kanceláři, nám bylo odpovězeno, že hotel má 3 hvězdičky na celosvětovém hodnocení a že za tyto peníze by jsme nic lepšího nesehnali. ale myslím si, že 13 000Kč za tuto dovolenou byli vyhozené peníze.

Ubytování  průměrně (1,6/5)

Starší, ale ještě zachovalé. Matrace tvrdší a proleželé.

Nejhorší na celém pokoji sprcha - malý sprchoví kout s plachtou, která se na Vás pokaždé přilepí, když se trochu pohnete. Za 8 dní jsme neměli ani jednou teplou vodu - jasně teplou vodu v tom teple tam zas až tak nepotřebujete, ale na omýtí vlasů vám studená voda ja na nic. Vyhodou je balkonek se stolem a dvěma židlemi - hezké na večerní sezení.

V pokoji mi hyběla síť proti hmyzu. ráno jsme se vždycky probuduli popícháni od komárů.

Strava a stravování  průměrně (1,4/5)

8 dní stejná snídaně.

K obědu sámá zelenina, těstoviny na sto způsobů, kuře - nedochucené a nedopečené, hranolky - každy den skoro totožné jídlo.

Večere . zbytky z oběda. žádné ovoce ani nic sladkého.

Příbory byli špinavé a skleničky zapáchali.

když si zaplatím All inclusive tak si myslím, že bych měla za ty peníze dostat odpovídající služby, v tomto hotelu se tak nestalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,4/5)

Personál celkem příjemný. Bar byl otevřen málo kdy, měl být od 10:00 - 22:00

vetšinou byl až tak od 10:30, přes oběd zavřený, protože barman musel jít vypomáhat do kuchyně, po obědě též zavřeny.

Za 8 dní, byl pouze 3x uklizen náš pokoj, a 1x vyměněny ručníky. úklid by klidně takhle stačil, ale pokud se má toaletní papír vyhazovat vedle toalety do koše, tak si myyslím, že by se koš měl vynášet každy den.

V tomto hotelu se asi razí heslo všichni dělají všechno -

barman - dělá v kuchyni, v recepci

šef - recepce, kuchyň, barman

a potom mají ty služby k něčemu vypadat.

Bazén super . asi první 4 dny - poté špinavý a teplý.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře krásné, občas trochu chaluhy, ale jeto jenom tráva tak to nevadilo.

Docela silný nepřijemný vítr na plaži.

Určitě né 450m jak uvadí cestovní kancelář - skutečnost asi 850m

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

V tiché časti města, blízko do města na tržnici a do minimarketu

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

Hlasité vyhrávání hudby až do ranních hodin, turování aut v ranních hodinách pod okny ubytovaných - majtel hotelu odjíždel.

Hukot od cvrčků celou noc.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání